- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.281
Zaman geçiyor kız İnanki tutamiyoruz hiç zamanı. Ama insan da merak ediyor tabi. İlişki konusunda doktoruz bişey dedi mi . Hiç sordunuz mu.Bekleyemem kesin hiç güvenim yok kendime bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman geçiyor kız İnanki tutamiyoruz hiç zamanı. Ama insan da merak ediyor tabi. İlişki konusunda doktoruz bişey dedi mi . Hiç sordunuz mu.Bekleyemem kesin hiç güvenim yok kendime bu konuda
İnan ki ne diyecegimi bilemedim... allahim guc ve sabir versin. En yakin zamanda insallah tekrar hamile kalirsinBebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Ya inanmiyorum nasil oldu yine kanamaylami gittin de ögrendinBebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Çok üzüldüm Allah tez zamanda tekrar hamile kalmanı nasip etsinBebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Ben evde yalnızım ondan hiç gecmıyor zaman sende çocuk var anlamıyorsundur tabi yasak değil artık dedi ama biz nolur nolmaz boşverelim kafasındayız suan o arka planda kaldı ikimiz içinde kuzum sonrasında korku oluşabilir içimizde o korkuyu yaşamak istemiyoruz bu yüzden zaten zor bi süreç geçirdik bekleriz dedikZaman geçiyor kız İnanki tutamiyoruz hiç zamanı. Ama insan da merak ediyor tabi. İlişki konusunda doktoruz bişey dedi mi . Hiç sordunuz mu.
Çok üzüldüm vardır bir Hayri ama...Bebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Canim benim Rabbim en yakin zamanda kucagini doldursun insAllaah Rabbim sabrini versin..Bebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Çok üzüldüm canım inşallah rabbim evladını kucağına verir en kısa zamanda diyecek söz yok Allahım acını hafifletsin inşallahBebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Evet kuzum valla çocukla geçiyor zaman hiç anlamiyoruz ne ara akşam oluyor. Biz oğlumda 9 ay hiç yapmadık ama doktor asla yapmayın dememisti biz korkudan yapmamıştık. İnsan bekliyor ama biliyormusun aklına bile fazla gelmiyor. Hep evladini düşünüyorsun. Ama bunda 9 ay beklemeyi düşünmüyorum haftaya kontrolüm var bakalım hayırlı haberlerle geliriz insaAllah. Şuan hiç bişey hissetmiyorum. Tüm belirtiler puf olduBen evde yalnızım ondan hiç gecmıyor zaman sende çocuk var anlamıyorsundur tabi yasak değil artık dedi ama biz nolur nolmaz boşverelim kafasındayız suan o arka planda kaldı ikimiz içinde kuzum sonrasında korku oluşabilir içimizde o korkuyu yaşamak istemiyoruz bu yüzden zaten zor bi süreç geçirdik bekleriz dedik
Az kalmış artık senin kontrole Allah’ın izniyle hersey yolundadır kuzumEvet kuzum valla çocukla geçiyor zaman hiç anlamiyoruz ne ara akşam oluyor. Biz oğlumda 9 ay hiç yapmadık ama doktor asla yapmayın dememisti biz korkudan yapmamıştık. İnsan bekliyor ama biliyormusun aklına bile fazla gelmiyor. Hep evladini düşünüyorsun. Ama bunda 9 ay beklemeyi düşünmüyorum haftaya kontrolüm var bakalım hayırlı haberlerle geliriz insaAllah. Şuan hiç bişey hissetmiyorum. Tüm belirtiler puf oldu
İnsaAllah kuzum. Bı gidiyim iyi olduğunu goreyimde insaAllah namazimida ayakta kılmak istiyorum. En azından farzları. Sünnetleri oturarak kılarım. Ne zaman gitsem bilmiyorum. 12ci haftada mi gidiyim tamAz kalmış artık senin kontrole Allah’ın izniyle hersey yolundadır kuzum
İkili test yaptırmayacaksın zaten kuzum o yüzden istediğin zaman git ama daha fazla uzatma bence en azndan iyi olduğunu bir an önce gör daha rahatlarsınİnsaAllah kuzum. Bı gidiyim iyi olduğunu goreyimde insaAllah namazimida ayakta kılmak istiyorum. En azından farzları. Sünnetleri oturarak kılarım. Ne zaman gitsem bilmiyorum. 12ci haftada mi gidiyim tam
Aynen canım bu hafta içi giderim artık ne güne verirse randevuyu.İkili test yaptırmayacaksın zaten kuzum o yüzden istediğin zaman git ama daha fazla uzatma bence en azndan iyi olduğunu bir an önce gör daha rahatlarsın
Allah sabırlar versin canım. Üzüntünün sonunda güzel haberle sevinirsiniz inşallah yine olur, sağlıkla doğar inşallahBebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Doktor izin verirse artık sıkıntı olmaz canım. Hatta bebek için egzersiz sayılıyormuş Bize 36.haftaya kadar izin vermiştiBen evde yalnızım ondan hiç gecmıyor zaman sende çocuk var anlamıyorsundur tabi yasak değil artık dedi ama biz nolur nolmaz boşverelim kafasındayız suan o arka planda kaldı ikimiz içinde kuzum sonrasında korku oluşabilir içimizde o korkuyu yaşamak istemiyoruz bu yüzden zaten zor bi süreç geçirdik bekleriz dedik
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin inşallah çok üzüldümBebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
İzin verdi ama biz korkudan yanaşamıyoruz işteDoktor izin verirse artık sıkıntı olmaz canım. Hatta bebek için egzersiz sayılıyormuş Bize 36.haftaya kadar izin vermişti