- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.301
Ben de dunden onceki gun son ignemi vuruldum sukurler olsunMerhabalar kızlar. Bugün son iğneni vuruyorum çok şükür Sizler nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dunden onceki gun son ignemi vuruldum sukurler olsunMerhabalar kızlar. Bugün son iğneni vuruyorum çok şükür Sizler nasılsınız?
ya ne diyeceğimi İnanki bilmiyorum. Ne oldu da anladınız acaba. Daha yeni gördüm mesajınızıKontrolünüz mu vardi bugün Rabbim sabır versin.Bebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Benim 3 kez kanamam oldu. Hatta bir gece tuvaletim var diye uyandim resmen koca bir kan pihtisi dustu. Kesin bebegi kaybettim diye dusundum. Ama hastaneye gittim kalp atisini duyduk kanama alani vardi. İki hafta sadece wc’ye kalktim. Gecti o gunler cok sukur. Simdi 3.ayi bitiriyoruz. Hic korkma, strese girme. Sakin sakin dinlen sadeceKizlar sizler daha tecrubelisiniz bugun 6+0 sabah bi kalktim kipkirmizi kanamam nerdeyse bi pet kadar gecen carsamba gittigimde keseyide bebegide görmüştük apar topar sabah hastaneye gittik cok sukur kese ve bebek kalp atisini duyduk doktor düşük riskin var dikkat et hic kalkma 2 3 gun dedi prolutex kullaniyirdum yanina prigesteron vajinal fitil ekledi corasprinide kestik.. boyle kanamasi olup gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum
Evet canım çok öyle kanaması olupta hamileliği devam eden. Geçmiş olsun canım dinlen bol bolKizlar sizler daha tecrubelisiniz bugun 6+0 sabah bi kalktim kipkirmizi kanamam nerdeyse bi pet kadar gecen carsamba gittigimde keseyide bebegide görmüştük apar topar sabah hastaneye gittik cok sukur kese ve bebek kalp atisini duyduk doktor düşük riskin var dikkat et hic kalkma 2 3 gun dedi prolutex kullaniyirdum yanina prigesteron vajinal fitil ekledi corasprinide kestik.. boyle kanamasi olup gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum
Allah razi olsun canim oyle pihti gibi degildi ama kirmizi kandi bende sabah islaklikla uyandim bi baktim kan neye ugradigimi sasirdim cok kortum kalp atisini duyunca az rahatladim insallah saglikli devami gelir dualariniz eksik etmeyinBenim 3 kez kanamam oldu. Hatta bir gece tuvaletim var diye uyandim resmen koca bir kan pihtisi dustu. Kesin bebegi kaybettim diye dusundum. Ama hastaneye gittim kalp atisini duyduk kanama alani vardi. İki hafta sadece wc’ye kalktim. Gecti o gunler cok sukur. Simdi 3.ayi bitiriyoruz. Hic korkma, strese girme. Sakin sakin dinlen sadece
Sagol canim Alalh razi olsun Rabbim hayirla devamjni getirsin insallah cok korktum sabah dinleniyorum simdiEvet canım çok öyle kanaması olupta hamileliği devam eden. Geçmiş olsun canım dinlen bol bol
İnşallah bidaha gerek kalmaz canım.. benimde lutinus bitti artıkBen de dunden onceki gun son ignemi vuruldum sukurler olsun
Gözün aydın canim. Valla bu aralar çok kötü haberler aldık Canım sıkıldı. Rabbim evlatlarimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsinMerhabalar kızlar. Bugün son iğneni vuruyorum çok şükür Sizler nasılsınız?
Benimde 6. haftada yogun kanamam olmustu canm bende acile gitmistim hemen orda dusuk yapiyosun demislerdi ama cok sukur oyle olmadi ertesi gun kalp atisini duyduk simdi 14. Haftamdayim ondan sonra daha oylr kanamam olmadi bu zamana kadar cok sukur sen dinlen kalkma pek yerinden ilaclarina dikkat et bisey olmaz insallah kotuyu dusunmeKizlar sizler daha tecrubelisiniz bugun 6+0 sabah bi kalktim kipkirmizi kanamam nerdeyse bi pet kadar gecen carsamba gittigimde keseyide bebegide görmüştük apar topar sabah hastaneye gittik cok sukur kese ve bebek kalp atisini duyduk doktor düşük riskin var dikkat et hic kalkma 2 3 gun dedi prolutex kullaniyirdum yanina prigesteron vajinal fitil ekledi corasprinide kestik.. boyle kanamasi olup gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum
Inslalah canim sagolasin Allah razi olsun yapabileceğim tek sey zaten dinleniyorum ilaclarimi alıyorum dua ediyorum insallah Rabbim bana bağışlarBenimde 6. haftada yogun kanamam olmustu canm bende acile gitmistim hemen orda dusuk yapiyosun demislerdi ama cok sukur oyle olmadi ertesi gun kalp atisini duyduk simdi 14. Haftamdayim ondan sonra daha oylr kanamam olmadi bu zamana kadar cok sukur sen dinlen kalkma pek yerinden ilaclarina dikkat et bisey olmaz insallah kotuyu dusunme
Devam ettimi peki leke seklinde kanaman canim sildikçe simdi hafif kavvelik geliyo normal herhaldeBenimde 6. haftada yogun kanamam olmustu canm bende acile gitmistim hemen orda dusuk yapiyosun demislerdi ama cok sukur oyle olmadi ertesi gun kalp atisini duyduk simdi 14. Haftamdayim ondan sonra daha oylr kanamam olmadi bu zamana kadar cok sukur sen dinlen kalkma pek yerinden ilaclarina dikkat et bisey olmaz insallah kotuyu dusunme
Benim de olmuştu canım. 2 hafta kahve leke geldi. İçeride kanama alanı vardı, o dışarı atılıyormuş. Sonra olmadı çok şükürDevam ettimi peki leke seklinde kanaman canim sildikçe simdi hafif kavvelik geliyo normal herhalde
Cok sukur canim inslalah benimde tekrarlamaz bi daha baya kipkirmizi bi renkli sabah olmustu suan cok sukur daha gelmedi hafif lekelenme oluyoBenim de olmuştu canım. 2 hafta kahve leke geldi. İçeride kanama alanı vardı, o dışarı atılıyormuş. Sonra olmadı çok şükür
Ben bir şeye çok üzülmüştüm, üzüntüden kanamam başlamıştı. Çok fazla ve pıhtılıydı. Adet ağrısından daha fazla ağrım oldu. Kesin kaybettim sandım ama keseyi etkilememiş. Tüp bebekte kanama çok oluyor. Proluton depot vurulmaya başladınız mıCok sukur canim inslalah benimde tekrarlamaz bi daha baya kipkirmizi bi renkli sabah olmustu suan cok sukur daha gelmedi hafif lekelenme oluyo
Benim kanamamin sebebi progesteron hormon seviyesinin dusmesiydi fitile gecince oyle olmustu sonra igneye donduk tekrar. Aradan 3 hafta gecti 9 haftalikken tekrar fitile gectik bu sefer lekelenmem oldu iki gun boyunca sonra yine igneye donduk. 12 hafta olunca igneyi biraktik bu sefer bisey olmadi cok sukur fitille devam ediyorum 2 haftadirDevam ettimi peki leke seklinde kanaman canim sildikçe simdi hafif kavvelik geliyo normal herhalde
Yok canim prolutex gubde 2 kez gobekten vuruluyorum simdide progesteran vajinal ilac ekledi eger devam ederse dedi kalcadan igne veririrm dedi cok sukur suanlik devam etmedi umarim bi daha olmazBen bir şeye çok üzülmüştüm, üzüntüden kanamam başlamıştı. Çok fazla ve pıhtılıydı. Adet ağrısından daha fazla ağrım oldu. Kesin kaybettim sandım ama keseyi etkilememiş. Tüp bebekte kanama çok oluyor. Proluton depot vurulmaya başladınız mı
Aynen banada dedi igne yetersiz kalmis olabilir dedi progesteran icin birde fitil ekledi bakalim inslalah bir daha da olmaz Rabbim kimseye yasatmasin saglikla kucaklarimiza almamiz nasip olur insallahBenim kanamamin sebebi progesteron hormon seviyesinin dusmesiydi fitile gecince oyle olmustu sonra igneye donduk tekrar. Aradan 3 hafta gecti 9 haftalikken tekrar fitile gectik bu sefer lekelenmem oldu iki gun boyunca sonra yine igneye donduk. 12 hafta olunca igneyi biraktik bu sefer bisey olmadi cok sukur fitille devam ediyorum 2 haftadir
Amin insallahAynen banada dedi igne yetersiz kalmis olabilir dedi progesteran icin birde fitil ekledi bakalim inslalah bir daha da olmaz Rabbim kimseye yasatmasin saglikla kucaklarimiza almamiz nasip olur insallah
Merhaba, 1,5 ay once doğum yaptim merak etme hamileliğin ilk haftalarında kanama olabiliyor, benim 13. Haftaya kadar kanamam devam etmişti. Düşük riskim vardı prolutex ve progestan ve kalçadan proluton iğne kullandım kanama bitene kadar. Çok şükür şimdi kızım kucağımda emiyor. Kızlar Rabbim bu duyguyu hepinize tattirsin, sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alın insallah , ilaçlarını aksatma ve en önemlisi istirahat tuvalet harici nerdeyse kalkmıyordum, yat dinlen dünya yansa umrunda olmasın, emin ol sabrına değiyor.sonu çok güzel bi yolculukdasın. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahKizlar sizler daha tecrubelisiniz bugun 6+0 sabah bi kalktim kipkirmizi kanamam nerdeyse bi pet kadar gecen carsamba gittigimde keseyide bebegide görmüştük apar topar sabah hastaneye gittik cok sukur kese ve bebek kalp atisini duyduk doktor düşük riskin var dikkat et hic kalkma 2 3 gun dedi prolutex kullaniyirdum yanina prigesteron vajinal fitil ekledi corasprinide kestik.. boyle kanamasi olup gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum
Allah razi olsun cok guzel moral oldun inslalah Rabbim o gunleri gorebilmeyi nasip etsin hayirlisi ile kucaklarimiza alalim sag salim.. simdilik prolutex gunde 2 kez bkrde progestan kullaniyom gecmezse kalcadan ekleriz dedi inslalah devami gelmezMerhaba, 1,5 ay once doğum yaptim merak etme hamileliğin ilk haftalarında kanama olabiliyor, benim 13. Haftaya kadar kanamam devam etmişti. Düşük riskim vardı prolutex ve progestan ve kalçadan proluton iğne kullandım kanama bitene kadar. Çok şükür şimdi kızım kucağımda emiyor. Kızlar Rabbim bu duyguyu hepinize tattirsin, sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alın insallah , ilaçlarını aksatma ve en önemlisi istirahat tuvalet harici nerdeyse kalkmıyordum, yat dinlen dünya yansa umrunda olmasın, emin ol sabrına değiyor.sonu çok güzel bi yolculukdasın. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah