- 12 Mart 2019
- 14.815
- 34.208
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.941
Yok uyandim smdi guzelce saglikli kahvaltimi yaptim saati beklicemSen uyu uyu iyice tadını çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok uyandim smdi guzelce saglikli kahvaltimi yaptim saati beklicemSen uyu uyu iyice tadını çıkar
Canim insallah hayirli haberlerle gelirsin evet ben de yaptirmak istiyordum ancak detayli ultrason ve ikili testim temiz cikti cok sukur. Yasimda genc oldugu icin doktor gerek gormedi, Ama istersen yaptirabilirsin tabi ki dedi. Ben de tum sonuclar guzel gelince ekstra yaptirmadim. Sen o zaman hic ikili yaptirmadan direkt nifty yaptirdin?Kizlar herkese selamlar
Nifty testi icin kan verdim bugun, 10 is gununde cikarmis sonuc, insAllah Rabbim hayirli guzel haberler alip burdan sizlerle paylasmayi da nasip etsin
Violett90 sende yaptiracaktin yanlis hatirlamiyorsam, yaptirdin mi kuzum?
Aminn canim insAllaaahCanim insallah hayirli haberlerle gelirsin evet ben de yaptirmak istiyordum ancak detayli ultrason ve ikili testim temiz cikti cok sukur. Yasimda genc oldugu icin doktor gerek gormedi, Ama istersen yaptirabilirsin tabi ki dedi. Ben de tum sonuclar guzel gelince ekstra yaptirmadim. Sen o zaman hic ikili yaptirmadan direkt nifty yaptirdin?
Nifty yaptirmakla cok iyi etmissin o zaman canim. İnsallah guzel haberlerle gelirsin cinsiyet tahmini yapti mi?Aminn canim insAllaaah
Doktor bana ikiliyi uygun gormedi, dun detayli ultrasona girdim, cok sukur herseyi cok iyi cikti yavrumun
Ama amniyosentez icin baya baski kurdu, benim embriyom mozaik oldugu icin, bende kabul etmedim oncelikle nifty yaptirip onda skinti cikarsa amniyosentez yaptiririm dedim, o sekilde anlastik doktorla.
Bakalim insAllaah hayirlisiyla saglikli temiz gelir sonuclarimiz
Evet yapti canim erkek gorduNifty yaptirmakla cok iyi etmissin o zaman canim. İnsallah guzel haberlerle gelirsin cinsiyet tahmini yapti mi?
YaaaKizlar iyi haber veremicem bebegimde sakatlik var beyninde kist varmis acil perinatologa görunmem gerek hastane hastane geziyorum suan doktor gebelik sonlanicak buyuk ihtimalle dedi cok kotuyum
Yaa canım arkadasim ne diyosun Ya nasıl üzüldüm. Rabbim evladını sana bağışlasın. Tüp bebek Doktoruna git kuzum. Onun aleti daha iyidir. Allah yardımcın olsun dualarım seninleKizlar iyi haber veremicem bebegimde sakatlik var beyninde kist varmis acil perinatologa görunmem gerek hastane hastane geziyorum suan doktor gebelik sonlanicak buyuk ihtimalle dedi cok kotuyum
Merhaba arkadaşlar. En başından beri hamileliklerimiz ayın irerlediyinden takib ediyorum. Ben Azerbaycanlıyım yazılarımda yanlışlar olursa af ola. @Yasnaz kuzum inşallah ki ciddi bir şey yoktur.Sabahdan beri iyi haberle gelmen için Senin için dua ediyorum. İnternetden baktım zamanla geçe bilecek bir şeymiş. İnşallah ki öylede olur canım.Kizlar iyi haber veremicem bebegimde sakatlik var beyninde kist varmis acil perinatologa görunmem gerek hastane hastane geziyorum suan doktor gebelik sonlanicak buyuk ihtimalle dedi cok kotuyum
Yaaa
Belki perinatologdan iyi haberler alırsın canım hemen bozma moralini nolur. Onlar daha güzel daha ayrıntılı bir şekilde bakıyorlar ultrasonda.. Dua et nolur.. Ben de dua ediyorum senin için
Bebek hareket ediyo kafasini kaldirmadi hic onu gormem lazm dedi vajinal bakti direk cok kotu uzgunum dedi basini bunun icin kaldirmiyomus dedi simdi perinatoloji bulmaya calisiyorum gelisim geriligi vardi zaten en basindan bundan dolayiymisYaa canım arkadasim ne diyosun Ya nasıl üzüldüm. Rabbim evladını sana bağışlasın. Tüp bebek Doktoruna git kuzum. Onun aleti daha iyidir. Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Ahh canim benim, bence de iyi bir perinatolaga gorun, insAllah doktor yanilmistirKizlar iyi haber veremicem bebegimde sakatlik var beyninde kist varmis acil perinatologa görunmem gerek hastane hastane geziyorum suan doktor gebelik sonlanicak buyuk ihtimalle dedi cok kotuyum
Gecmez dedi ama bilmiyorm bakalm perinatoloji ne dicekMerhaba arkadaşlar. En başından beri hamileliklerimiz ayın irerlediyinden takib ediyorum. Ben Azerbaycanlıyım yazılarımda yanlışlar olursa af ola. @Yasnaz kuzum inşallah ki ciddi bir şey yoktur.Sabahdan beri iyi haberle gelmen için Senin için dua ediyorum. İnternetden baktım zamanla geçe bilecek bir şeymiş. İnşallah ki öylede olur canım.
Pek sanmiyorm yanildigini bizede gosterdi cunku yinede mucizeAhh canim benim, bence de iyi bir perinatolaga gorun, insAllah doktor yanilmistir
Kıyamam sana ya. Üzülme kuzumm daha hareket ediyormuş bak. Can çıkmadan ümit kesilmez. Rabbim şifasını nasip etsin.Kizlar
Bebek hareket ediyo kafasini kaldirmadi hic onu gormem lazm dedi vajinal bakti direk cok kotu uzgunum dedi basini bunun icin kaldirmiyomus dedi simdi perinatoloji bulmaya calisiyorum gelisim geriligi vardi zaten en basindan bundan dolayiymis
İnsaAllah geçer canım İNŞALLAHMerhaba arkadaşlar. En başından beri hamileliklerimiz ayın irerlediyinden takib ediyorum. Ben Azerbaycanlıyım yazılarımda yanlışlar olursa af ola. @Yasnaz kuzum inşallah ki ciddi bir şey yoktur.Sabahdan beri iyi haberle gelmen için Senin için dua ediyorum. İnternetden baktım zamanla geçe bilecek bir şeymiş. İnşallah ki öylede olur canım.
Çok üzüldüm arkadasim. Rabbim şifasını versin evladının. Şuan peki sana bir zararı varmiymis. Onu aldirmayi mi teklif etti doktorlarBaska doktorda bakti ayni seyi soyledi kizlar cumartesi perinatalog bakicak.
Kafatasi gelismemis dedi belinde açiklik var sanki bide dedi zaten sakat bi bebekmis belliki