- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #19.001
Cok zor gerçekten ama rabbim bi şekilde sabrını veriyor.. Sen çok ozel bi annesin unutma..Amin insallah ❤
Dua edin sadece rabbim guc kuvvet versin
Insallah ahirette saglikli bi sekilde kavusuruzCok zor gerçekten ama rabbim bi şekilde sabrını veriyor.. Sen çok ozel bi annesin unutma..
Kavusucaz bize şefaatçi olucak ins.. Peki bi kadar verdin mi beklicek misin sonlandircak misin?Insallah ahirette saglikli bi sekilde kavusuruz
Daha belli degil cumartesi perinatalog muayene edicek onun soyleyeceklerine gore karar verilcek.Kavusucaz bize şefaatçi olucak ins.. Peki bi kadar verdin mi beklicek misin sonlandircak misin?
Ultrason bulgusunda varsa malesef aynı seyi soylerDaha belli degil cumartesi perinatalog muayene edicek onun soyleyeceklerine gore karar verilcek.
Çok üzüldüm Allah'ım dayanma gücü versin inşallah cumartesi bı mucize olur dualarimdasinDaha belli degil cumartesi perinatalog muayene edicek onun soyleyeceklerine gore karar verilcek.
O doktorda ayni seyleri soylerse sonlandiricaz cunku anne karninda ölup beni zehirleme durumuda varUltrason bulgusunda varsa malesef aynı seyi soylerburda senin ve esinin kararı önemli.
Allah razi olsun insallah bi mucize olurÇok üzüldüm Allah'ım dayanma gücü versin inşallah cumartesi bı mucize olur dualarimdasin
Ben kizimda suyu bitince 2 hafta kaldı etkilemedi sadece suyum bittiği icin cok kasilmam vardı. Sik kontrollerle seni zehirleme ihtimali azalırO doktorda ayni seyleri soylerse sonlandiricaz cunku anne karninda ölup beni zehirleme durumuda var
Yasamaz dogsada ya anne karninda ölucek ya dogduktan sonra dedi bunlari perinatologta soylerse mecbur sonlandiricam bu sekilde bu gebeligi devam ettirmenin bi mantigi yokBen kizimda suyu bitince 2 hafta kaldı etkilemedi sadece suyum bittiği icin cok kasilmam vardı. Sik kontrollerle seni zehirleme ihtimali azalır
Ama suan hasta da olsa kalbi atıyor suyu varYasamaz dogsada ya anne karninda ölucek ya dogduktan sonra dedi bunlari perinatologta soylerse mecbur sonlandiricam bu sekilde bu gebeligi devam ettirmenin bi mantigi yok
Kusura bakmayın ama amacım kırmak,üzmek değil.Sizin de acınız var Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsinAma suan hasta da olsa kalbi atıyor suyu var
Evet atiyor eli kolu oynayan bi bebege kiymak herseyden acı ama bebegin kafasi yok neredeyse bu bebegin vucudundada anomaliler var doktor anne karninda bile ölebilir cok yasamaz vakit kaybetmeden perinatologa gorunun dedi karnimda kalbinin durmasini suyunun bitmesinimi bekliyim yani onumu demek istiyosunuz? Bu sekilde bir gun bile beklemek cok aci yaşamissiniz anlamaniz gerekiyorAma suan hasta da olsa kalbi atıyor suyu var
Tesekkur ederim duygularima tercuman oldugun icin ❤Kusura bakmayın ama amacım kırmak,üzmek değil.Sizin de acınız var Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsinAma yazılanları okudum da yasnaz bu konuda yeterince üzgün ve gergindir.Doktorlar sağlıksız diyorsa kalbi atıyor ama diyerek ekstra vicdansızlık yapıyor gibi hissetmesine sebep olabiliriz.Belki evet doğuma kadar kalbi atacak ama doğumda kesin ölecek denen bir bebeği doğurmak ne kadar mantıklı?Anlıyorum can çıkmadan ümit çıkmaz belki diyorsunuz ama siz yazdıkça benim içim cız etti.Umarm yanlış anlamamışsınızdır.Teşekkür ederim..
Ben yanlış anlaşılmadığım için teşekkür ederim.Kelimeleri dahi dikkatle seçiyorum kırılmana sebep olurum diye..inşallah kısa zamanda hayat sana çok güzel sürprizler sunar
Cok sagol canim Allah razi olsun hic kimseye gostermesin boyle bi acıBen yanlış anlaşılmadığım için teşekkür ederim.Kelimeleri dahi dikkatle seçiyorum kırılmana sebep olurum diye..inşallah kısa zamanda hayat sana çok güzel sürprizler sunar
Ama suan hasta da olsa kalbi atıyor suyu var
Hanımefendi çok kibar bir şekilde gerekli cevabı vermiş. İyi ki kendisi benden önce davranmış,ben onun kadar kibar davranamazdım.Cok sagol canim Allah razi olsun hic kimseye gostermesin boyle bi acı
Cok tesekkur ederim vicdanimi bi nebze olsun rahatlattiginiz icin benim gibi dusunenler oldukca yüküm hafifliyor❤Hanımefendi çok kibar bir şekilde gerekli cevabı vermiş. İyi ki kendisi benden önce davranmış,ben onun kadar kibar davranamazdım.
Size büyük geçmiş olsun. Allah sabır versin. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Bugünlerde geçecektir.
Aynen ben de böyle düşünüyorum.benim durumumu da biliyorsundur belki az çok.Yasamaz dogsada ya anne karninda ölucek ya dogduktan sonra dedi bunlari perinatologta soylerse mecbur sonlandiricam bu sekilde bu gebeligi devam ettirmenin bi mantigi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?