• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Zaman geçiyor kız İnanki tutamiyoruz hiç zamanı. Ama insan da merak ediyor tabi. İlişki konusunda doktoruz bişey dedi mi . Hiç sordunuz mu.
Ben evde yalnızım ondan hiç gecmıyor zaman sende çocuk var anlamıyorsundur tabi 😅 yasak değil artık dedi ama biz nolur nolmaz boşverelim kafasındayız suan o arka planda kaldı ikimiz içinde kuzum sonrasında korku oluşabilir içimizde o korkuyu yaşamak istemiyoruz bu yüzden zaten zor bi süreç geçirdik bekleriz dedik 😊

• Beğen
Reactions: Z P
Bebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Çok üzüldüm canım inşallah rabbim evladını kucağına verir en kısa zamanda diyecek söz yok Allahım acını hafifletsin inşallah

Ben evde yalnızım ondan hiç gecmıyor zaman sende çocuk var anlamıyorsundur tabi 😅 yasak değil artık dedi ama biz nolur nolmaz boşverelim kafasındayız suan o arka planda kaldı ikimiz içinde kuzum sonrasında korku oluşabilir içimizde o korkuyu yaşamak istemiyoruz bu yüzden zaten zor bi süreç geçirdik bekleriz dedik 😊
Evet kuzum valla çocukla geçiyor zaman hiç anlamiyoruz ne ara akşam oluyor. Biz oğlumda 9 ay hiç yapmadık ama doktor asla yapmayın dememisti biz korkudan yapmamıştık. İnsan bekliyor ama biliyormusun aklına bile fazla gelmiyor. Hep evladini düşünüyorsun. Ama bunda 9 ay beklemeyi düşünmüyorum 😂😂 haftaya kontrolüm var bakalım hayırlı haberlerle geliriz insaAllah. Şuan hiç bişey hissetmiyorum. Tüm belirtiler puf oldu😂

Evet kuzum valla çocukla geçiyor zaman hiç anlamiyoruz ne ara akşam oluyor. Biz oğlumda 9 ay hiç yapmadık ama doktor asla yapmayın dememisti biz korkudan yapmamıştık. İnsan bekliyor ama biliyormusun aklına bile fazla gelmiyor. Hep evladini düşünüyorsun. Ama bunda 9 ay beklemeyi düşünmüyorum 😂😂 haftaya kontrolüm var bakalım hayırlı haberlerle geliriz insaAllah. Şuan hiç bişey hissetmiyorum. Tüm belirtiler puf oldu😂
Az kalmış artık senin kontrole Allah’ın izniyle hersey yolundadır kuzum 😍

• Beğen
Az kalmış artık senin kontrole Allah’ın izniyle hersey yolundadır kuzum 😍
İnsaAllah kuzum. Bı gidiyim iyi olduğunu goreyimde insaAllah namazimida ayakta kılmak istiyorum. En azından farzları. Sünnetleri oturarak kılarım. Ne zaman gitsem bilmiyorum. 12ci haftada mi gidiyim tam

İnsaAllah kuzum. Bı gidiyim iyi olduğunu goreyimde insaAllah namazimida ayakta kılmak istiyorum. En azından farzları. Sünnetleri oturarak kılarım. Ne zaman gitsem bilmiyorum. 12ci haftada mi gidiyim tam
İkili test yaptırmayacaksın zaten kuzum o yüzden istediğin zaman git ama daha fazla uzatma bence en azndan iyi olduğunu bir an önce gör daha rahatlarsın

• Beğen
Bebeğimi kaybettim inşallah sizler kucağınıza alırsınız allah ikiz başlattı ikisinide aldı ne diyceğimi bilmiyorum çok acı çektim
Allah sabırlar versin canım. Üzüntünün sonunda güzel haberle sevinirsiniz inşallah yine olur, sağlıkla doğar inşallah 🤲

Merhabalar kızlar. Bugün son iğneni vuruyorum çok şükür 🤲 Sizler nasılsınız?

Eklentiler

• 2504503F-8A0D-4D15-94AE-58BB54793B11.jpeg
    2504503F-8A0D-4D15-94AE-58BB54793B11.jpeg
    171 KB · Görüntüleme: 31
Doktor izin verirse artık sıkıntı olmaz canım. Hatta bebek için egzersiz sayılıyormuş 😄😄 Bize 36.haftaya kadar izin vermişti

Kizlar sizler daha tecrubelisiniz bugun 6+0 sabah bi kalktim kipkirmizi kanamam nerdeyse bi pet kadar gecen carsamba gittigimde keseyide bebegide görmüştük apar topar sabah hastaneye gittik cok sukur kese ve bebek kalp atisini duyduk doktor düşük riskin var dikkat et hic kalkma 2 3 gun dedi prolutex kullaniyirdum yanina prigesteron vajinal fitil ekledi corasprinide kestik.. boyle kanamasi olup gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum😥😥

Back