- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.341
Siz ne kadar su tuketiyosunuz ben 3 litre felan iciodum bugun korkuorum su icmeye cok lavaboya giderim dieAynen benimde cok sukur kesildi inslalah bir daha da olmaz saglikla ilerler
Cok soru sordum ama sizde kese etrafında herhangi bir kan bulgusuna rastlandi miDuyuldu canim cok sukur ben normalde haftaya cuma gidecektim kalp icin kanamam olunca hemen gittik doktorda dinletti 6+1 de duydum cok şükür kalbini inslalah saglikla devami gelirdogrudur herkeste tedavi farkli oluyo ben gunde 2 kez gobekten igne vurunuyorum birde ekstra fitil eklendi iste.. insallah sende duyarsin canim guzelce kalbi haber et bana da varmi belirtilerin falan
Baska bisey degildir cnm ne olucakKızlar üşütmüşüm gibi karın ağrım var acaba gerçekten üşüttüm mü yoksa başka bişey midir bilemedim
Dualarim seninle canim.inslalah birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder insallahInşallah güzel haberler veririzYarin icin bana dua edin insallah kalp atışlarını duyarım içim ferahlar Her lavaboya gittigimde korkuyla siliorum bişey gelir mi diye Su anda pek belirti yok aslında göğüslerim çok ağrıyo bide surekli biseler yemek istiyorum ağzım boş durmuo
En asagi 2 bucuk litre icmeye ozen gosteriyirum bazen geciyordur bile su onemli bende bi su içince lavaboya kalkiyorum sadeceSiz ne kadar su tuketiyosunuz ben 3 litre felan iciodum bugun korkuorum su icmeye cok lavaboya giderim die
Herhalde rastlanmadi diye biliyorum dun o panikle ulstrayonda kalp atisini duyunca doktor ne dedi onu bile hatirlamiyorum ama yok dedi birsey sadece dusuk riski var dedi yat hic kalkma dedi o sekildeCok soru sordum ama sizde kese etrafında herhangi bir kan bulgusuna rastlandi mi
İnşallah canım çok teşekkür ederimAnladım canım benim inşallahhayırlı haberi yeniden alır ve başa kadar çıkarsın
Bilemedim ki işte istemsiz kötü düşüncelere kapılıyorum lutinusu bırakınca böyle oldu sanki iyi düşüneceğim ama kötü enerji yaramıyorBaska bisey degildir cnm ne olucak
Yok canm kanama leke yoksa korkma o korkular hepimizde varBilemedim ki işte istemsiz kötü düşüncelere kapılıyorum lutinusu bırakınca böyle oldu sanki iyi düşüneceğim ama kötü enerji yaramıyor
Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder surekli yatmak cok zor gelio ama yapacak bişey yok malesef sabretmek zorundayızHerhalde rastlanmadi diye biliyorum dun o panikle ulstrayonda kalp atisini duyunca doktor ne dedi onu bile hatirlamiyorum ama yok dedi birsey sadece dusuk riski var dedi yat hic kalkma dedi o sekilde
Yok çok şükür kuzumYok canm kanama leke yoksa korkma o korkular hepimizde var
Korkma ozaman üsutmussundur yada sıradan hafif bi agridir kötu dusunceleri aklindan cikarYok çok şükür kuzum
Yok canım bişey yoktur . İnsan bazen cok pimpirikli oluyor. Burda olumsuz haberler okuyunca da insan evladım nasıldır acaba iyimdir diye sürekli kafasına takıyor.Kızlar üşütmüşüm gibi karın ağrım var acaba gerçekten üşüttüm mü yoksa başka bişey midir bilemedim
Sizin beta hcgniz kaçtı acabaTransfer sayilmiyo evet düsuk cikmis ama o onemli degil 2 kat artmasi onemli canm burda 40 larla hamile olan var 2 gun sonra bidaha ver bakalim
Arada bi göguslerime igne batiyo kaşıniyo ve rahmimde gunde bi sefer filan batma oluyo okadar belirti denirseEe kızlar belirtisi olan var mı bende hiç yok. Biraz halsizlik dışında. O da uykumu hiç alamiyorum ondan sanırım. Kaç gün kaldı muayne olmaniza
Aynen canım çıkarsam ıyı olurKorkma ozaman üsutmussundur yada sıradan hafif bi agridir kötu dusunceleri aklindan cikar
Evet canım bi yandan burası ınsana moral verıyor bı yandan da çok araştırmamak lazımYok canım bişey yoktur . İnsan bazen cok pimpirikli oluyor. Burda olumsuz haberler okuyunca da insan evladım nasıldır acaba iyimdir diye sürekli kafasına takıyor.
Öyle canim ya iki kişinin üzücü haberini aldık Rabbim kimseye göstermesin hayırlısaglikli evlatlar nasip etsin . Yarın randevu alacağım bende içime kurt düştüEvet canım bi yandan burası ınsana moral verıyor bı yandan da çok araştırmamak lazım
Arada bi göguslerime igne batiyo kaşıniyo ve rahmimde gunde bi sefer filan batma oluyo okadar belirti denirse10 gunum var muayeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?