- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.421
Babamız katarken okadar asiti kalmıyor asitten çok şekeri zararlı aslında yarim bardak içtim onudaDiğerlerini bilmemde kola aşırı asitli bence onu tadımlık dahi içmeyin bebise zarar verir Allah korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babamız katarken okadar asiti kalmıyor asitten çok şekeri zararlı aslında yarim bardak içtim onudaDiğerlerini bilmemde kola aşırı asitli bence onu tadımlık dahi içmeyin bebise zarar verir Allah korusun
Sadece kandan mi yapılıyor bu? Rahimden parça alınıp da yapılıyormuş, farkı ne acaba?Kan testi veriyorsunuz. Nk hücrelerinize bakıyorlar. Benim ikinci tedavi sonrası bakılmışti yüzde üç ile normal değerin üstü gelmişti buna bağlanmıştı. Üçüncü tedavi için gittiğim merkez biz bağışıklıga çok iyi embriyo transferi yapılıp ve bunu birkaç kez tekrarlayınca bakıyoruz demişti. Benim ilk iki vasat embriyolardi. Ama sizdeki durum benim merkezin bahsettiği gibi iyi ama tutmuyor. Bence yaptırın testleri formda bu değeri yüksek olupta düşüren bir arkadaş ile konuşmuştum sonra gebe kalmış. 6 7 aylık Bir ilaç tedavisi düşürdük demişti. Vücut embriyoyu düşman olarak görüp antikorlari harekete geçirip onu yok etmek için savaş açıyor.
Aradaki farkın ne olduğunu bilmiyorum. Ben kan tahlili verdim sadece. Ha bak yazarken aklıma geldi araştırma yapmıştım. Şimdi nk hücreleri fazla olabilir bağışıklık güçlü diyebiliriz ama bu hücrelerin rahimde ne kadar olduğu önemli. Mesela benim 1860 gelmişti değerim normal değer 1800 du. Fazla ama rahimde olan önemli parça alınıp buna bakılıyormus. Çünkü orda olan önemliSadece kandan mi yapılıyor bu? Rahimden parça alınıp da yapılıyormuş, farkı ne acaba?
Anladım canım sağolasınAradaki farkın ne olduğunu bilmiyorum. Ben kan tahlili verdim sadece. Ha bak yazarken aklıma geldi araştırma yapmıştım. Şimdi nk hücreleri fazla olabilir bağışıklık güçlü diyebiliriz ama bu hücrelerin rahimde ne kadar olduğu önemli. Mesela benim 1860 gelmişti değerim normal değer 1800 du. Fazla ama rahimde olan önemli parça alınıp buna bakılıyormus. Çünkü orda olan önemli
Hatırladım seni. Cnm şuan hamileliğin vermiş olduğu bir hassasiyetilik var üzerinde. Aslında normal olan şeyler bile anarmal gelebiliyor bu dönemde. Eşinin sen hamileyken değiştiğini düşünmüyorum ama bu dönemlerde hemen hemen herkeste yaşanan durumlar. Sen hiç karşına alıp konuştunmu ya cnm gel Bi konuşalım noldu neden bukadar sessizsin ben seninle güzel zaman geçirmek istiyorum vs. Pandemiden dolayı ayrıysanızda aynı odada durun bence sıkıntı olmaz eşler ayrı kaldıkça ves vese girer araya Birde telefon vs zaman daha fazla geçiriliyorsa oda zor. Sende çok sıkılmışsın canım belli. Benimde eşim çalışıyor üstelik işi dışarıda memur o yüzden mebruren sürekli insanlar içinde ama biz öyle ayrı odalarda kalmıyoruz oda bunalır bende. Bunlarla uğraşırken birde anlayışsız bir eş varsa karşında o daha zor işte ben tam durumu bilmediğim için kendimce fikrimi yazdım ama hamileliğinden önce böyle değilse birde onu düşünmek lazım. RABBİM yuvana huzur bereket versin cnm inşallah.kızlar bir derdim var bunun için başlık açmak ıstemedım burda gayet samımı arkadaslar var görüşlerini önemsediğim oyzuden içimi dökmek istiyorum size..sorun eşimle aramız hamıle oldugumdan beri ayrı odalarda kalıyoruz ben de normalde calısıyorum ama pandemıden dolayı evden calısıyorum suan hep evdeyım gıdersem hastaneye kontrole ya da yuruyuse cıkarım eşim de kımseyle gorusmez dıkkat eder şu dönemde bu sebeple ayrı odalarda kalıyoruz ama bıkac sefer ilişki oldu madem coronadan dolayı ayrı yatıyoruz bunu yapmakta riskli degıl mı dedım o iş fazla uzun surmedıgınden rısk olusturmuyormus vs gıbı bır acıklama yaptı.Aramızda çok iyi sayılmaz fazla konuskan bırı degıldır ben daha sosyalım ama şu dönemde ne sosyallıgım kaldı ne insan gördüğüm var zaten..eşime mahkumum resmen o da işten gelır agzından ıkı kelımeyı zor alırım ıyıce tv telefon bagımlısı oldum gıbı bısey..ınstagram kullanıyorum oyle cok foto paylasmam kendımı de paylasmam gecende cok begendım bır foto gebelıkle ılgılı onu paylasmıstım kaldırttı ben hoşlanmıyorum bu tarz paylaşımlardan dedı ikiletmedim.Bır tane yegenım var cok severım uzakta zaten aylardır gormuyorum cok ozledım eskıden sureklı onu paylasırmısım sımdı ınstagram hatırlatıp duruyo ben de onları hıkayede paylasıyorum arada sırada vayy efendım nıye paylasım yapmısım??eltımın ınstagramı var cocugunu paylasır sadece ..benım tek tük paylasımımı da baktım hıc begenmez normalde o ne paylasırsa ben begenırdım baktım benımkılerı kasıtlı begenmıyor ben de begenmıyorum artık ve eşime de dedım sen de begenme ..ben yegenımle foto paylasmısım dıye gıtmıs onun gerıye donuk paylastıgı fotoları begenmıs bu arada cocugunun fotoları..bende dun aksam kıyametı kopardım cok sinirlendım madem oyle dedım kaldırttıgı fotoyu tekrar koydum suan hıc konusmuyoruz evde ıkı yabancı gıbı..dun sabaha kadar uyuyamadım bugun desen ayrı bır zor gectı başkası yazsa koca kadın ne bu ergen gıbı tavır derım ama ınanın cıkamıyorum ıcınden cok zoruma gıdıyor adamla ıyıce aramıza sogukluk gordı aramızda bırbırıyle konusmayan ıkı ev arkadası gıbıyız resmen
Gerçekten çok zor bi durum. Benim yazdıkların da en çok takıldığım arada birlikte olup ayrı yatmanız. Eşininde sana kısa sürüyor ondan bişey olmaz demesi. Bence sen ayrı yatmayı bırak birlikte yatın araya iyice soğukluk girmesin. Ve şuan hamilesin ekstra duygu yüklüsün. Eşinin de hamile olduğunun farkına varması lazım sana ona göre davranmalı bence. Bi konuşmayı dene sakince eşinlekızlar bir derdim var bunun için başlık açmak ıstemedım burda gayet samımı arkadaslar var görüşlerini önemsediğim oyzuden içimi dökmek istiyorum size..sorun eşimle aramız hamıle oldugumdan beri ayrı odalarda kalıyoruz ben de normalde calısıyorum ama pandemıden dolayı evden calısıyorum suan hep evdeyım gıdersem hastaneye kontrole ya da yuruyuse cıkarım eşim de kımseyle gorusmez dıkkat eder şu dönemde bu sebeple ayrı odalarda kalıyoruz ama bıkac sefer ilişki oldu madem coronadan dolayı ayrı yatıyoruz bunu yapmakta riskli degıl mı dedım o iş fazla uzun surmedıgınden rısk olusturmuyormus vs gıbı bır acıklama yaptı.Aramızda çok iyi sayılmaz fazla konuskan bırı degıldır ben daha sosyalım ama şu dönemde ne sosyallıgım kaldı ne insan gördüğüm var zaten..eşime mahkumum resmen o da işten gelır agzından ıkı kelımeyı zor alırım ıyıce tv telefon bagımlısı oldum gıbı bısey..ınstagram kullanıyorum oyle cok foto paylasmam kendımı de paylasmam gecende cok begendım bır foto gebelıkle ılgılı onu paylasmıstım kaldırttı ben hoşlanmıyorum bu tarz paylaşımlardan dedı ikiletmedim.Bır tane yegenım var cok severım uzakta zaten aylardır gormuyorum cok ozledım eskıden sureklı onu paylasırmısım sımdı ınstagram hatırlatıp duruyo ben de onları hıkayede paylasıyorum arada sırada vayy efendım nıye paylasım yapmısım??eltımın ınstagramı var cocugunu paylasır sadece ..benım tek tük paylasımımı da baktım hıc begenmez normalde o ne paylasırsa ben begenırdım baktım benımkılerı kasıtlı begenmıyor ben de begenmıyorum artık ve eşime de dedım sen de begenme ..ben yegenımle foto paylasmısım dıye gıtmıs onun gerıye donuk paylastıgı fotoları begenmıs bu arada cocugunun fotoları..bende dun aksam kıyametı kopardım cok sinirlendım madem oyle dedım kaldırttıgı fotoyu tekrar koydum suan hıc konusmuyoruz evde ıkı yabancı gıbı..dun sabaha kadar uyuyamadım bugun desen ayrı bır zor gectı başkası yazsa koca kadın ne bu ergen gıbı tavır derım ama ınanın cıkamıyorum ıcınden cok zoruma gıdıyor adamla ıyıce aramıza sogukluk gordı aramızda bırbırıyle konusmayan ıkı ev arkadası gıbıyız resmen
Canım benim çok üzüldüm,böyle durumlar olabiliyor kuzum. Ama ayrı yatmanizi anlamadım. Bence ayrı yatmanizi hiç gerek yok. Aranıza böyle boyle soğukluk girer. İnanki herkesin eşleriyle bu tarz sıkıntılari var. Gecen ay nerdeyse kocamı bogazlicaktim o derece şimdi atlattık iyiyiz. Evlilik böyle birşey. Allah yardım ediyor bir zaman sonra yoluna giriyor herşey. Aslında tartıştığıniz hiç bişey ceviz kabugunu doldurmicak şeyler. Benim eşim de az konuşur telefonla oynar TV izler sonrada gider yatar. Zaten bebek doğsun önceliğin hep bebeğin oluyor. Esin senle konuşmuş konuşmamış pek duymuyorsun artık. Biz olaya çok ince bakıyoruz. İşte hamileyiz. Bize çok iyi davranmalarını,sevgi gostermelerini bekliyoruz daha çok ama bunlar odun arkadaşım. Bunlardan bisey beklemiceksin. Ama ilk adımı sen at canimm iyice gerilmesin daha çok ortam. Mesela birlikte yatin artik. Pandeminin en zor zamanlarında bile yatak ayrmadik. Ananem rahmetli hep derdiki ayrı sakin yatma soğukluk girer derdi. Sen de biraz orta yolu bulmaya çalış kuzumm elti konusuna girmiyorum çok gereksiz insanlar yüzünden kocanla kotu olma ilk gulen onlar olurkızlar bir derdim var bunun için başlık açmak ıstemedım burda gayet samımı arkadaslar var görüşlerini önemsediğim oyzuden içimi dökmek istiyorum size..sorun eşimle aramız hamıle oldugumdan beri ayrı odalarda kalıyoruz ben de normalde calısıyorum ama pandemıden dolayı evden calısıyorum suan hep evdeyım gıdersem hastaneye kontrole ya da yuruyuse cıkarım eşim de kımseyle gorusmez dıkkat eder şu dönemde bu sebeple ayrı odalarda kalıyoruz ama bıkac sefer ilişki oldu madem coronadan dolayı ayrı yatıyoruz bunu yapmakta riskli degıl mı dedım o iş fazla uzun surmedıgınden rısk olusturmuyormus vs gıbı bır acıklama yaptı.Aramızda çok iyi sayılmaz fazla konuskan bırı degıldır ben daha sosyalım ama şu dönemde ne sosyallıgım kaldı ne insan gördüğüm var zaten..eşime mahkumum resmen o da işten gelır agzından ıkı kelımeyı zor alırım ıyıce tv telefon bagımlısı oldum gıbı bısey..ınstagram kullanıyorum oyle cok foto paylasmam kendımı de paylasmam gecende cok begendım bır foto gebelıkle ılgılı onu paylasmıstım kaldırttı ben hoşlanmıyorum bu tarz paylaşımlardan dedı ikiletmedim.Bır tane yegenım var cok severım uzakta zaten aylardır gormuyorum cok ozledım eskıden sureklı onu paylasırmısım sımdı ınstagram hatırlatıp duruyo ben de onları hıkayede paylasıyorum arada sırada vayy efendım nıye paylasım yapmısım??eltımın ınstagramı var cocugunu paylasır sadece ..benım tek tük paylasımımı da baktım hıc begenmez normalde o ne paylasırsa ben begenırdım baktım benımkılerı kasıtlı begenmıyor ben de begenmıyorum artık ve eşime de dedım sen de begenme ..ben yegenımle foto paylasmısım dıye gıtmıs onun gerıye donuk paylastıgı fotoları begenmıs bu arada cocugunun fotoları..bende dun aksam kıyametı kopardım cok sinirlendım madem oyle dedım kaldırttıgı fotoyu tekrar koydum suan hıc konusmuyoruz evde ıkı yabancı gıbı..dun sabaha kadar uyuyamadım bugun desen ayrı bır zor gectı başkası yazsa koca kadın ne bu ergen gıbı tavır derım ama ınanın cıkamıyorum ıcınden cok zoruma gıdıyor adamla ıyıce aramıza sogukluk gordı aramızda bırbırıyle konusmayan ıkı ev arkadası gıbıyız resmen
Valla biz eşimle hafta sonları giderdik AVM ye. Ne bir sohbet ne bir konuşma. Ot gibi giderdik bakardım herşeye. Sonra bı baktım AVM'de kimse mutlu degil karı kocalar hiç sohbet etmiyor. Anladım ki avmler alışveriş için gezme için değil. Sonradan oğlumu götürdük bı kere çocuk sinir krizleri geçirdi o gündür nerdeyse ihtiyacımız olmazsa kıyafet vs asla gitmiyoruz. Oğlumuzu hep pikniklere götürdük. Eşimle konuşmaya başladık sohbet etmeye başladık baş başa insan biseyler paylaşmayı öğreniyor böyle yerlerde. Eski hallerimden kurtulduğuma çok seviniyorum. İyiki oğlumda alışmadi.Baş ağrısı yapıyor banada AVM hiç gezme deyince aklıma bile gelmez bende sahil gezmelerini piknikleri severim
Kan ilacımı canım.Kızlar Demir takviyesine başladınız mı
Ben 13. Haftadan itibaren başladım. Değerlerim iyiydi ama artık yetmeyebilir önlem alalım dedi doktorum. Gyno ferro kullaniyorumKızlar Demir takviyesine başladınız mı
Doktorum yaptırma dedi benim de kafam karıştı. Siz yaptırdınız mi?Canlar tetanoz aşısı yapildinizmi
Ben yaptırmıyorumCanlar tetanoz aşısı yapildinizmi
Benim dr yaptır dedi yaptırdım az önceBen 13. Haftadan itibBaren başladım. Değerlerim iyiydi ama artık yetmeyebilir önlem alalım dedi doktorum. Gyno ferro kullaniyorum
Doktorum yaptırma dedi benim de kafam karıştı. Siz yaptırdınız mi?
Bu hafta gideceğim inşallah canımCanlar tetanoz aşısı yapildinizmi
Neden yaptırma dedi peki sordunuz mu acaba gerek mi yokmuş acaba yoksa biz zararı olabiliyormuymuşBen 13. Haftadan itibaren başladım. Değerlerim iyiydi ama artık yetmeyebilir önlem alalım dedi doktorum. Gyno ferro kullaniyorum
Doktorum yaptırma dedi benim de kafam karıştı. Siz yaptırdınız mi?
Aynen canım Demir takviyesi yazıyor ama kan ilacı diyorlar heraldeKan ilacımı canım.
Aynen canım kan ilaci. Ben 3 aydan itibaren içiyorum canimAynen canım Demir takviyesi yazıyor ama kan ilacı diyorlar heralde
18 Şubat'ı bekliyorum canım ben vurulcam iğneyiCanlar tetanoz aşısı yapildinizmi