Öncelikle Allah yardımcın olsun arkadaşım, kolaylıklar ve sabırlar diliyorum sana ve eşine.
@Yasnaz durum senin inisiyatifinde değil, vicdani bir ağırlık, herhangi birine kendini anlatmaya çalışmak gibi bir çabaya girip de daha fazla yorma kendini lütfen. İçinin yangınını bir sen bilirsin. Üç aydır iyi kötü birbirimizin yaşadıklarını dinliyor, destek oluyor ve bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün de yapılması gerekenler akıl vermek, ben böyle yaptım ya da ben böyle yapardım’lar yerine destek olmak ve duacı olmaktır. Ki verilen akılların da bir mantığa yatar yanı yok. Benim problemim amh düşüklüğü idi, 1 embriyom oldu iki tedavimde de. İlk tedavim tutmayınca yıkılmıştım, fakat bir ay olmadan gencecik 49 yaşında anneciğim beyin kanaması geçirdi sonrasında felç geçirdi, 40 günlük bir yoğun bakım süreci oldu. Benim o yavrum tutsaydı üzüntüden düşerdi, düşmese dahi anneme baktım aylarca kaldırmam gerekti ona hayrım dokunmazdı. Annem iyi kötü toparladı 9-10 ay sonra ve ben tek embriyodan gebe kaldım. Demem o ki vardır hayır Rabbimiz bilir biz bilemeyiz. Tekrar sabır ve güç diliyorum sana Allahımdan, düştüğün yerden daha güçlü kalk canım benim.