- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.461
Meriç beyi bende aradım evet 400 tl olmuş muayeneye geçinceBende avrupadayim canım. Avrasya Hastanesi'nde doğum yaptım Meriç beyden çok memnundum. Şuan orda doğum yaptırıyor ama muayne yerini kendi klinigini açtığı için 400 lira. Birde avrasyada Fatma hanım varmış. Ben ona gitmeyi düşünüyorum. Sanırım oranin ücreti 160 TL falandi
18 de baslanıyo yapılmaya dedi ebe 1 ay sonra ikincisi yapılacakmerhaba tetanos aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız? kimileri 20 diyor kimileri 27 kafam karıştı
Orda yaptırmadım ama benim dr da detaylı için 20de yapalım dedim. ama normal kontrolüm 19.haftamda ve 21.haftamda. oyüzden 21de yapıcaz. yani o da çok geç olmasını istemiyorGünaydın kizlar bu grup için biraz erken sanırım ama belki araştıran vardır İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerisi olan var mı bikac yeri aradım perinatolog olanlar 19 buçuk 20 buçuk haftalar arasinda yapmayı tercih ediyormuş görüntü daha net oluyormuş bu hafta yaptırmayı düşünüyorum bezmialeme randevu aldım ama daha önce orda yaptıran var mı
Evet 21 den sonra tercih etmiyorlar. Yarın gideceğim bende 20+3 de olacağım sadece cuma günleri yapıyormuş perinatologOrda yaptırmadım ama benim dr da detaylı için 20de yapalım dedim. ama normal kontrolüm 19.haftamda ve 21.haftamda. oyüzden 21de yapıcaz. yani o da çok geç olmasını istemiyor
Canım ben Şubat'ın ortalarinda küçükköy asya Hastanesi'ne gidicem. Orda Ebru hanım varmış. Ebru coskun. Cok memnunlar. İstersen bi onada bak. Bı komsumuz aşırı memnun. Kaç yıl önce kizinida orda doğum yaptırmış. Ve yorumları okudum aşırı olumlu yorum var. Doğum da 2500falanMeriç beyi bende aradım evet 400 tl olmuş muayeneye geçinceavrasya geçen sene 175 tl demişti muayeneye yanlış hatırlamıyorsam. Medical park gopta nilay hanıma gittim ama memnun kalmadım bir dakika usgde ya gördük ya görmedik yani hijyen açısından da çok hoşuma gitmedi güya iki odada çalışıyor ama benden evvel aldığı hasta vardı yine aynı odada devam ettik yani bi manasızdı anlamadım
18ci haftada çağırdı canım sağlık ocağı gün veriyor.merhaba tetanos aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız? kimileri 20 diyor kimileri 27 kafam karıştı
Yok canım acıma genelinde oluyor zaten uyariyorlar 3 gün ağriyabilir diye. Geçer insaAllah.İğne vurulurken hiç ağrı acı olmadı hatta ne kadar hafifmis herkes abartıyor heralde dedim bikac saat sonra ağrımaya başladı ama misafirim falan vardı kolumu zorlamış olabilirim belki ondan bu kadar ağrım olmuş olabilir
Bezmialeme direk gidiliyormu perinitalog için ve ücreti biliyor musunuz. Bana doktor henüz bahsetmedi hastnaedemi yaptırmam lazım başka bir yerdemi bilemiyorum bakalım bu sefer sorarimGünaydın kizlar bu grup için biraz erken sanırım ama belki araştıran vardır İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerisi olan var mı bikac yeri aradım perinatolog olanlar 19 buçuk 20 buçuk haftalar arasinda yapmayı tercih ediyormuş görüntü daha net oluyormuş bu hafta yaptırmayı düşünüyorum bezmialeme randevu aldım ama daha önce orda yaptıran var mı
Merhaba bende oğlumda 19 da yaptırmıştım. Bezmialem hiç gitmedim, fiyatını sordunuz mu acaba. Heryer çok uçuk fiyatlardaGünaydın kizlar bu grup için biraz erken sanırım ama belki araştıran vardır İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerisi olan var mı bikac yeri aradım perinatolog olanlar 19 buçuk 20 buçuk haftalar arasinda yapmayı tercih ediyormuş görüntü daha net oluyormuş bu hafta yaptırmayı düşünüyorum bezmialeme randevu aldım ama daha önce orda yaptıran var mı
Canım istedigin yerde yaptırabilirsun. İnsanlar en uygun neresi orayı araştırıyor ücretleri çok pahalı .Bezmialeme direk gidiliyormu perinitalog için ve ücreti biliyor musunuz. Bana doktor henüz bahsetmedi hastnaedemi yaptırmam lazım başka bir yerdemi bilemiyorum bakalım bu sefer sorarim
Tupbebek doktorum mutlaka perinitolojide yaptır dedi. Önceki hamileliğimde radyoloji yapmıştı. O zaman İstanbul Avrupa yakası tavsiyesi olan varsa alayım. Birde renkli ultrasonu olan bir uzman olsa daha iyi olur. Eşim çok istiyor renklide görmekCanım istedigin yerde yaptırabilirsun. İnsanlar en uygun neresi orayı araştırıyor ücretleri çok pahalı .
18 de baslanıyo yapılmaya dedi ebe 1 ay sonra ikincisi yapılacak
çok teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için 20.haftada yaptırabilirim o halde değil mi bi sorun olmaz ilk gebeliğim kusura bakmayın tecrübesiz ve biraz da endişeliyim18ci haftada çağırdı canım sağlık ocağı gün veriyor.
Fiyat 450 TL dediler direk arayıp randevu aldım perinatolog bakıyormuş diğer hastaneleri aradım bicogunda radyoloji uzmanı bakıyor perinatologlar da en ucuz 600 TL civarıydıBezmialeme direk gidiliyormu perinitalog için ve ücreti biliyor musunuz. Bana doktor henüz bahsetmedi hastnaedemi yaptırmam lazım başka bir yerdemi bilemiyorum bakalım bu sefer sorarim
450 TL dediler doç.dr. Mehmet Serdar kütük yapıyormuş perinatologMerhaba bende oğlumda 19 da yaptırmıştım. Bezmialem hiç gitmedim, fiyatını sordunuz mu acaba. Heryer çok uçuk fiyatlarda
Doç dr ali ekiz de yaptıracağım ben büyük ihtimal nakitte 600 tl imiş muayenesi var ataköydeTupbebek doktorum mutlaka perinitolojide yaptır dedi. Önceki hamileliğimde radyoloji yapmıştı. O zaman İstanbul Avrupa yakası tavsiyesi olan varsa alayım. Birde renkli ultrasonu olan bir uzman olsa daha iyi olur. Eşim çok istiyor renklide görmek
Tamam teşekkür ederim evet fiyat iyiymiş. Memnun kalırsanızda yazın lütfenFiyat 450 TL dediler direk arayıp randevu aldım perinatolog bakıyormuş diğer hastaneleri aradım bicogunda radyoloji uzmanı bakıyor perinatologlar da en ucuz 600 TL civarıydı
Benim kontrole gittim hastanede perinatolog 600 TL aynı sizin dediğinizde daha uygun olmadığı sürece başka yere gitmeye gerek yokDoç dr ali ekiz de yaptıracağım ben büyük ihtimal nakitte 600 tl imiş muayenesi var ataköyde
Yarın randevudan sonra yazarım mutlakaTamam teşekkür ederim evet fiyat iyiymiş. Memnun kalırsanızda yazın lütfen
Benim gittiğimde 875 tl sanırım. Arkadaşım şişlide bi yerde gitti o da 600 tl idi. Bir profa sordum 900 dedi. 23. Haftada gideceğim ben kısmetse 1 ay var daha haber ederim sizi de.Benim kontrole gittim hastanede perinatolog 600 TL aynı sizin dediğinizde daha uygun olmadığı sürece başka yere gitmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?