• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Duyuldu canim cok sukur ben normalde haftaya cuma gidecektim kalp icin kanamam olunca hemen gittik doktorda dinletti 6+1 de duydum cok şükür kalbini inslalah saglikla devami gelir🤲 dogrudur herkeste tedavi farkli oluyo ben gunde 2 kez gobekten igne vurunuyorum birde ekstra fitil eklendi iste.. insallah sende duyarsin canim guzelce kalbi haber et bana da varmi belirtilerin falan
Cok soru sordum ama sizde kese etrafında herhangi bir kan bulgusuna rastlandi mi

Inşallah güzel haberler veririz 🙏Yarin icin bana dua edin insallah kalp atışlarını duyarım içim ferahlar🙏Her lavaboya gittigimde korkuyla siliorum bişey gelir mi diye 😔Su anda pek belirti yok aslında göğüslerim çok ağrıyo bide surekli biseler yemek istiyorum ağzım boş durmuo🤣🤣
Dualarim seninle canim.inslalah birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder insallah🤲 bende oyle korkuyla siliyorum inanki inslalh bizimledirler🤲 bende oyle pek bi belirtim yok arada agrim oluyo rahmimde dedigin gibi cabuk acıkıyorum sanki😍

Herhalde rastlanmadi diye biliyorum dun o panikle ulstrayonda kalp atisini duyunca doktor ne dedi onu bile hatirlamiyorum ama yok dedi birsey sadece dusuk riski var dedi yat hic kalkma dedi o sekilde
Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder surekli yatmak cok zor gelio ama yapacak bişey yok malesef sabretmek zorundayız

Kızlar üşütmüşüm gibi karın ağrım var acaba gerçekten üşüttüm mü yoksa başka bişey midir bilemedim
Yok canım bişey yoktur . İnsan bazen cok pimpirikli oluyor. Burda olumsuz haberler okuyunca da insan evladım nasıldır acaba iyimdir diye sürekli kafasına takıyor.

Ee kızlar belirtisi olan var mı bende hiç yok. Biraz halsizlik dışında. O da uykumu hiç alamiyorum ondan sanırım. Kaç gün kaldı muayne olmaniza

Evet canım bi yandan burası ınsana moral verıyor bı yandan da çok araştırmamak lazım
Öyle canim ya iki kişinin üzücü haberini aldık Rabbim kimseye göstermesin hayırlısaglikli evlatlar nasip etsin . Yarın randevu alacağım bende içime kurt düştü ☹️

Back