EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sagol canim. Ben ilaclarla ve suni sanciyla düşük yapamadim ne yazik ki cok agri sanci cektim olmadi ve 2 gün sonra plesanta ayrilmaya basladigi icin acil sezeryana alindim. İyilesmeye calisiyorum ruhen ve bedenen. Rabbim sizleri saglikla kavustursun bebeklerinizle

Bizde seni özledik. Çok şükür canım. Hadi gözün aydın. Rabbim sağ salim kavuştursun yavrunu. Yasnaz olmayınca bı tarafimiz buruk sadece İnsaAllah onunda en kısa zamanda olur aramıza döner
Allah razi olsun canimm, aminn
Aynen oyle Yasnaz hepimizi cok uzdu, insAllah hayirli zamanda, hayirli evlatlari olur buradan mujdeli haberlrrini aliriz

Çok geçmiş olsun. Ben de sezaryen şeklinde ameliyat oldum daha çocuğum yokken. İnşallah yine sağlıkla nasip olur

Reactions: Z P
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar nasip etsin. Hemen iyi olursun insaAllah

Canimm Allah razi olsun insallah bakarsin açariz senide eklerimm
Valla kuzu eşim işten izin alabilirse mart alamazsa da haziran da başlıycaz bende şimdi uzatmaları oynuyorum hazirana kalalım diyesanki 2 senedir ben iple çekmiyorum gibi şimdi zaman yaklaştıkça korkuyorum uzatıyorum bakalım valla bi bakarsın beraber başlarız belli mı olur

Olur mu olur valla çok da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…