- 1 Kasım 2020
- 349
- 376
- 33
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.281
Sağolun. Allah herkese şifa versin. Dermansız dert vermesin.Sizede çok geçmiş olsun 2 hafta kadar sürdü benim tam olarak geçmesi. Doktorunuz kan sulandırıcıya gerek gormediyse vardır bı bildiği diğer korona ilaçları kullanilmiyor zaten
Bende yaptirmicam. Samsun'da Alişan yıldıran prof var onunla maille iletişime geçtim gereksiz yaptırmayın dedi öyle karar aldım.kızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınıZ??benim doktorum yaptırabılırsın ama yaptırmasan da önemli degıl dedı..Özel hastaneye gıdıyorum dogumda kısmetse orda olacak hanı kullanılan aletlerden falan tetanos olma ıhtımalım yok sanki.Ee şu dönemde kısıtlı evden cıkıyorum zaten yaptırmamaya yatkınım ama var mı başka faydaları sizler neler düşünüyorsunuz??
41 kere maşallah suphanallah Allah kucağına almayı nasip etsin. Tüm bekleyenlerinde inşallah.teşekkür ederim canım inşallah sağ salim bebeklerimizi doğururuznormalde hamileliyi kanda öğrendikten sonra dr 2hafta sonra gel diyor. ama benim yurtdışına gitme durumum oldugu için. uçuşumdan 1gün önce gittim. yani transferin 16.günü bende karından ultrasonda 2tane keseyi gördü. benim hiç umudum yoktu görecegine dair. hatta 1.keseden sonra hoca 2.si varsa bile şuan görmeye biliriz dedi ama çok şükür onu da gördük. sonraki hafta da kalp atışlarını duymuştuk
canım pgt’li tüp bebek deneyın derim bu konuda da şişli memorial ıyı bana göre semra kahraman..inşallah tez zamanda saglıkca yenıden gebe kalırsınInsallah canm benim bende bahceci cem beydeyim 2 senedir tedavideyiz bende hic bisey yok esimde problem var ilki hic tutmadi iknci tuttu bos gebelik kurtaj oldum 3. De boyle sonlandi artik zaman ne gostericek bilinmez hersey dua rabbimden geliyo neden diye soramiyoruz
Bizim dondurulmuş spermlerimiz bahçecide bir de Doktorum başımdan geçen her şeyi bildiği için onda devam etmek istiyorum Bu sefer zaten sıfırdan başlayacağız pgt yapılacak Doktorum kesin isteyecek O istemese de ben söyleyeceğimcanım pgt’li tüp bebek deneyın derim bu konuda da şişli memorial ıyı bana göre semra kahraman..inşallah tez zamanda saglıkca yenıden gebe kalırsın
Neyi merak ediyosn canm degerin gayet guzel suan gtsen kese gorursun alttan bakilirsa 1500 uzeri kese göruluyorOlumsuz sonuç alanlar için gerçekten çok içten üzülüyorum ve dua ediyorum. Bu durumda resim atmak ne kadar doğdu bilmiyorum ama kafam biraz karışık cvp alamıyorum dr iyi desede birkaç yerde yüksek değerin bazen sıkıntılı olduğunu söylüyor. Sizlerden fikir almak inşallah iyi gelecek. RABBİM hepinize nasip etsin inşallah. Daha keseyi görmedik zamanı var inşallah herşey yolundadır Rabbim tamamına erdirsin.
Öylemi görülürmü. Dr hep 2 hafta sonraya çağırıyo. Merak ettiğim rudum ise değerin yüksekliği normal mi değil mi. Bir öncekinde aynı günler değerim var 12 ve 15 ci gün değerlerim. Onuda eklicem aralarında artış fazla olduğu için ister istemez düşündürdü beni.Neyi merak ediyosn canm degerin gayet guzel suan gtsen kese gorursun alttan bakilirsa 1500 uzeri kese göruluyor
Canım kaç haftaliksin şuanCanım Karından görülürmü sence peki pazartesi gitsem mi acaba. Bir haftamız kaldı
Trasferim 30 Aralık 2020 canım.Canım kaç haftaliksin şuan
Cok yukselmesi kötu bisey degil bence gayet normal degerlerin hatta guzel bisey herseyin yolunda oldugunu gosterir.Öylemi görülürmü. Dr hep 2 hafta sonraya çağırıyo. Merak ettiğim rudum ise değerin yüksekliği normal mi değil mi. Bir öncekinde aynı günler değerim var 12 ve 15 ci gün değerlerim. Onuda eklicem aralarında artış fazla olduğu için ister istemez düşündürdü beni.
12 ci gün 1116.
15 ci gün 2458.
İNŞALLAH cnm birkaç yere sordum cvp alamadım sadece doktor iyi dedi okadar bide olumsuz yorumlar okudum keşke hiç bakmasak sadece kendimizi dinlesek böyle kafa karışıklığı olmaz. Allah razı olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı haberler aldırsın inşallahCok yukselmesi kötu bisey degil bence gayet normal degerlerin hatta guzel bisey herseyin yolunda oldugunu gosterir.
Doktor isini garantiye almak icin 2 hafta sonraya cagirmis gittiginde kalp atisinida duyabil diye
Insallah canm korkma korkma hersey yolundaİNŞALLAH cnm birkaç yere sordum cvp alamadım sadece doktor iyi dedi okadar bide olumsuz yorumlar okudum keşke hiç bakmasak sadece kendimizi dinlesek böyle kafa karışıklığı olmaz. Allah razı olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı haberler aldırsın inşallah
Samsun’da mısınız? Ben de Samsun’da perinatolog arıyorum. Siz kime gideceksiniz?Bende yaptirmicam. Samsun'da Alişan yıldıran prof var onunla maille iletişime geçtim gereksiz yaptırmayın dedi öyle karar aldım.
5+2 günlük hamilesin canım. Haftaya gidersen hem bebeği hem kalp atışını duyarsın . Şuan gidersen sadece keseyi ve yolk kesesini görürsun. İçin rahat etmesini istiyorsan git tabi keseni görTrasferim 30 Aralık 2020 canım.
Sat 10 Aralık. 5 hafta olması lazım. Ama Blastokist hesabı daha fazla çıkıyo
Merhaba senin hamileliğin nasıl gidiyor. En son dikişlerin üstünde demiştin.Samsun’da mısınız? Ben de Samsun’da perinatolog arıyorum. Siz kime gideceksiniz?
İyi gidiyor çok şükür. Büyüyünce yukarı çıktı, tehlike kalmadıMerhaba senin hamileliğin nasıl gidiyor. En son dikişlerin üstünde demiştin.
Yok canım İstanbul'dayımSamsun’da mısınız? Ben de Samsun’da perinatolog arıyorum. Siz kime gideceksiniz?
İyi canım bizde. Bazen dikiş bölgemde ağrı oluyor da sana sorcaktim da bı fırsat olmadı. En son 11+5 de kontrole gitmiştim daha gitmedim haftaya gidicem insaAllah. Baş agrilariyla uğraşıyorum. Her hafta 2 kere ağrıyor çok kötü bı şekilde hendeİyi gidiyor çok şükür. Büyüyünce yukarı çıktı, tehlike kalmadıSiz nasılsınız minnoşla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?