- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.441
yüksek ateş yapabilir şuan gerek yok, eğer tetanoz açısından tehlikeli bir olay yaşarsan hemen gidip yaptırabilirsin aşıyı dedi. ben de kararsız kaldım.Neden yaptırma dedi peki sordunuz mu acaba gerek mi yokmuş acaba yoksa biz zararı olabiliyormuymuş
Hımmm anladım benim doktorumda ben yaptırman taraftarıyım ama zorunlu değil sen bilirsin dedi. Sanırım yaptıracağım bendeyüksek ateş yapabilir şuan gerek yok, eğer tetanoz açısından tehlikeli bir olay yaşarsan hemen gidip yaptırabilirsin aşıyı dedi. ben de kararsız kaldım.
Ben cuma günü yaptırdım ateş yapmadı kolum baya ağrıdı ama daha bugün geçti ağrısıCanlar tetanoz aşısı yapildinizmi
Bende şuan için hiç bir belirti yok ağrı olur dedi ebe sanırım olmıycak oksapardan kol alıştı sanırım iğneyeBen cuma günü yaptırdım ateş yapmadı kolum baya ağrıdı ama daha bugün geçti ağrısı
Bende aynı şeyi düşünmüştüm progestan iğnelerinin yanında bu nedir ki dedim ama benim ağrılı geçti baya bıBende şuan için hiç bir belirti yok ağrı olur dedi ebe sanırım olmıycak oksapardan kol alıştı sanırım iğneye
Merhaba canimm Avrupa yakasında misiniz yoksa Anadolu'da misinizİstanbulda olan arkadaşlarım dr unuz kim ve tavsiye eder misiniz? 12. Haftaya dek tüp bebek doktorumda devam ettim sonrasında ikili test için perinatologa gittik zaten 2 hafta evvel gittiğim dr dan da memnun kalmadım çok yalap şap muayene ediyor. Sizin tavsiyeniz olursa almak isterim, teşekkürler
Oğlumda hiç ağrım olmamıştı. Ama öyle bir hevesli hamileliğim vardikiBende aynı şeyi düşünmüştüm progestan iğnelerinin yanında bu nedir ki dedim ama benim ağrılı geçti baya bı
İkisi de olur hiç farketmez avrupa yakasındayımMerhaba canimm Avrupa yakasında misiniz yoksa Anadolu'da misiniz
Bende avrupadayim canım. Avrasya Hastanesi'nde doğum yaptım Meriç beyden çok memnundum. Şuan orda doğum yaptırıyor ama muayne yerini kendi klinigini açtığı için 400 lira. Birde avrasyada Fatma hanım varmış. Ben ona gitmeyi düşünüyorum. Sanırım oranin ücreti 160 TL falandiİkisi de olur hiç farketmez avrupa yakasındayım
Beni 18 Ci haftada çağırdı kuzumTetanoz aşılarını kaçıncı haftada oldunuz kızlar
Bende bu sıralar gideceğim inşallahBeni 18 Ci haftada çağırdı kuzum
yazan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim ancak kendimi toparladım yazıyorum eşimle birlikte yatıyoruz artık bunu açık açık söyledim riski alıyorum dersen sen bilirsin dedi pazar gününden beri sanırım birlikte uyuyoruz diğer mevzuyu da çözdük mü bilmiyorum ama şimdilik sorun yok gibi.Ben de olabildiğince telefondan uzak durmaya çalışıyorum o sebeple yazmadım bu süre zarfında .Normalde de duygusal bie yapım vardı bu gebelıkle daha da arttı sağ salim doğuralım da inşallah çektiğimiz şu dönemdeki sıkıntılar mühim değil napalım..Canım benim çok üzüldüm,böyle durumlar olabiliyor kuzum. Ama ayrı yatmanizi anlamadım. Bence ayrı yatmanizi hiç gerek yok. Aranıza böyle boyle soğukluk girer. İnanki herkesin eşleriyle bu tarz sıkıntılari var. Gecen ay nerdeyse kocamı bogazlicaktim o derece şimdi atlattık iyiyiz. Evlilik böyle birşey. Allah yardım ediyor bir zaman sonra yoluna giriyor herşey. Aslında tartıştığıniz hiç bişey ceviz kabugunu doldurmicak şeyler. Benim eşim de az konuşur telefonla oynar TV izler sonrada gider yatar. Zaten bebek doğsun önceliğin hep bebeğin oluyor. Esin senle konuşmuş konuşmamış pek duymuyorsun artık. Biz olaya çok ince bakıyoruz. İşte hamileyiz. Bize çok iyi davranmalarını,sevgi gostermelerini bekliyoruz daha çok ama bunlar odun arkadaşım. Bunlardan bisey beklemiceksin. Ama ilk adımı sen at canimm iyice gerilmesin daha çok ortam. Mesela birlikte yatin artik. Pandeminin en zor zamanlarında bile yatak ayrmadik. Ananem rahmetli hep derdiki ayrı sakin yatma soğukluk girer derdi. Sen de biraz orta yolu bulmaya çalış kuzumm elti konusuna girmiyorum çok gereksiz insanlar yüzünden kocanla kotu olma ilk gulen onlar olur
İğne vurulurken hiç ağrı acı olmadı hatta ne kadar hafifmis herkes abartıyor heralde dedim bikac saat sonra ağrımaya başladı ama misafirim falan vardı kolumu zorlamış olabilirim belki ondan bu kadar ağrım olmuş olabilirOğlumda hiç ağrım olmamıştı. Ama öyle bir hevesli hamileliğim vardikiİğne girmiş çıkmış farketmiyordu
Beni 19+3 de çağırdı hemşire kalp atışını dinledi sonra aşıyi yaptı 2. Doz için 1 ay sonra çağırdıTetanoz aşılarını kaçıncı haftada oldunuz kızlar
Banada aynisi oldu canim igneyi olurkende o gun boyuncada hic agrim olmadi hatta ablamla konustum ne kadar abartmissiniz ben alisigim ignelere falan diye guldumİğne vurulurken hiç ağrı acı olmadı hatta ne kadar hafifmis herkes abartıyor heralde dedim bikac saat sonra ağrımaya başladı ama misafirim falan vardı kolumu zorlamış olabilirim belki ondan bu kadar ağrım olmuş olabilir
Ben ben ben kolum ağrıyor ama öyle çok degildi hiç yok diye evde hava atiyodum sağolsun eşim uyurken bikac kez dirsegiyle vurdu asi yerine şimdi kolum kalkmıyorBanada aynisi oldu canim igneyi olurkende o gun boyuncada hic agrim olmadi hatta ablamla konustum ne kadar abartmissiniz ben alisigim ignelere falan diye guldumama ertrsi gunden itibaren kolumu kaldiramadim bile uzerinede yatamadim bi kac gun cpk agrili gecti ama ilk tepkim yuzumden sonra kimseye diyemedim agirdi diye
merhaba tetanos aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız? kimileri 20 diyor kimileri 27 kafam karıştıBen yaptırmayı düşünüyorum canım. Hastaneye güveniyorum ama bu çok ayrı bişey. Ne olur ne olmaz . Oğlumdada yaptırmıştım. Hatta doğumdan sonrada çağırdılar o zaman da yaptirdim
Aynen benimde öyle oldu progestandan kötüymüş o en azından otururken bişey olmuyordu bacak olduğu için bunda otursanda kalksan kol hareket halinde baya zorladı beni 2 gün sonra geçti neyseki 2. Doz var şimdi bide bakalım o nasıl geçecekBanada aynisi oldu canim igneyi olurkende o gun boyuncada hic agrim olmadi hatta ablamla konustum ne kadar abartmissiniz ben alisigim ignelere falan diye guldumama ertrsi gunden itibaren kolumu kaldiramadim bile uzerinede yatamadim bi kac gun cpk agrili gecti ama ilk tepkim yuzumden sonra kimseye diyemedim agirdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?