- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.241
Maşallah canım memnun kaldın mı sen sıkıntınız neydi sizinTedavi ve transfer 15000 tl civarı tutmuştu histereskopi 4.750 tl diye hatırlıyorum cnm
Aymem bidaha baktır mutlakaEvet benimde aklıma takıldı ama kadın dogumcum son tahlile göre sınırda bile değil bir ay sonra bakalım birde dedi bakalım
inşallah kzucm doktor ikili teste gerk yok zaten genetik çalşmssnz dedi ense kalınlıgı da normal dedi sıkıntı yokmşKuzum bende gittim dün. benimde bugün 11+7 oldu. İkili test için kan verdim bide ense kalınlığı ölçüldü işte bakalım haftaya sonuç çıkacak inşallah hersey yolundadır
Çok güzel kuzum inşallah hep böyle sorunsuz giderinşallah kzucm doktor ikili teste gerk yok zaten genetik çalşmssnz dedi ense kalınlıgı da normal dedi sıkıntı yokmş
Öyle şeyler araştırıp kafanızı bulandirmayin kuzum. Google yasak size bakmayın okumayın. Allah büyüktür. Ultrason kağıdına baktım arkadasiminkine benziyor gayette sağlıklı doğdular 2 hafta kuvozde kaldılar okadar. Çok güzel giden bir hamileliğin var ben inanıyorum sağ salim Allah in izniyle kucağına alcaksin evlatlarınıEvet canım benimkiler de zar yok.yani en riskli tek yumurta ikizi tipi
Kader kısmet elden birşey gelmez doğacaksa doğar
Sen bence şuan kk yı kapat telefonuda kapat doğuma kadar hiç bişey okuma canımKizlar herkese selamlar,
Temmuz 2021 anneleri diye bi grup varya orayi takip ediyordum da dunden beri 4 kisinin bebeginin kalbi durmus, sadece 1inde kanama oldu, digerlerinde olmadi, sadece iclerine bi his dusmus yada de kontrolunde anlamislar.
Ya ben cok etkileniyorum okudukca, moralim bozuldu.
Bitanesi belirti olarak gogus hassasiyetim azaldi, karnimin sisligi inmisti demis, bende de suan durumlar oyle
Benimde bazı günler karnım çok çıkıyor gibi bazen düz o Bir belirti olamaz bence. Bir yakinimla ayni gidiyordu haftalarimiz onun bebegininde kalbi durdu ama kanama olmuş onda Dr 3 gün önce durmuş demiş kalp atışı. Bende on günde bir gittim Dr bugün artık bir durum olmazsa ayda gel dedi. Bebeklerimizin hareketlerini bir an önce hissetsekte iyi olduklarından emin olabilsekKizlar herkese selamlar,
Temmuz 2021 anneleri diye bi grup varya orayi takip ediyordum da dunden beri 4 kisinin bebeginin kalbi durmus, sadece 1inde kanama oldu, digerlerinde olmadi, sadece iclerine bi his dusmus yada de kontrolunde anlamislar.
Bitanesi belirti olarak gogus hassasiyetim azaldi, karnimin sisligi inmisti demis, bende de suan durumlar oyle
Ben daha yemedim ama yerimKızlar mantar yiyebiliyor muyuz ya
Yaa cok haklisin, kendime cok kiziyorum ama durduramiyorum bu dusunceleri bi turlu.. 2 hafta beklemek bana hic yaramadi, baska bi doktor daha bulucam bi hafta ona bi hafta digerine gidicem galibaa..Sen bence şuan kk yı kapat telefonuda kapat doğuma kadar hiç bişey okuma canımSen boyle sürekli kötü şeyler okursan psikolojin bozulur. Rabbim hakkimizda hayirlsiini versin dicez bakicaz yolumuza. Toparla bakım kendini. Valla umutsuz oluyorsunuz ya bacaklarınızı kırasim geliyor sizin
Aminn canim insAllaah o gunleride goruruzzzBenimde bazı günler karnım çok çıkıyor gibi bazen düz o Bir belirti olamaz bence. Bir yakinimla ayni gidiyordu haftalarimiz onun bebegininde kalbi durdu ama kanama olmuş onda Dr 3 gün önce durmuş demiş kalp atışı. Bende on günde bir gittim Dr bugün artık bir durum olmazsa ayda gel dedi. Bebeklerimizin hareketlerini bir an önce hissetsekte iyi olduklarından emin olabilsek
Normal canım çok zor elde ettik ama takdir Allah'ın bunu unutuyoruz galiba. Bol bol dua edelim hayırla kucağımıza alalım inşallah. Sana ne iyi gelecekse öyle davran girip okuma madem her şeyi. Herkesin başına aynısı gelecek diye birşey yok fikir alışverişi dertleşme gibi düşün okursanda eğerAminn canim insAllaah o gunleride goruruzzz
canim valla ben okudukca karalar bagladimm, artik psikolojim bozuldu, gercekten bi muddet girmemek en iyisi olucak galiba, baaya evham yapiyorum.
Surekli belirti ariyorum, gecti mi gecmedi mi gibisinden..
Rabbim bizlere sabir guc kuvvet gonul ferahligi versin insAllaaah
9 ay böyle geçmez kuzum. Başka şeyler yapmaya çalış. Bizim canımız yok mu 1 ay olcak bekliyoruz. Hamilelik sabır isidirYaa cok haklisin, kendime cok kiziyorum ama durduramiyorum bu dusunceleri bi turlu.. 2 hafta beklemek bana hic yaramadi, baska bi doktor daha bulucam bi hafta ona bi hafta digerine gidicem galibaa..
Ayy Rabbimmm gonlumuze genislik huzur ver insAllaaaah
Sağolasın canım benim.insallah hepimiz.Öyle şeyler araştırıp kafanızı bulandirmayin kuzum. Google yasak size bakmayın okumayın. Allah büyüktür. Ultrason kağıdına baktım arkadasiminkine benziyor gayette sağlıklı doğdular 2 hafta kuvozde kaldılar okadar. Çok güzel giden bir hamileliğin var ben inanıyorum sağ salim Allah in izniyle kucağına alcaksin evlatlarını
Ben hamileliğin başından beri yiyiyorumKızlar mantar yiyebiliyor muyuz ya
Negatif enerjiyi çekmenin mantığı yok canım pozitif ol pozitif gitsinKizlar herkese selamlar,
Öyle gerçekten canım. Hatta ben oğlumda bi sabah kalkardim kendimi bir boşlukta hissederdim. Allah im derdim birşey mi oldu acaba. Sanki o ağırlık karnım bir anda böyle bomboş olurdu . Meğer çocuk içerde uyuyormuş. Sonra kahvaltı yapardım hemen kendine gelirdi bebekNegatif enerjiyi çekmenin mantığı yok canım pozitif ol pozitif gitsin
Bu şekilde olacak diye bir kaide olmadığı gibi horomonel dengeler değiştikçe vucuddaki hassasiyetler ve belirtilerde değişebilir.
Tamam Canım sağolBen hamileliğin başından beri yiyiyorum
Ben de yiyorum hatta çok yararlıymışKızlar mantar yiyebiliyor muyuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?