- 12 Mart 2019
- 14.835
- 34.240
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.361
He kiiz gitmedim daha pahali doktor buldum kendimeYani daha ne olsun. Ben de hiç bişey yok iyi kuzum az kalmıs . 20 gündür gitmedin yani kontrole vay be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He kiiz gitmedim daha pahali doktor buldum kendimeYani daha ne olsun. Ben de hiç bişey yok iyi kuzum az kalmıs . 20 gündür gitmedin yani kontrole vay be
Canim benim ben dun muayene oldum cok sukur hersey yolundaymisEe kızlar belirtisi olan var mı bende hiç yok. Biraz halsizlik dışında. O da uykumu hiç alamiyorum ondan sanırım. Kaç gün kaldı muayne olmaniza
Valla bende biraz panik oldum açıkçası ama yorumun biraz rahatlatti beni sağol canım. Çok şükür bebeğin iyimis. İnsaAllah bana da hemenn verir randevuyuCanim benim ben dun muayene oldum cok sukur hersey yolundaymis
bende de hic belirti yok, doktora dedim ben cok korktum dun sabah doktora gitmeden evde agladim hatta bebegime bisey oldu diye.. Doktorda akilli senin cocugun daha ne istiyosun dedi, belirtiler gelip gecici takilma dedi, bende cok sukur rahatladim
Daha pahalı olunca iyimi oluyormuş ne kadar muayne ücreti.He kiiz gitmedim daha pahali doktor buldum kendime
Evet canım Allahım yaşatmasın kimseye git kuzum için rahat etsinÖyle canim ya iki kişinin üzücü haberini aldık Rabbim kimseye göstermesin hayırlısaglikli evlatlar nasip etsin . Yarın randevu alacağım bende içime kurt düştü
Evet canım Allahım yaşatmasın kimseye git kuzum için rahat etsin
Sen iyi dayandin bile masAllahin varValla bende biraz panik oldum açıkçası ama yorumun biraz rahatlatti beni sağol canım. Çok şükür bebeğin iyimis. İnsaAllah bana da hemenn verir randevuyu
Valla nasıl geçti anlamadım ama şimdi bu heves düştü içime insaAllah hemen verirler randevuSen iyi dayandin bile masAllahin var
İnsAllah bi skinti yoktur canim benim, git ama icin rahatlasin bi gor minnosunu
Yok iyiliginden degil dogum yapmak icin cok iyi bi hastane cevremdekilerde cok memnun onun icin bi gidiyim dedim 185 mis diger gittigm yer 120 diDaha pahalı olunca iyimi oluyormuş ne kadar muayne ücreti.
Olsun kuzum ayda bir gidicez zaten verilir her türlü. Zaten iğne ilaçlarda biticek muayeneden başka extra para harcamayız. Ben artık birikim yapmaya karar verdim. Her ya bir gram alacağım insaAllahYok iyiliginden degil dogum yapmak icin cok iyi bi hastane cevremdekilerde cok memnun onun icin bi gidiyim dedim 185 mis diger gittigm yer 120 di
Evet canim cok degil 200 e kadar yolu var benm icin insallah hersey yolundadrda bende bebek icin her ay kenara biseyler aticamOlsun kuzum ayda bir gidicez zaten verilir her türlü. Zaten iğne ilaçlarda biticek muayeneden başka extra para harcamayız. Ben artık birikim yapmaya karar verdim. Her ya bir gram alacağım insaAllah
Evet canim cok degil 200 e kadar yolu var benm icin insallah hersey yolundadrda bende bebek icin her ay kenara biseyler aticam
Benim herseyde hevesim var yok diyemem 4 sene bekledim 3 tup bebek denedim cevremde herkesin cocugu oldu benden sonra evlenenler ben tup bebek icin ugrasirken dogrdu herkesin aldiklarina imrenerek baktim bi cocugum olsun insallah herseyi alicam maddi imkanim oldukca dedim insallahta yapmak nasip olurValla at kuzum eğer ki herşeye hevesin varsa herşeyden alırım diyorsan para birikimi şart ki doğum paraları zaten uçmuş. Ben güne girdim doğum için ama eşim ayarlar onu ben gider altın alirim Şimdi altın biriktiriyorum grubuna girdim. Gereksiz alışverişi kesicem artık.
Bende öyleydim kuzum 5 sene boyunca nelere heves ettiysem herşeyi oğlumda yaşadım. Çok şükür almadigim şey kalmadı Okadar hevesliydim ki. Valla 19 cu haftadan sonra yavaş yavaş başla bebeğim almaya çok pahalı zaten herseyBenim herseyde hevesim var yok diyemem 4 sene bekledim 3 tup bebek denedim cevremde herkesin cocugu oldu benden sonra evlenenler ben tup bebek icin ugrasirken dogrdu herkesin aldiklarina imrenerek baktim bi cocugum olsun insallah herseyi alicam maddi imkanim oldukca dedim insallahta yapmak nasip olur
Nerede kime gideceksin canım? Ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum ne zamana kadar giderim bilmiyorumYok iyiliginden degil dogum yapmak icin cok iyi bi hastane cevremdekilerde cok memnun onun icin bi gidiyim dedim 185 mis diger gittigm yer 120 di
Bende oyle dusunuyorum canim insallah yapmak nasip olurBende öyleydim kuzum 5 sene boyunca nelere heves ettiysem herşeyi oğlumda yaşadım. Çok şükür almadigim şey kalmadı Okadar hevesliydim ki. Valla 19 cu haftadan sonra yavaş yavaş başla bebeğim almaya çok pahalı zaten hersey
Benim doktor 750 lira ona her ay veremem diye biraktim canim central hospital e gidicem kozyatagindaNerede kime gideceksin canım? Ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum ne zamana kadar giderim bilmiyorum
İnsaAllah kuzum ve küçük gelenleri kimseye verme bak benim hepsi tertemiz duruyor hiç kıyafet almama gerek yok. Rabbim nasip ederse belki kendiliğinden olur. Benim fazla masrafim olmicak insaAllah ufak tefek şeyler alırım çorap mendil falan. Çok heyecanlı bir durum yaBende oyle dusunuyorum canim insallah yapmak nasip olur
Insallah canimİnsaAllah kuzum ve küçük gelenleri kimseye verme bak benim hepsi tertemiz duruyor hiç kıyafet almama gerek yok. Rabbim nasip ederse belki kendiliğinden olur. Benim fazla masrafim olmicak insaAllah ufak tefek şeyler alırım çorap mendil falan. Çok heyecanlı bir durum ya
Sağol cnm evet biraz uğraştık ama genel olarak memnun kaldım erkek faktörü vardı bizde morfoloji hız ve sayı düşüktüMaşallah canım memnun kaldın mı sen sıkıntınız neydi sizin