- 12 Mart 2019
- 14.800
- 34.199
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.341
Ona şüphem yokBugünden say 6 ayı Ben senin psikojini duzelticem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona şüphem yokBugünden say 6 ayı Ben senin psikojini duzelticem
Benide ekle Hangi topikteysen oraya gelecemCanimm Allah razi olsun insallah bakarsin açariz senide eklerimm
Doktor bişey dedi mi. Dememiştir. O kararı kesinlikle bana bırakmıştırOna şüphem yok
Eklerim tabi kiz test icin gaza getirirsin kizlariBenide ekle Hangi topikteysen oraya gelecem
Oo hemde nasıl Yapmayan ayıp eder. @Yasnaz sen evdeydin dimi kuzum. Bı ise falan mı girsen stres atarsın gerçi pandemide var işler durgunEklerim tabi kiz test icin gaza getirirsin kizlari
3 ay sonra baslayabilirsiniz dedi sadeceDoktor bişey dedi mi. Dememiştir. O kararı kesinlikle bana bırakmıştır
Yok kuzum calismam ya evde rahatim saçimi boyattim bol alisverisle kafayi dagittim sukurOo hemde nasıl Yapmayan ayıp eder. @Yasnaz sen evdeydin dimi kuzum. Bı ise falan mı girsen stres atarsın gerçi pandemide var işler durgun
Olur mu olur valla çok da güzel olur
Yaa ne güzel Ben de kaç aylar sonra kuaföre gittim. Nerdeyse 7 ay olmuşturYok kuzum calismam ya evde rahatim saçimi boyattim bol alisverisle kafayi dagittim sukur
Insallah kuzum insallahHadi bakalım hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Yuppi 1 ayı gitti 2 ay kaldı iyi bari Saçı da boyattin ooo önünde duramaz kimse3 ay sonra baslayabilirsiniz dedi sadece
Ben gitmem hic kuaforluk işim olmaz lazere gitmistim kıl tuy bitti kas biyik almam sarışın oldugum icin alacak kas bile yok degisim olsun kendimde dedim oyle yaptirdimYaa ne güzel Ben de kaç aylar sonra kuaföre gittim. Nerdeyse 7 ay olmuştur
Sus be ne iki ayı ben bile hazir degilim canim şu yazi bi atlatiyim tatile gidiyim en azindanYuppi 1 ayı gitti 2 ay kaldı iyi bari Saçı da boyattin ooo önünde duramaz kimse
Kız bende lazeri yarı da bıraktım. Öyle agdaya falan gitmem,kas bıyık Ama baya inceldi killarim. Eldivenle alıyorum. Doğumdan sonra bakarız gerisineBen gitmem hic kuaforluk işim olmaz lazere gitmistim kıl tuy bitti kas biyik almam sarışın oldugum icin alacak kas bile yok degisim olsun kendimde dedim oyle yaptirdim
Sus sus ne tatili Ben gitmiyorum sende gitmiyosun otur hamile kal hemenSus be ne iki ayı ben bile hazir degilim canim şu yazi bi atlatiyim tatile gidiyim en azindan
Gidersin dogumdan sonra bosverKız bende lazeri yarı da bıraktım. Öyle agdaya falan gitmem,kas bıyık Ama baya inceldi killarim. Eldivenle alıyorum. Doğumdan sonra bakarız gerisine
4 senedir gidiyorum 3 gunde olsa gitmem vucut alistiSus sus ne tatili Ben gitmiyorum sende gitmiyosun otur hamile kal hemen
Bende köye gidiyorum ne var yani Yemyeşil mis gibi inekler horozlar falan var. Al sana mis gibi tatil köyü. İşte tek farkımız . Sen tek oluyosun 3 günde olsa ,Biz sulalecek Bence çok büyütülecek bir fark yok4 senedir gidiyorum 3 gunde olsa gitmem vucut alisti
Hee gel bizim köye Sulale gör. Çok müthiş Eşimin köyü yani ÜnyeAhaha Allah seni ya bende cok isterim koye gitmeyi hic gtmedim kalabalk sulelece bende severim bakarsin bi gun gideriz bizde