- 12 Mart 2019
- 14.815
- 34.207
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.041
Soylediklerinin hepsi celisiyor malesef.@Yasnaz bak canım ben seni kırmak istemiyorum. Ben hepinizi çok seviyorum. Biz sana git çocuğunu aldır nasıl deriz bizim buna dilimiz varmıyor söylemeye. Kimse sana niye aldırdın diye hesap sormaz fikrimi tabikide söylerim ama senin seçimine mudahele asla etmem. Çok üzgünsün biliyorum ama sana aldırma diyenlere sen kızarak cevap yazıyorsun. İnsanlar senin ne yaşadığını bilemez bende bilemem tabikide. Biz senin iyiliğini düşünüyoruz. Ne olursa olsun ben kimseye o canı sonlandirmalisin diyemem. Doktor der sonlandırırsin ama bunu biz diyemeyiz yani en azından benim dilim varmaz bunu demeye. Kimseyle zıt düşmek istemiyorum. İnsaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun tekrardan anne olursun kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Kimse burda senin kötülüğünü istemiyor inan. Bende fevri davrandiysam özür dilerim. Senin acın hepimizin acisı burda. Arkadaşın yazısını beğenmedim çünkü mantıkla dusunemedigim için herhangi bir tartışma çıksın diye degil. Bu Rabbimden geldi snaa bir imtihan sen vicdanını kötü hissetme. Allah büyüktür. Hocalar bile doktorlarin zararlı gördüğü şeyleri yapmayin diyor. Senin için çok zor biliyorum . Sinirlerin bozulur diye sana buraya girme demiştim işte bu yüzden demiştim çünkü herkes aynı kafada olmaz. Ben hepinizi çok seviyorum
Bana aldir demenizi zaten beklemedim demeyinde sadece bana yanlista olsa (sizin icin) sessizce destek olsaniz yeterdi..
Yine soyluyorm yasamadiginiz icin uzaktan hos soylemesi dilerim rabbimde yasatmaz.
Aldir demesende Allah yardim etsin diyip diger dusuncelerinizi kendinize saklamamaniz bu hassas insanlari daha zor duruma sokuyor. Neyse bisey demiyorum bu konu uzadikca uzar ben vicdanen rahatim cok sükür.