- 12 Mart 2019
- 14.812
- 34.203
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.081
Tabiki kopmasinlar biz gitsekte devam etsinler.Kızlar biz bu zor süreclerin en basindan beri burada hep birbirimize destek olduk. Yeri geldi heyecanimiz tavan yapti yeri geldi üzüldük, minicik belirtiler aradik, günler öncesi testler yaptik, birbirimizi gaza getirdik vs vs.. o kadar cok duygu yasadik ki burada beraber.. hepimiz cok duygusaliz, hormonlarimiz sürekli artiyo, neredeyse bizi hormonlarimiz yönetiyo. İnsanlar hata yapabilir, bazen öyle yada böyle empati yapamayabilir. Önemli olan hatalari kabul edebilmek bir sekilde kendini bu durumlari yasayip zaten cok kötü durumda olan insanlarin yerine koyup tekrar dusunebilmek.. Bunu yapabilmekte erdem bence.. keske hayatta her durumda, her olayda bu sekilde en basta yapabilsek ama bazen olmuyor iste. Hayatta basimiza gelebilecek her durum hakkinda söylüyorum bunu.
Biz cok güzel bir paylasimdaydik biliyorsunuz cok üzulüyorum dünden beri. Zaten 2 haftadir yerdemiyim göktemi belli degil. Burada yasananlarda cok üzdü beni. Eminim hepimizi.
Birbirimize destek olmaya devam edelim lütfen. Bizim belki gebeliklerimiz sona erecek ama burada paylasim yapan bir sorusuna, korkusuna,heyecanina ortak arayan insanlar var. Lütfen tatliya baglayalim. Kalplerimizi kirmayalim. Acilar paylastikca azalir. Sevincler paylastikca cogalir.
Ben kendi adima 39 yasindayim ve bu yasadiklarimdan ve yasayacaklarimdan sonra suan icin tekrar düsünmüyorum. Cünkü cok yiprandim. İlerde zamanla ne düsünürüm bilmiyorum.
Bir ablaniz olarak kabul ederseniz beni her zaman her konuda destek olurum.ve yasadiklarima benzer seyler yasayanlar bilgi almak isterse bilgim dahilinde buradan ve özelden cevap veririm.
Mübarek gün rabbim hepinize güzel, hayirli gebelikler nasip etsin. Bu hayatta en onemli sey saglik. Hepinize saglik ve rahat gebelikler dilerim.
Ben hepinizi cok seviyorum ve sevgiyle kucakliyorum. Biraz empati, konusma ve sevgiyle cözülmeyecek sorun yok diye düsünüyorum hepinize sevgiler ❤
Sende daha düsunmuyorum deme emin ol o yipratici zamani rabbim cabucak unutturucaktir tekrar daha guclu bi sekilde baslicaz