• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar iyi haber veremicem bebegimde sakatlik var 😔 beyninde kist varmis acil perinatologa görunmem gerek hastane hastane geziyorum suan doktor gebelik sonlanicak buyuk ihtimalle dedi cok kotuyum
Baska doktorda bakti ayni seyi soyledi kizlar cumartesi perinatalog bakicak.
Kafatasi gelismemis dedi belinde açiklik var sanki bide dedi zaten sakat bi bebekmis belliki
Umarım yanılıyordur doktor :'(

Baska doktorda bakti ayni seyi soyledi kizlar cumartesi perinatalog bakicak.
Kafatasi gelismemis dedi belinde açiklik var sanki bide dedi zaten sakat bi bebekmis belliki
Ah canım çok üzüldüm inşallah perinatalogdan iyi haber gelir Allah tan ümit kesilmez belki geçer sonuçta şuan gelişmeye devam ediyor.

☹️Çok üzüldüm arkadasim. Rabbim şifasını versin evladının. Şuan peki sana bir zararı varmiymis. Onu aldirmayi mi teklif etti doktorlar 🙁☹️
Gebelk sonlanicak dedi bana zararida hemen olmazmis kalbi durmadigi surece.
Doktor bunu soylemek cok zor ama sonlanmasi lazm gebeligin yoksa bu sekildede cok yasamaz dedi

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Doktor bunu soylemek cok zor ama sonlanmasi lazm gebeligin yoksa bu sekildede cok yasamaz dedi
Bence hiç bişey yaptırma kuzum bekle belki geçici bir şeydir. İnsaAllah öyledir bak azarbeycanli biri yazmış geçici bir durum olabiliyor diye. Allah tan ümit kesilmez 🤲

Cnm takip ediyordum sizi. Cok üzüldüm yasadiklarina. Benim melek kizimda da malesef kromozom bozukluğu vardi beyinsel yapida sıkıntılar vardı 4 buçuk aylikken öğrendik suyu bitti kaybettim.. Suan suyu ve kalp atışları nasıl bebeğinin?

Kizlar iyi haber veremicem bebegimde sakatlik var 😔 beyninde kist varmis acil perinatologa görunmem gerek hastane hastane geziyorum suan doktor gebelik sonlanicak buyuk ihtimalle dedi cok kotuyum
Çok çok geçmiş olsun canım gerçekten aşırı üzüldüm. Neler çektiğimizi kimse anlayamaz. Doktor ne dedi? Neyden kaynaklı olabilirki? Bir yerde okumuştum beyinde bişeyler gözüküyormuş ama bebek büyüdükçe geçiyormuş kendiliğinden inşallah öyle birşeydir

Cnm takip ediyordum sizi. Cok üzüldüm yasadiklarina. Benim melek kizimda da malesef kromozom bozukluğu vardi beyinsel yapida sıkıntılar vardı 4 buçuk aylikken öğrendik suyu bitti kaybettim.. Suan suyu ve kalp atışları nasıl bebeğinin?
Kalbi filan iyi ama doktorda kalbi durabillir simdi durmasada dogduktan sonra duruyo bu tarz bebeklern dedi

Çok çok geçmiş olsun canım gerçekten aşırı üzüldüm. Neler çektiğimizi kimse anlayamaz. Doktor ne dedi? Neyden kaynaklı olabilirki? Bir yerde okumuştum beyinde bişeyler gözüküyormuş ama bebek büyüdükçe geçiyormuş kendiliğinden inşallah öyle birşeydir
Doktor kotu diyo perinatolog karar vericek diyo bu gecici degilmis kist olsa iyi ama kafatasi gelismemis dedi

Biraz uzak durmayi dusunuyorm canim insallah cumartesi iyi haberler veririm
İnsaAllah canım benim. Hani herkese yazmakta yorar seni. Sen biraz dinlen. Cumartesi insaAllah güzel haberlerini bekliyoruz 🤲Rabbimden ümit kesilmez. Ne olursa olsun pes etmek asla yok ☺️Ben 5 düşük yapmış biri olarak söylüyorum asla pes etmedim sende etme 🌺Yasnazim başka dondurulmuşun varmiydi

Biraz uzak durmayi dusunuyorm canim insallah cumartesi iyi haberler veririm
Okudum okudum ne yazacağımı bilemedim.Önce kendi sağlığını düşün.Eşinle birlikte birbirinize güç olun destek olun.Hayatta her şey bizim için.Yazması kolay belki ama tanımasam da içim çok kötü oldu.Yaşın daha genç.Zamanı geldiğinde Allah çok güzel bir şekilde mükafatlandıracaktır inşallah..

Back