- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.861
Yok canm gün kurusu yazdi kuru kayısıya gün kurusuda denirHa pardon sonunda 2 gün kurusu demişsin Gül kurusu sanırım demi yanlış yazmışsın ben ona gittim bi an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm gün kurusu yazdi kuru kayısıya gün kurusuda denirHa pardon sonunda 2 gün kurusu demişsin Gül kurusu sanırım demi yanlış yazmışsın ben ona gittim bi an
Ayyy benim aklım ucmus gitmiş şimdiden ne güldüm ama kendime gün kurusunu biliyorum kız çok saolun kızlarYok canm gün kurusu yazdi kuru kayısıya gün kurusuda denir
Hehe ben cok sonra oğrenmistim biz kuru kayisi deriz aslnda niye gün kurusu diyorlar bilmiyorumAyyy benim aklım ucmus gitmiş şimdiden ne güldüm ama kendime gün kurusunu biliyorum kız çok saolun kızlar
Bende saraçogluna bi kadın soru sorarken öğrenmiştim kız bizde öyle deriz kuru kayısıHehe ben cok sonra oğrenmistim biz kuru kayisi deriz aslnda niye gün kurusu diyorlar bilmiyorum
Gün kurusu degilmi onun adi benmi yanlis biliyorum kayisinin kahve rengi olaniHa pardon sonunda 2 gün kurusu demişsin Gül kurusu sanırım demi yanlış yazmışsın ben ona gittim bi an
Kesin onlardan cıkmstr bu isimBende saraçogluna bi kadın soru sorarken öğrenmiştim kız bizde öyle deriz kuru kayısı
O degil kuru kayisi baska gun kurusu esmer olaniHehe ben cok sonra oğrenmistim biz kuru kayisi deriz aslnda niye gün kurusu diyorlar bilmiyorum
Ama hepsi kurumus kayisi degil miO degil kuru kayisi baska gun kurusu esmer olani
Evet oyleAma hepsi kurumus kayisi degil mi
Yaa daha mi etkili bundan alayım bendeEki Görüntüle 2702793
Bu kizlar
Normal kuru kayisidan biraz daha etkiliymis bagirsaklar icin ondan bu bide bunun tadi digerlerinden daha guzel sanki
Oyle biliyorum canim yanlista olabilir tabiki ama tecrubeyle sabit ben bununla.yaptimYaa daha mi etkili bundan alayım bende
Lifli gıdalar yiyorum bende , sebze ağırlıklı, et pirinç bulgur ekmek bunlar etkiliyor, bir de demir kullanıyorsanız ilaçlarınızda varsa kabızlık oluyor ya..Kizlar bisi sorucam, kabız olmamak icin ne yapiyosunuz? Ben sabahlari kuru kayisi yiyorum, bol sıvı aliyorum ve salata yiyorum yine de zor cikiyorum tuvalete
Diğerleri zaten sarartılıyor külürtlü falan oluyor yemeyin, kuru erik , aç karna salatalık, zeytinyağı,üzerine bol su kefir falan da iyi geliyor..Yaa daha mi etkili bundan alayım bende
Direk gündemi değiştirdim var ya sende bi yanlışlık yok canım benim kafa uçtu evet esmer olan kayısı daha iyi diye duymuştum bendeGün kurusu degilmi onun adi benmi yanlis biliyorum kayisinin kahve rengi olani
Evet aynen canım doğal güneşte kurutulduğu için gün kurusu, sarı olanlar gün kurusu değil.Bunlar çok güzelEki Görüntüle 2702793
Bu kizlar
Normal kuru kayisidan biraz daha etkiliymis bagirsaklar icin ondan bu bide bunun tadi digerlerinden daha guzel sanki
Dogru biliyomusum demekki olsun hep bebek transfer konusucak degiliz ne guzel olduDirek gündemi değiştirdim var ya sende bi yanlışlık yok canım benim kafa uçtu evet esmer olan kayısı daha iyi diye duymuştum bende
Bana dha lezzetli geliyo nedense sifa olsun insallah hepimizeEvet aynen canım doğal güneşte kurutulduğu için gün kurusu, sarı olanlar gün kurusu değil.☺Bunlar çok güzel
kesinlikleDogru biliyomusum demekki olsun hep bebek transfer konusucak degiliz ne guzel oldu