• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Merhaba kızlar ben bu grupta ilk denememi yaptım ancak dış gebelikle sonuçlandı şimdi tedaviye tekrar başladım eğer yarın yeterli kalınlaşma olmuşsa transfer günümü söyleyecek doktor yarın. Bana dua edin olur mu?
evet canım hatırlıyorum senı inşallah🤲hayırlısıyla saglıkla olur tutunur sana bebişin bızi bılgılendır olur mu dua edecem sana

Ne guzel dikkat edebiliyorsun yediklerinee, ben hala bi duzene geecemedim, canim ne cekerse o sekilde yiyorum, 63 kg ile basladim 68 kg cikiyorum, 5 kilo almisim ama can bogazdan gelir 🥰
Bas agrisi haftada 1 gun ben de yasiyorum, sabahtan gece yatana kadar gecmiyor, ben de parol icmemek icin direniyorum, dayanabildigim yere kadar devam 👍🏼
Canım valla parol iciyorum 2 kere. Ben artık tutuyorum kendimi kuzum çünkü çok gereksiz yiyordum. Hamur işini ekmeği makarna pilavı kestim tatlı da yemiyorum abur cuburuda bıraktım ama iki gündür dondurma yiyorum 😂 ayda 2 kere yemeği düşünüyorum dondurma 😂

Herkese merhaba arkadaslar ben bisi danismak istiyorum size. 19 haftalik hamileyim. Bugun rahim agzimi olctu doktor, agrim vardi. 2cm cikti. Rahim agzi kısalmış dikis atilmasi gerekebilir dedi. Perinatologa yönlendirdi. Yarun dikis atilacak buyuk ihtimalle. Hic basina boyle bisi gelen oldu mu? Cok tedirgin oldum .

• Beğen
Reactions: Z P
Banada kabızlık yapmıştı Demir ilacı ekmeği hamur işini kestim çok şükür biraz düzelsin canimm yediklerime çok dikkat ediyorum. Baş agrilarindan kurtulamadim ☹️☹️
Benim de çok sık baş ağrım oluyor. sabahtan başlayıp akşam yatana kadar sürüyor. Her seferinde parol içmemek için mentollü şakak ve alın bölgesine sürülen menthol boxlardan aldim. Dün ilk kez denedim çok iyi geldi

• Beğen
Reactions: Z P
Ne guzel dikkat edebiliyorsun yediklerinee, ben hala bi duzene geecemedim, canim ne cekerse o sekilde yiyorum, 63 kg ile basladim 68 kg cikiyorum, 5 kilo almisim ama can bogazdan gelir 🥰
Bas agrisi haftada 1 gun ben de yasiyorum, sabahtan gece yatana kadar gecmiyor, ben de parol icmemek icin direniyorum, dayanabildigim yere kadar devam 👍🏼
Canım çok almışsın. Karbonhidratı bırakmaya çalış. Bebeğe faydalı şeyler ye. Muz, ceviz, kaşar peyniri, yoğurt gibi

Canım çok almışsın. Karbonhidratı bırakmaya çalış. Bebeğe faydalı şeyler ye. Muz, ceviz, kaşar peyniri, yoğurt gibi
Evet canim cok haklisin ben baya hizli basladim malesef, hamur isi cok seviyorum, diyetisyene gitmeyi dusunuyorum, bundan sonrasina dikkat etmem gerekiyor😅

Herkese merhaba arkadaslar ben bisi danismak istiyorum size. 19 haftalik hamileyim. Bugun rahim agzimi olctu doktor, agrim vardi. 2cm cikti. Rahim agzi kısalmış dikis atilmasi gerekebilir dedi. Perinatologa yönlendirdi. Yarun dikis atilacak buyuk ihtimalle. Hic basina boyle bisi gelen oldu mu? Cok tedirgin oldum .
Hiç korkma 11 ocakta bana yapıldı basit bi operasyon

Benim de çok sık baş ağrım oluyor. sabahtan başlayıp akşam yatana kadar sürüyor. Her seferinde parol içmemek için mentollü şakak ve alın bölgesine sürülen menthol boxlardan aldim. Dün ilk kez denedim çok iyi geldi
Evet canım bir arkadaş da yazmıştı bana şuan demesen aklıma gelmezdi. Benimde ondan almam lazım bugün çarşıya cikicam insaAllah unutmam.

Bugün doktora gittim kalınlaşmam olmuş çok şükür salı günü transfer olacağım inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hadi hayırlısı olsun canim 💞İnsaAllah güzel haberlerini bekliyoruz. @Yasnaz görüyorsun millet transfere hazırlanıyor 😂😂Sen ne zaman hazırlancN merak ediyorum ben 😅

Ben de 63 le hamile kaldım canım bugün tartıldım 67.9 çıktım 68 olmuşum. Ben kiloya takılmiyorum illaki alicaz ama cidden hamur işleri falan beni mafediyor bir arada tursuya sarmıştım. O gece çok rahatsızlandım sisirdi beni resmen bıraktım onuda. Şuan dengeli beslenmeye çalışıyorum.

Geçmiş olsun canım ufak bir operasyon diye biliyorum. Ağrı vs fazla olmaz. 💞

Back