- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.321
Mrb canım. Şuan icin bebeklerde bir sıkıntı yok.
Beni biliyorsunuz ruh hastası bir hamileyim hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb canım. Şuan icin bebeklerde bir sıkıntı yok.
Sagol canim. Ben ilaclarla ve suni sanciyla düşük yapamadim ne yazik ki cok agri sanci cektim olmadi ve 2 gün sonra plesanta ayrilmaya basladigi icin acil sezeryana alindim. İyilesmeye calisiyorum ruhen ve bedenen. Rabbim sizleri saglikla kavustursun bebeklerinizleRujsuzRuhsuzum Nasılsın canım
Allah razi olsun canimm, aminnBizde seni özledik. Çok şükür canım. Hadi gözün aydın. Rabbim sağ salim kavuştursun yavrunu. Yasnaz olmayınca bı tarafimiz buruk sadece İnsaAllah onunda en kısa zamanda olur aramıza döner
Çok geçmiş olsun. Ben de sezaryen şeklinde ameliyat oldum daha çocuğum yokken. İnşallah yine sağlıkla nasip olurSagol canim. Ben ilaclarla ve suni sanciyla düşük yapamadim ne yazik ki cok agri sanci cektim olmadi ve 2 gün sonra plesanta ayrilmaya basladigi icin acil sezeryana alindim. İyilesmeye calisiyorum ruhen ve bedenen. Rabbim sizleri saglikla kavustursun bebeklerinizle
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar nasip etsin. Hemen iyi olursun insaAllahSagol canim. Ben ilaclarla ve suni sanciyla düşük yapamadim ne yazik ki cok agri sanci cektim olmadi ve 2 gün sonra plesanta ayrilmaya basladigi icin acil sezeryana alindim. İyilesmeye calisiyorum ruhen ve bedenen. Rabbim sizleri saglikla kavustursun bebeklerinizle
Hayırlısı olsun canim. Bende cuma gidicektim dayanamadim. Dün gittim.Doktorumun ameliyatı varmış bugün cumaya kaldı kontrol
Daha duzelmedin mi Bu günleri unutcaksin insaAllah canım. Bebisler iyi olsunda doğumla birlikte herşeyi unutursunMrb canım. Şuan icin bebeklerde bir sıkıntı yok.
Beni biliyorsunuz ruh hastası bir hamileyim hala
Yok yok seni rahat bırakmayız 1 sene çok. İndir onu 6 aya Sen beni dinleCanim ❤ insallah sizler dogurup cocuk buyuturken ben bi topik daha açmıs olurum sizde beni okursunuz
Ahha oyle deme kiz gözum korkuyo 6 ay cok yakinYok yok seni rahat bırakmayız 1 sene çok. İndir onu 6 aya Sen beni dinle
Cinsiyet belli oldu mu? Benim bir kızım daha olacakHayırlısı olsun canim. Bende cuma gidicektim dayanamadim. Dün gittim.
Masallah Allah bagislasin onunda kizi olucakCinsiyet belli oldu mu? Benim bir kızım daha olacak
Sağ ol canımMasallah Allah bagislasin onunda kizi olucak
Korkmasın bebem korkmasın hadi haziranda aç bi topik☺kuzum inan hep duamdasinAhha oyle deme kiz gözum korkuyo 6 ay cok yakin
Canimm Allah razi olsun insallah bakarsin açariz senide eklerimmKorkmasın bebem korkmasın hadi haziranda aç bi topik☺kuzum inan hep duamdasin
Nasılmıs bebisimizHayırlısı olsun canim. Bende cuma gidicektim dayanamadim. Dün gittim.
Valla kuzu eşim işten izin alabilirse mart alamazsa da haziran da başlıycaz bende şimdi uzatmaları oynuyorum hazirana kalalım diyesanki 2 senedir ben iple çekmiyorum gibi şimdi zaman yaklaştıkça korkuyorum uzatıyorum bakalım valla bi bakarsın beraber başlarız belli mı olurCanimm Allah razi olsun insallah bakarsin açariz senide eklerimm
İyimis kuzum. Kızım oluyor çok şükürNasılmıs bebisimiz
Bugünden say 6 ayı Ben senin psikojini duzelticemAhha oyle deme kiz gözum korkuyo 6 ay cok yakin
Olur mu olur valla çok da güzel olurValla kuzu eşim işten izin alabilirse mart alamazsa da haziran da başlıycaz bende şimdi uzatmaları oynuyorum hazirana kalalım diyesanki 2 senedir ben iple çekmiyorum gibi şimdi zaman yaklaştıkça korkuyorum uzatıyorum bakalım valla bi bakarsın beraber başlarız belli mı olur