- 12 Mart 2019
- 14.815
- 34.208
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.981
Allah razi olsun hepinizdenİnanılmaz moralim bozuldu gerçekten Allahım inşallah cumartesi günü iyi haber verirsin dua edeceğim senin için. Diyecek bişey bulamıyorum suan dualarım seninle
Insallah cok agladik esim agladi ben agladim yemek yemeye calistik yerken bile agladikOkudum okudum ne yazacağımı bilemedim.Önce kendi sağlığını düşün.Eşinle birlikte birbirinize güç olun destek olun.Hayatta her şey bizim için.Yazması kolay belki ama tanımasam da içim çok kötü oldu.Yaşın daha genç.Zamanı geldiğinde Allah çok güzel bir şekilde mükafatlandıracaktır inşallah..
Yok kuzum sifirdan baslayip genetige gondericez esim cok rahat ona kalsa 2 3 ay sonra basla dedi hayir dedim yapamam iyi 6 7 ay sonra basla diyo zaman ne gosterirse artikİnsaAllah canım benim. Hani herkese yazmakta yorar seni. Sen biraz dinlen. Cumartesi insaAllah güzel haberlerini bekliyoruzRabbimden ümit kesilmez. Ne olursa olsun pes etmek asla yok Ben 5 düşük yapmış biri olarak söylüyorum asla pes etmedim sende etme Yasnazim başka dondurulmuşun varmiydi
Hep ne diyorum biliyor musun?Benim başıma gelirse en büyük şansım desteğim eşim olur.Biz sağlıklı olalım,her şey zamanı gelince oluyor.32 yaşındayım bi abla olarak görürsen eğer söyleyebileceğim tek şey her şey geçiyor ve öyle güzel şeyler oluyor ki sonrasında...Insallah cok agladik esim agladi ben agladim yemek yemeye calistik yerken bile agladikama elden bisey gelmez hep ne dedm ne gelirse Allahtan buda rabbimin imtihani kolay atlatiriz insallah
Allah senin içine o sevgiyi tekrar vericektir kuzum. Olsun baştan basla. Sen ne iğnelere katlandı herşeye katlanirsinYok kuzum sifirdan baslayip genetige gondericez esim cok rahat ona kalsa 2 3 ay sonra basla dedi hayir dedim yapamam iyi 6 7 ay sonra basla diyo zaman ne gosterirse artik
İnan senin haberi aldiktan sonra basim agrimaya basladi, Rabbim insAllah mucizesini gosterir Cumartesi gunu guzel haberlerle donersin bizeYok kuzum sifirdan baslayip genetige gondericez esim cok rahat ona kalsa 2 3 ay sonra basla dedi hayir dedim yapamam iyi 6 7 ay sonra basla diyo zaman ne gosterirse artik
3 buçuk aya yakın oldu cnm aynı şeyleri yaşadım hala agliyorum cok canım yanıyor cok iyi anlıyorum seni ama rabbim boyle uygun görmüş hayırlısı buymuş demekten baska care yok malesef.. Hep kendimi ilerleyen haftalarda kayiplari olanlari okurken buldum inan ileriki haftalarda daha da zorAmin insallahboylesi daha zormus
Evet bizimkine de erkek dediEvet yapti canim erkek gordu
Sizin belli mi?
Tesekkur ederim canm buldum cumartesi muayene olucam insallah@Yasnaz çok çok geçmiş olsun. Şimdi okudum yazılanları. İnşallah cumartesi günü iyi haberler alırsın. Ben üst üste düşüklerimden dolayı perinatologla ilerliyorum. Memorial hastanesinde Doç. Resul Arısoy. Eğer perinatolog bulamadıysan bir bak derim. Hem Ataşehir şubesinde hem de şişli şubesinde hasta bakıyor. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle
Allah güzel haberler almanı nasip etsinTesekkur ederim canm buldum cumartesi muayene olucam insallah
Allah razi olsun❤Allah güzel haberler almanı nasip etsinDualarımdasın
Cnm Cem beyle konuş muayene git herşeyi o söyler takibini o yapsınKizlar iyi haber veremicem bebegimde sakatlik varbeyninde kist varmis acil perinatologa görunmem gerek hastane hastane geziyorum suan doktor gebelik sonlanicak buyuk ihtimalle dedi cok kotuyum
Cem beylik bi durum yok 2 doktorda perinatologa yonlendrdi oda aynisini yapicak zaten en iyi doktorlara gittim bunu soyleyen ilk doktor cock bebek uzerine olan hastanenin doktoru zatenCnm Cem beyle konuş muayene git herşeyi o söyler takibini o yapsın
İns cnm panik yapma güzel haberlerle dönersin ins dua edecem sana bol bolBiraz uzak durmayi dusunuyorm canim insallah cumartesi iyi haberler veririm
Allah razi olsun umidim yok artik rabbimin mucizesiİns cnm panik yapma güzel haberlerle dönersin ins dua edecem sana bol bol
Msjlari simdi okudum canim cok uzuldum Rabbim yardimciniz olsun insallah ne desem bilemedimMalesef gecici degilmis gelismemis ve sadece beyinsel degil belindede aciklik gozukuyo baya bi problemi varmis tek kafa degil
Amin insallah ❤@Yasnaz canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun çok ağır bir imtihan. Sana ve eşine dayanma gücü versin rabbim. Hiç tedaviyle uğraşmadan kendiliğinden kolayca hamile kalır ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. En büyük tesellin yaşının çok genç olması bunu düşün hep ve kendini ayakta tutmaya çalış. Bu zor imtihanlardan sonra öyle bi mutlu olacaksın ki kötü günlerin hepsi geride kalacak inşallah
Dua edin sadece rabbim guc kuvvet versinMsjlari simdi okudum canim cok uzuldum Rabbim yardimciniz olsun insallah ne desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?