- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.381
Benimde öyle çok kurumaya başladı cildim farmasinin organik ve kimyasal madde içermeyen hodan yağlı bebek losyonu var ondan aldım bendeKızlar duş sonrası ne kremi sürüyorsunuz elim yüzüm çok dukulmeye başladı kuruluktan
Ben 10.hafta bıraktım bıraktıktan sonra nadir ve kısa süreli kasık ağrılarım olduLutinusu 10. Haftada bırakan arkadaşlarım bıraktıktan sonra hiç kasık ağrısı yaşadınız mı
Benimde aşırı kurudu. Yüzüm bile açıyor havluyla kurularken. Bende ondan alayım bakım belki iyi gelir canımBenimde öyle çok kurumaya başladı cildim farmasinin organik ve kimyasal madde içermeyen hodan yağlı bebek losyonu var ondan aldım bende
Benimde suan öyle canım çok rahatsız edici değil ama sızı gibi oluyo kafama takıldı o yüzdenBen 10.hafta bıraktım bıraktıktan sonra nadir ve kısa süreli kasık ağrılarım oldu
Günaydın canım olsun iki güncük kalmış olurGünaydın kızlarRandevu alamadım bugün de yarında doluymuş. Nasip carsabaya insaAllah. Yarın tekrardan arayacağım .
Aynen kuzum sorun değil bekleriz insaAllah bebeğim iyidirGünaydın canım olsun iki güncük kalmış olur
inşallah kuzumAynen kuzum sorun değil bekleriz insaAllah bebeğim iyidir
Hadi ya keske onceden arasaydin canim sen onumuzdeki haftaya kalirsinGünaydın kızlarRandevu alamadım bugün de yarında doluymuş. Nasip carsabaya insaAllah. Yarın tekrardan arayacağım .
AhahHadi ya keske onceden arasaydin canim sen onumuzdeki haftaya kalirsin
Yaaa çok güzel bir haberMerhaba kızlar
Ben bugün ikil test için gittim kan verdim.. Ultrasonda herşey yolundaydı çok şükür.. Ense kalınlığı, burun kemiği herşey normal değerimdeydi.. Çok küçük bir kanama alanım varmış önemli değil dedi. Cinsiyetini öğrendim.. Yüzde seksen kız dedi.. Eşim dondu kaldı hiç kız beklmiyordu.. Sonra kendine gelince ağzındaki gülme hiç gitmedi..
Sen simdi ara haftaya al randevunu carsamba gitcem bende beraber giderizAhahArkadaşını iyi tanimissin. Valla Rabbimden gelen kabulümuz. Rabbim evlatlarimizin canını sağ etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun O yüzden beklesemde sorun yok
Sen simdi ara haftaya al randevunu carsamba gitcem bende beraber gideriz
Oyle olucakKız Çarşamba in listesini bile goremiyorlarmis savruklar , Dur bakalım yarın yarın derken senle aynı gideriz
Koca hastanede bir tane kadın doğumcu var kuzum önceden iki taneydi. Şimdi 1 e dusurmusler. Birde sezeryani varmış doktorun. Olsun ya dolu olsunOyle olucakya nasl bukadar dolu oluyo baska bi doktorami gitsen
Anladm canm ozaman baska bi hasteneye git ben olsam beklemezdimKoca hastanede bir tane kadın doğumcu var kuzum önceden iki taneydi. Şimdi 1 e dusurmusler. Birde sezeryani varmış doktorun. Olsun ya dolu olsunBen gidince boş oluyor ama . Mesela önceden 15 dakikada bir ravdevu veriyordu sanırım pandemiden dolayı yarım saate çıkardılar onu o yüzden de dolu oluyor
Adete göre 11+6 canım.. Ama 12+5 çıktı çok şükür.. İnşallah seninki de belli olur güzel haberlerle gelirsinYaaa çok güzel bir haberMinnoş kızımız geliyor. Hadi gözün aydın kuzum Kanama alanında hiç önemli değil geçer bebeğim bugün tam olarak 12+ kaçsın canım. Bende gidince soylermi acaba
Naptin gittinmi doktora canjmKalp atışı 6.haftada duyuluo mu bakalım inşallah yarın ben de duyarım kalp atışını.Bende kan sulandiricilari artik kullanmiyorum biraktirdi doktor.3 gunde 1 proluton igne vuruluom ben fitil değil crinona jel kullaniorum fitil bana iyi gelmio basim donuo.Bir hafta önce jelim bitti diye progestan fitille devam etmistim o fitili kullanmadığım gün kanamam oldu o yuzden korkuorum jel bana daha iyi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?