• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar bu arada size bahsetmism cok kasiniyor karnim ve kollarim gece uykumdan uyaniyorum diye. Doktor bu kadari normal degil dedi . Butun ilaclari ve yumurta sut gibi alerji yapabilecek herseyi birakiyorum bugun itibariyla. Karaciger degerleri icin kan testi istedi. Kan sonucu gelene kadar yediklerime dikkat edecegim
Insallah onlardan dolayidir canim. Gebelikte son aylarda ortaya cikan bi sendrom var kasinti olusuyo adini unuttum o olmasnda son aylarda cikiyo genelde

Ben 12+4’te gordum canim pozisyonu iyi olursa seninki de gosterir. Detayli usg mi yaptiricaksin?
Ikili testi yaptıracağım canım 12+6 olacak.
Kizlar normalde olmasi gereken yumurtlama donemlerinde bel agrisi olurmu ya adet gunleri geldiginde kasiklarim agriyoduda bu ay yumrutlama doneminde bel agrimda cok fazla olmaya basladi
Benim bu hafta belimde çok tuhaf bir his oluyor. Tam ağrı da degil sanki içerden biri vuruyormuş gibi kıpır kıpır ama rahatsız ediyor. Inşallah ters bisey yoktur. Annemin de bel ve kasık ağrısı çok olurmuş boyle seyler anneye benzer diyorlar acaba ondan mi oluyor diye düşünüyorum

Insallah onlardan dolayidir canim. Gebelikte son aylarda ortaya cikan bi sendrom var kasinti olusuyo adini unuttum o olmasnda son aylarda cikiyo genelde
Evet canim biliyorum doktor da ondan suphelendi normalde daha gec bekleriz ama ona benziyor dedi. Benim normalde de safra kacagi sorunum vardi. Hamilelikte de artmis olabilir. Bebek saglikli olsun da kasinirim 9 ay artik ona bisey olmasin🙏☺️

Ikili testi yaptıracağım canım 12+6 olacak.

Benim bu hafta belimde çok tuhaf bir his oluyor. Tam ağrı da degil sanki içerden biri vuruyormuş gibi kıpır kıpır ama rahatsız ediyor. Inşallah ters bisey yoktur. Annemin de bel ve kasık ağrısı çok olurmuş boyle seyler anneye benzer diyorlar acaba ondan mi oluyor diye düşünüyorum
İkili ben de yaptirdim kan aldilar bakalim sonuc 3-4 gune cikiyormus🙏🙏

I izmir3590 kızlar sizde benim giib doktora gitcektiniz gittiniz mi benim bebek önden gidymş 12 haftalık olmşz her şey yolundaymş şükürler olsun siz naptnz🥰🥰🥰
Kuzum bende gittim dün. benimde bugün 11+7 oldu. İkili test için kan verdim bide ense kalınlığı ölçüldü işte bakalım haftaya sonuç çıkacak inşallah hersey yolundadır 🤲🤲🤲☺️

Çok fark varmış canım gerçekten bende sağlık ocağında yaptırmıştım ilk 3,3 çıktı ertesi gün devlette 3 çıktı yani küçücük bi değer oynadı ama senin ki baya anormal
Evet benimde aklıma takıldı ama kadın dogumcum son tahlile göre sınırda bile değil bir ay sonra bakalım birde dedi bakalım

Günaydın canım. Baya fark çıkmış ama arada niye böyle çıktı anlamadım . Genelde çok az oynuyordu benim. Ben özelde yaptırmıştım . Sağlık ocağında ki de hep nerdeyse aynı çıkarıyordu aşağı yukarı.
Bende bilemiyorum. Dahiliye sağlık ocağı testleri genelde yüksek çıkıyor dedi tekrarladı ama baya fark çıktı inşallah son test olan doğrudur

• Beğen
Reactions: Z P
Canım senin ikizler arasında zar var mı doktor ne diyor
Bu arada benimkiler de erkekmiş
Her hafta perinatologa gidiyorum çok riskli gebelik olduğu icin
Merhaba Canım,
Bana birşey söylemedi kucak kucaga duruyorlar dedi sadece ...
Risk azalınca ilaçları kesti...
Aslında bende soracakdim unuttum zar var mı?
Yok mu? Ve 1 ay sonra gelebilecegimi söyledi...

Yanı o yüzden ben çok da kapilmamaya baglanmamaya çalışıyorum.boyle yapmak zorundayım
Sanırım seninkiler de arada zar yok...
Böyle bir yazı okumuştum daha önce tavsiye ederim...

Canım senin ikizler arasında zar var mı doktor ne diyor
Bu arada benimkiler de erkekmiş
Her hafta perinatologa gidiyorum çok riskli gebelik olduğu icin

Vallahi şimdi merak ettim kafama da takıldı ultrason çıktısinada bakıyorum ama bişi anlaşılmıyor..

Eklentiler

• IMG_20201217_212708.jpg
    IMG_20201217_212708.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 49
Sanırım seninkiler de arada zar yok...
Böyle bir yazı okumuştum daha önce tavsiye ederim...
Evet canım benimkiler de zar yok.yani en riskli tek yumurta ikizi tipi
Kader kısmet elden birşey gelmez doğacaksa doğar

Back