- 17 Ekim 2020
- 167
- 156
- 18
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.261
Ne zaman devam edeceksin kısmetse.Iyim iyim cok şukur atlattik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman devam edeceksin kısmetse.Iyim iyim cok şukur atlattik
Oyy 41 kere maşallah suphanallah ALLAHIm bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah. Bişey sorucam ikiz oldukları ilk muaynedemi belli oldu? Genelde bir 2 hafta sorna görülüyor diğer kese.1tanesi kesin erkek. diğerine 13.haftada büyük ihtimal erkeğe benziyor dedi ama sadece tahmin. geçen hafta kesin kız dedi. ama pekte güvenmiyorum haftaya kontrolüm var yine bakalım
Daha embriyomuz kalmadi bu benim 3. Denememdi sıfırdan baslicaz surec daha yorucu daha uzun olucak onun icin 1 seneye yakin beklicezNe zaman devam edeceksin kısmetse.
Cikmaz insAllah icini ferah tut senAnladim canm yani doktor hic bisey soylemedi bi sorun yok dedi ama yinede icim rahat etmiyo insallah bizdede bi sorun cikmaz
Ay Allah korusun kimseye yaşatmasın Allahım iyi olmuş kuzum ne olur ne olmaz her türlü tedbiri almak lazımYok kuzum geçen yıl 16 haftalıkken kesem patladı tedbir amaçlı dikti dr um şükür
Amin canımAy Allah korusun kimseye yaşatmasın Allahım iyi olmuş kuzum ne olur ne olmaz her türlü tedbiri almak lazım
Anladım cnm benimde 3 tedavim başarısız oldu sorunum olmadığı halde ilk gittiğim merkez'de ikinci kez sıfırdan başladık sadece 1 trasfere gidebildim başka emriyo yoktu çok üzülmüştüm sonra hemen merkez değiştirdim hiç ara vermeden aynı gün bahçeciyi aradık randevü aldım diğer merkezde 8 yumurta toplanıp 1 trasfere giderken bahçecide 20 küsür toplandı 8 iyi kalitede emriyo oldu. Demem oki herşey nasip işi gerçekten bende en yorulduğum anda tekrar karar verdim. Kalbin 1 yıl diyorsa bekle demekki en doğru zaman o zaman mış diye düşün. İnşallah herşey istediğin gibi olur inşallah. ❤Daha embriyomuz kalmadi bu benim 3. Denememdi sıfırdan baslicaz surec daha yorucu daha uzun olucak onun icin 1 seneye yakin beklicez
Insallah canm benim bende bahceci cem beydeyim 2 senedir tedavideyiz bende hic bisey yok esimde problem var ilki hic tutmadi iknci tuttu bos gebelik kurtaj oldum 3. De boyle sonlandi artik zaman ne gostericek bilinmez hersey dua rabbimden geliyo neden diye soramiyoruzAnladım cnm benimde 3 tedavim başarısız oldu sorunum olmadığı halde ilk gittiğim merkez'de ikinci kez sıfırdan başladık sadece 1 trasfere gidebildim başka emriyo yoktu çok üzülmüştüm sonra hemen merkez değiştirdim hiç ara vermeden aynı gün bahçeciyi aradık randevü aldım diğer merkezde 8 yumurta toplanıp 1 trasfere giderken bahçecide 20 küsür toplandı 8 iyi kalitede emriyo oldu. Demem oki herşey nasip işi gerçekten bende en yorulduğum anda tekrar karar verdim. Kalbin 1 yıl diyorsa bekle demekki en doğru zaman o zaman mış diye düşün. İnşallah herşey istediğin gibi olur inşallah. ❤
Insallah canm benim bende bahceci cem beydeyim 2 senedir tedavideyiz bende hic bisey yok esimde problem var ilki hic tutmadi iknci tuttu bos gebelik kurtaj oldum 3. De boyle sonlandi artik zaman ne gostericek bilinmez hersey dua rabbimden geliyo neden diye soramiyoruz
Canım mutlaka 3 4 ay öncesinden Altarnarif tıbba yönel sende bilmiyorum yaptınız ama çok etkiliyor gerçekten bende ilklerde pek bilmiyordum ama sonra araştırdıkça birde yaş ilerledikçe kan azalması vs hücreler herşey değişiyor insanda. Bol dua ile Önce onları sorun olsun olmasın depolamak daha iyi oluyor yumurta kalitesinide çok etkiliyor. Biz tedbirimizi alalım taktiri ilahi gerisi. İnşallah Rabbim çifter çifter hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder.
Insallah canim bi ozamanlara gelelimde daha cok var benim icin Elisanurummm
Bende iki başarısız tedaviden sonra 1 yıl ara verdim iyiki vermişim diyorum üçüncü de bebeklerime kavuştum. Darısı sana inşallahDaha embriyomuz kalmadi bu benim 3. Denememdi sıfırdan baslicaz surec daha yorucu daha uzun olucak onun icin 1 seneye yakin beklicez
Insallah canm cok sagolBende iki başarısız tedaviden sonra 1 yıl ara verdim iyiki vermişim diyorum üçüncü de bebeklerime kavuştum. Darısı sana inşallah
Evet ben geçirdim tat ve koku gitmişti eklem ağrılarım vardı ilaç kullanmadan atlattım çok şükür eğer kan sulandırıcı kullanmıyorsanız kadın doğum doktoruna danışın korona pıhtılaşma sorunu yapıyormuş çünkü hamile olanlarda kullanmayı tavsiye ediyorlardı ben olduğum zaman kullanıyordum zaten şuan kullanmayı bıraktım bı sorun yok çok şükürArkadaşlar grupta korona geçiren varmıydı? Galiba korona oldum ve çok kötü hissediyorum kendimi.
teşekkür ederim canım inşallah sağ salim bebeklerimizi doğururuz normalde hamileliyi kanda öğrendikten sonra dr 2hafta sonra gel diyor. ama benim yurtdışına gitme durumum oldugu için. uçuşumdan 1gün önce gittim. yani transferin 16.günü bende karından ultrasonda 2tane keseyi gördü. benim hiç umudum yoktu görecegine dair. hatta 1.keseden sonra hoca 2.si varsa bile şuan görmeye biliriz dedi ama çok şükür onu da gördük. sonraki hafta da kalp atışlarını duymuştukOyy 41 kere maşallah suphanallah ALLAHIm bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah. Bişey sorucam ikiz oldukları ilk muaynedemi belli oldu? Genelde bir 2 hafta sorna görülüyor diğer kese.
Çok geçmiş olsun. Ben grip gibi geçiriyorum şu an için,doktoruma danıştım ama ilaç vermedi. Bi de bulantı ilacım vardı onu kesti;( bulantılarım koronadan beterdi,nası geçicek günler bilmiyorum.Evet ben geçirdim tat ve koku gitmişti eklem ağrılarım vardı ilaç kullanmadan atlattım çok şükür eğer kan sulandırıcı kullanmıyorsanız kadın doğum doktoruna danışın korona pıhtılaşma sorunu yapıyormuş çünkü hamile olanlarda kullanmayı tavsiye ediyorlardı ben olduğum zaman kullanıyordum zaten şuan kullanmayı bıraktım bı sorun yok çok şükür
Sizede çok geçmiş olsun 2 hafta kadar sürdü benim tam olarak geçmesi. Doktorunuz kan sulandırıcıya gerek gormediyse vardır bı bildiği diğer korona ilaçları kullanilmiyor zaten hamileykenÇok geçmiş olsun. Ben grip gibi geçiriyorum şu an için,doktoruma danıştım ama ilaç vermedi. Bi de bulantı ilacım vardı onu kesti;( bulantılarım koronadan beterdi,nası geçicek günler bilmiyorum.