• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benimde öyle çok kurumaya başladı cildim farmasinin organik ve kimyasal madde içermeyen hodan yağlı bebek losyonu var ondan aldım bende
Benimde aşırı kurudu. Yüzüm bile açıyor havluyla kurularken. Bende ondan alayım bakım belki iyi gelir canım

Günaydın kızlar 🥰 Randevu alamadım bugün de yarında doluymuş. Nasip carsabaya insaAllah. Yarın tekrardan arayacağım .

Merhaba kızlar 🌺
Ben bugün ikil test için gittim kan verdim.. Ultrasonda herşey yolundaydı çok şükür.. Ense kalınlığı, burun kemiği herşey normal değerimdeydi.. Çok küçük bir kanama alanım varmış önemli değil dedi. Cinsiyetini öğrendim.. Yüzde seksen kız dedi.. Eşim dondu kaldı hiç kız beklmiyordu.. Sonra kendine gelince ağzındaki gülme hiç gitmedi..😂😂

Merhaba kızlar 🌺
Ben bugün ikil test için gittim kan verdim.. Ultrasonda herşey yolundaydı çok şükür.. Ense kalınlığı, burun kemiği herşey normal değerimdeydi.. Çok küçük bir kanama alanım varmış önemli değil dedi. Cinsiyetini öğrendim.. Yüzde seksen kız dedi.. Eşim dondu kaldı hiç kız beklmiyordu.. Sonra kendine gelince ağzındaki gülme hiç gitmedi..😂😂
Yaaa çok güzel bir haber 😍😍Minnoş kızımız geliyor. Hadi gözün aydın kuzum ❤️❤️Kanama alanında hiç önemli değil geçer bebeğim 😍 bugün tam olarak 12+ kaçsın canım. Bende gidince soylermi acaba

Oyle olucak😂 ya nasl bukadar dolu oluyo baska bi doktorami gitsen
Koca hastanede bir tane kadın doğumcu var kuzum önceden iki taneydi. Şimdi 1 e dusurmusler. Birde sezeryani varmış doktorun. Olsun ya dolu olsun 😅Ben gidince boş oluyor ama . Mesela önceden 15 dakikada bir ravdevu veriyordu sanırım pandemiden dolayı yarım saate çıkardılar onu o yüzden de dolu oluyor

Koca hastanede bir tane kadın doğumcu var kuzum önceden iki taneydi. Şimdi 1 e dusurmusler. Birde sezeryani varmış doktorun. Olsun ya dolu olsun 😅Ben gidince boş oluyor ama . Mesela önceden 15 dakikada bir ravdevu veriyordu sanırım pandemiden dolayı yarım saate çıkardılar onu o yüzden de dolu oluyor
Anladm canm ozaman baska bi hasteneye git ben olsam beklemezdim 😂

• Beğen
Reactions: Z P
Yaaa çok güzel bir haber 😍😍Minnoş kızımız geliyor. Hadi gözün aydın kuzum ❤️❤️Kanama alanında hiç önemli değil geçer bebeğim 😍 bugün tam olarak 12+ kaçsın canım. Bende gidince soylermi acaba
Adete göre 11+6 canım.. Ama 12+5 çıktı çok şükür.. İnşallah seninki de belli olur güzel haberlerle gelirsin 😊

• Beğen
Reactions: Z P
Kalp atışı 6.haftada duyuluo mu bakalım inşallah yarın ben de duyarım kalp atışını.Bende kan sulandiricilari artik kullanmiyorum biraktirdi doktor.3 gunde 1 proluton igne vuruluom ben fitil değil crinona jel kullaniorum fitil bana iyi gelmio basim donuo.Bir hafta önce jelim bitti diye progestan fitille devam etmistim o fitili kullanmadığım gün kanamam oldu o yuzden korkuorum jel bana daha iyi gelio
Naptin gittinmi doktora canjm

Back