- 12 Mart 2019
- 14.835
- 34.240
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.401
Yaa senindemi belli oldu hadi gözun aydinKızlaaaaar oğlum oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa senindemi belli oldu hadi gözun aydinKızlaaaaar oğlum oluyor
Ay hiç beklemiyordum 1 aydır da gitmiyordum.belirti falan da kalmamıştı sadece istediğim sağlıklı olduğunu duymaktı.Bi de cinsiyetini öğrendikönde gidiyormuşYaa senindemi belli oldu hadi gözun aydin
Bende suanda ayniyim insallah senin yazdigini yazmak nasip olurAy hiç beklemiyordum 1 aydır da gitmiyordum.belirti falan da kalmamıştı sadece istediğim sağlıklı olduğunu duymaktı.Bi de cinsiyetini öğrendikönde gidiyormuş
İnsaAllah canım benim Belkide o yüzden erken göstermiştir minnoş. Ben oğlumda 16 haftada öğrenmiştim. İnsaAllah erken öğrenirim bunda ama bi iyi olduğunu da goreyimde insaAllah gerisi önemli degil. Hiç bir belirtide yok. Namaz kılarken ayakta kasıklarım ağrırdi. Bugün ayakta kıldım hiç ağrımadi. İçime kurt dustuAdete göre 11+6 canım.. Ama 12+5 çıktı çok şükür.. İnşallah seninki de belli olur güzel haberlerle gelirsin
Eğer carsambada dolu derse öyle yaparım artık kuzum. İçim rhaat eder şaka bı yana ya. İnsan etkileniyor. İki kişinin bebeklerinin kalbi durmuş İnsan takıyor kafasına evlat sonucta. Rabbim kimseye yasatmasinAnladm canm ozaman baska bi hasteneye git ben olsam beklemezdim
Yaaa Herkeste 12ci haftada ogrenmis.. hadi darısı başımıza insaAllahKızlaaaaar oğlum oluyor
Valla bendede kalmadı hiç birz kafama taktım buğun. Ama umut oluyorsunuz boyle yazdıkça insaAllah güzel haberlerle geliriz bizdeAy hiç beklemiyordum 1 aydır da gitmiyordum.belirti falan da kalmamıştı sadece istediğim sağlıklı olduğunu duymaktı.Bi de cinsiyetini öğrendikönde gidiyormuş
Ne yaptın canım duydunmu bebeğinin kalp atışını. Lekeleri hic takma canım 8 Ci haftama kadar geldi leke. Ne progestan fitil ne de proluton depot ne de progestan iğne kesmedi. Kendiliğinden kesildi çok şükürKalp atışı 6.haftada duyuluo mu bakalım inşallah yarın ben de duyarım kalp atışını.Bende kan sulandiricilari artik kullanmiyorum biraktirdi doktor.3 gunde 1 proluton igne vuruluom ben fitil değil crinona jel kullaniorum fitil bana iyi gelmio basim donuo.Bir hafta önce jelim bitti diye progestan fitille devam etmistim o fitili kullanmadığım gün kanamam oldu o yuzden korkuorum jel bana daha iyi gelio
Amin cnm amin bende korkuyorm ne yalan soyliyimEğer carsambada dolu derse öyle yaparım artık kuzum. İçim rhaat eder şaka bı yana ya. İnsan etkileniyor. İki kişinin bebeklerinin kalbi durmuş İnsan takıyor kafasına evlat sonucta. Rabbim kimseye yasatmasin
Keşke bu gruptan kimsenin başına gelmesydi valla çok etkilendim. Herşey Rabbimden ama çok üzücüAmin cnm amin bende korkuyorm ne yalan soyliyim
Ben de aynı durumdaydım canım.. Gittiğimde sordum çok korkuyorum hiç belirtim olmuyor acaba hala orda mı kalbi atıyor mu diye kendi kendime soruyorum dedim doktora.. Birkaç hafta sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın dedi.. Bütün hamileler imiz böyle dedi rahatladım.. Bu arada ben de oğlumda 17 haftalık Ken öğrendim cinsiyetini..İnsaAllah canım benim Belkide o yüzden erken göstermiştir minnoş. Ben oğlumda 16 haftada öğrenmiştim. İnsaAllah erken öğrenirim bunda ama bi iyi olduğunu da goreyimde insaAllah gerisi önemli degil. Hiç bir belirtide yok. Namaz kılarken ayakta kasıklarım ağrırdi. Bugün ayakta kıldım hiç ağrımadi. İçime kurt dustu
sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah canım hayırlı uğurlu olsunKızlaaaaar oğlum oluyor
Yaaa canım benim çok teşekkür ederimİnşallah Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip edersağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah canım hayırlı uğurlu olsun
Valla iyiki gitmissiniz kontrole bizimde içimi rahatliyor. Daha randevu bile alamadım. Yarın yine deneyeceğim. Olmadı başka yere giderim. Hayırlısıyla hareketlerini hissetsem çok rahatlicam bendeBen de aynı durumdaydım canım.. Gittiğimde sordum çok korkuyorum hiç belirtim olmuyor acaba hala orda mı kalbi atıyor mu diye kendi kendime soruyorum dedim doktora.. Birkaç hafta sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın dedi.. Bütün hamileler imiz böyle dedi rahatladım.. Bu arada ben de oğlumda 17 haftalık Ken öğrendim cinsiyetini..
Kuzum güle güle giyinsin bebiş aldıklarını. Dolap uygulamasına da bak canım 7 lira kargoyla istediğini alıyorsun ben ordan çok memnunum.Belirtisi olmayanlara masalaah hic belirtilere ozenmeyin kizlar ben 13.haftam bitecek hala kusuyorum. Hatta bugun oyle bir cikardim ki yer gök inledi resmen surekli uyku hali halsizlik mide bulantisi ve istahsizlik var. dr yakinda gececek dedi insallah bekliyorum
ikili test sonucu temiz cikmis cok sukur. Allahim hepimizin bebeklerine saglik versin Vucudumdaki Kasintilar icin de kan testim temiz cikti. Doktor yedigin bisey dokunuyor ya da cildin cok kuruyor dedi.
bir de deli gibi alisveris yapmaya basladim simdiden bir suru kiyafet aldim. Sling aldim. Bir sonraki randevuda cinsiyet kesinlesince muslin ve kundak havlu alacagim. Bu arada sling’i ikinci el aldim. Let go’da baya temiz urunler var. 2-3 kez kullanilmis 230 tl’lik sling’i 70 tl’ye aldim. Makinada yikayip utuleyince mis gibi olur tavsiye ederim kisa sureli kullanacagi seyleri ben temiz 2.el bakiyorum