EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sagol canim. Ben ilaclarla ve suni sanciyla düşük yapamadim ne yazik ki cok agri sanci cektim olmadi ve 2 gün sonra plesanta ayrilmaya basladigi icin acil sezeryana alindim. İyilesmeye calisiyorum ruhen ve bedenen. Rabbim sizleri saglikla kavustursun bebeklerinizle 🙏

😚Bizde seni özledik. Çok şükür canım. Hadi gözün aydın. Rabbim sağ salim kavuştursun yavrunu. Yasnaz olmayınca bı tarafimiz buruk sadece ❤️İnsaAllah onunda en kısa zamanda olur aramıza döner 🤲
Allah razi olsun canimm, aminn🤲🏼
Aynen oyle Yasnaz hepimizi cok uzdu, insAllah hayirli zamanda, hayirli evlatlari olur buradan mujdeli haberlrrini aliriz🤲🏼🥰

Sagol canim. Ben ilaclarla ve suni sanciyla düşük yapamadim ne yazik ki cok agri sanci cektim olmadi ve 2 gün sonra plesanta ayrilmaya basladigi icin acil sezeryana alindim. İyilesmeye calisiyorum ruhen ve bedenen. Rabbim sizleri saglikla kavustursun bebeklerinizle 🙏
Çok geçmiş olsun. Ben de sezaryen şeklinde ameliyat oldum daha çocuğum yokken. İnşallah yine sağlıkla nasip olur 🤲

• Beğen
Reactions: Z P
Çok geçmiş olsun canım. 🙁Rabbim acil şifalar nasip etsin. 🤲Hemen iyi olursun insaAllah

Canimm Allah razi olsun 😍 insallah bakarsin açariz senide eklerimm😚
Valla kuzu eşim işten izin alabilirse mart alamazsa da haziran da başlıycaz bende şimdi uzatmaları oynuyorum hazirana kalalım diye😀sanki 2 senedir ben iple çekmiyorum gibi şimdi zaman yaklaştıkça korkuyorum uzatıyorum 🙄🙄🙄😶😶😶😶bakalım valla bi bakarsın beraber başlarız belli mı olur😉😉😉😉😍😘😘😘🤗🤗🤗

Valla kuzu eşim işten izin alabilirse mart alamazsa da haziran da başlıycaz bende şimdi uzatmaları oynuyorum hazirana kalalım diye😀sanki 2 senedir ben iple çekmiyorum gibi şimdi zaman yaklaştıkça korkuyorum uzatıyorum 🙄🙄🙄😶😶😶😶bakalım valla bi bakarsın beraber başlarız belli mı olur😉😉😉😉😍😘😘😘🤗🤗🤗
Olur mu olur valla çok da güzel olur😍

Back