- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.301
Benim dikiş yerinde ağrı olmadı ama yapışıklıklar açıldıkça acır demişti doktorİyi canım bizde. Bazen dikiş bölgemde ağrı oluyor da sana sorcaktim da bı fırsat olmadı. En son 11+5 de kontrole gitmiştim daha gitmedim haftaya gidicem insaAllah. Baş agrilariyla uğraşıyorum. Her hafta 2 kere ağrıyor çok kötü bı şekilde hende
Beklerim o zaman cnm 1 hafta şunun şurasında5+2 günlük hamilesin canım. Haftaya gidersen hem bebeği hem kalp atışını duyarsın . Şuan gidersen sadece keseyi ve yolk kesesini görürsun. İçin rahat etmesini istiyorsan git tabi keseni gör
İnsaAllah doğuma yakın çok acı cekmeyiz. Allah büyüktür bakalım. Cinsiyeti ogrenebildinmiBenim dikiş yerinde ağrı olmadı ama yapışıklıklar açıldıkça acır demişti doktor
Bu hafta belli olur inşallah. Ben daha önce sezaryen gibi ameliyat olmuştum, sonra hamile kaldım. Karnım da aşırı büyüdü ama ameliyat yeri hiç acımadı.İnsaAllah doğuma yakın çok acı cekmeyiz. Allah büyüktür bakalım. Cinsiyeti ogrenebildinmi
Anladım canım. En son ne zaman doğum yapmıştın. Kaç yil önce. Birde benimde karnım erken çıktım oğlumda bu kadar belli değildi hicBu hafta belli olur inşallah. Ben daha önce sezaryen gibi ameliyat olmuştum, sonra hamile kaldım. Karnım da aşırı büyüdü ama ameliyat yeri hiç acımadı.
Ekim 2017’de doğum yaptım. O zaman sezaryen yeri acımadı sadece çatladı. Doktora sordum. O ciltle ilgili bir şey dedi.Anladım canım. En son ne zaman doğum yapmıştın. Kaç yil önce. Birde benimde karnım erken çıktım oğlumda bu kadar belli değildi hic
Anladım canım. Hayırlısı bakalım.Ekim 2017’de doğum yaptım. O zaman sezaryen yeri acımadı sadece çatladı. Doktora sordum. O ciltle ilgili bir şey dedi.
Ben de şimdi bakıyordum canımKızlar nerlerdesiniz herkes iyi mi burası pek bi sesizlesti
Selam. Bende şimdi arıyorum hastaneyi bakalım randevu alabilcekmiyim. Bugünkü yazıda cinsiyet öğrenebilirsiniz diyor ama bakalım nasipBen de şimdi bakıyordum canımSelam. Ev, çocuk, iş üçgeninde uğraşıyoruz işte. Yarın kontrolüm var. Sonunda cinsiyet belli olacak inşallah. Sen nasılsın ?
Ev,çocuk, eş arasında gelip gidiyoruzKızlar nerlerdesiniz herkes iyi mi burası pek bi sesizlesti
Bende bugün gitmeyi düşünüyorum. Doktorum hastaneyi bırakmış. Burda yakın bir hastaneye gidicem. Aslında bekliyim biraz daha dedim ama içime kurt düştü. Bı gitsem iyi mi merak ediyorumBende yarın dr gitcem cinsiyet netlesecekkan vermiştik istanbula gitti şükür temiz çıktı sanırım onda cinsiyette belli oluyomuş ama ultrasondada gorunurnur artık şükür iyiyim yatmaya devam
Kizlar bende bu topikte konusmayi sizleri cok ozledim
Ne guzel dertlesip konusuyorduk burada
Benim de fetal dna sonucum temiz geldi elhamdulillahVe cinsiyetimiz belli oldu kesin olarak oglusum geliyor, insAllah
Canim ❤ insallah sizler dogurup cocuk buyuturken ben bi topik daha açmıs olurum sizde beni okursunuzBizde seni özledik. Çok şükür canım. Hadi gözün aydın. Rabbim sağ salim kavuştursun yavrunu. Yasnaz olmayınca bı tarafimiz buruk sadece İnsaAllah onunda en kısa zamanda olur aramıza döner
Inşallah en güzel zamanda sağlıkla canımCanim ❤ insallah sizler dogurup cocuk buyuturken ben bi topik daha açmıs olurum sizde beni okursunuz
Insallah❤Inşallah en güzel zamanda sağlıkla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?