• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

O doktorda ayni seyleri soylerse sonlandiricaz cunku anne karninda ölup beni zehirleme durumuda var
Ben kizimda suyu bitince 2 hafta kaldı etkilemedi sadece suyum bittiği icin cok kasilmam vardı. Sik kontrollerle seni zehirleme ihtimali azalır

Ben kizimda suyu bitince 2 hafta kaldı etkilemedi sadece suyum bittiği icin cok kasilmam vardı. Sik kontrollerle seni zehirleme ihtimali azalır
Yasamaz dogsada ya anne karninda ölucek ya dogduktan sonra dedi bunlari perinatologta soylerse mecbur sonlandiricam bu sekilde bu gebeligi devam ettirmenin bi mantigi yok

Ama suan hasta da olsa kalbi atıyor suyu var😑
Kusura bakmayın ama amacım kırmak,üzmek değil.Sizin de acınız var Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin🤲🏻Ama yazılanları okudum da yasnaz bu konuda yeterince üzgün ve gergindir.Doktorlar sağlıksız diyorsa kalbi atıyor ama diyerek ekstra vicdansızlık yapıyor gibi hissetmesine sebep olabiliriz.Belki evet doğuma kadar kalbi atacak ama doğumda kesin ölecek denen bir bebeği doğurmak ne kadar mantıklı?Anlıyorum can çıkmadan ümit çıkmaz belki diyorsunuz ama siz yazdıkça benim içim cız etti.Umarm yanlış anlamamışsınızdır.Teşekkür ederim..

Evet atiyor eli kolu oynayan bi bebege kiymak herseyden acı ama bebegin kafasi yok neredeyse bu bebegin vucudundada anomaliler var doktor anne karninda bile ölebilir cok yasamaz vakit kaybetmeden perinatologa gorunun dedi karnimda kalbinin durmasini suyunun bitmesinimi bekliyim yani onumu demek istiyosunuz? Bu sekilde bir gun bile beklemek cok aci yaşamissiniz anlamaniz gerekiyor :(

Kusura bakmayın ama amacım kırmak,üzmek değil.Sizin de acınız var Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin🤲🏻Ama yazılanları okudum da yasnaz bu konuda yeterince üzgün ve gergindir.Doktorlar sağlıksız diyorsa kalbi atıyor ama diyerek ekstra vicdansızlık yapıyor gibi hissetmesine sebep olabiliriz.Belki evet doğuma kadar kalbi atacak ama doğumda kesin ölecek denen bir bebeği doğurmak ne kadar mantıklı?Anlıyorum can çıkmadan ümit çıkmaz belki diyorsunuz ama siz yazdıkça benim içim cız etti.Umarm yanlış anlamamışsınızdır.Teşekkür ederim..
Tesekkur ederim duygularima tercuman oldugun icin ❤
Z Z P neyi begenmedin arkadasim? Insallah rabbim hic birinize yasatmaz bu durumu

Tesekkur ederim duygularima tercuman oldugun icin ❤
Z Z P neyi begenmedin arkadasim? Insallah rabbim hic birinize yasatmaz bu durumu
Ben yanlış anlaşılmadığım için teşekkür ederim.Kelimeleri dahi dikkatle seçiyorum kırılmana sebep olurum diye..inşallah kısa zamanda hayat sana çok güzel sürprizler sunar🤲🏻❤️

Cok sagol canim Allah razi olsun hic kimseye gostermesin boyle bi acı😔
Hanımefendi çok kibar bir şekilde gerekli cevabı vermiş. İyi ki kendisi benden önce davranmış,ben onun kadar kibar davranamazdım.
Size büyük geçmiş olsun. Allah sabır versin. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Bugünlerde geçecektir.

Hanımefendi çok kibar bir şekilde gerekli cevabı vermiş. İyi ki kendisi benden önce davranmış,ben onun kadar kibar davranamazdım.
Size büyük geçmiş olsun. Allah sabır versin. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Bugünlerde geçecektir.
Cok tesekkur ederim vicdanimi bi nebze olsun rahatlattiginiz icin benim gibi dusunenler oldukca yüküm hafifliyor❤

Yasamaz dogsada ya anne karninda ölucek ya dogduktan sonra dedi bunlari perinatologta soylerse mecbur sonlandiricam bu sekilde bu gebeligi devam ettirmenin bi mantigi yok
Aynen ben de böyle düşünüyorum.benim durumumu da biliyorsundur belki az çok.
Bu gibi durumlarda duygusal değil mantıksal ve bilimden yana düşünmek gerkiyor bence.
En önemli şey bu dünyaya bedenen ve ruhen tam ve saglikli bir birey getirebilmek olmalı. Sonuçta ana baBa da olsak bizler de bu dünyada baki değiliz evlâdın başında.
Ayrıca tekrar tedavi düşünüyorsa bu durumu yaşayan kişi, sağlıksız gebeliği biran önce sonlandırıp mental olarak toparlanmak çok önemli. Bebek kadar sen de önemlisin çünkü Yasnaz.

Back