• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ayy canim benim cok sevindimmm masAllaaah❤️❤️🧿
Darisi bizlere olsun insAllaah🤲🏼🤲🏼
Ya burdan okuyunca benide heyecan basiyor, Cumartesi bi gelse artikkk🤲🏼 Kalp atisi kacti canim soyledi mi? 🙈
Sorma canim o kadar gergindim ki giderken sonra izleyince gozlerim doldu doktor konusuyor anlatiyor agzimi acip bisey bile diyemedim izlemekten🥰 allahim sizlere de nasip etsin. Bu sefer kalp atisi 159 cikti. Oncekilerde 170 cikiyordu

Sorma canim o kadar gergindim ki giderken sonra izleyince gozlerim doldu doktor konusuyor anlatiyor agzimi acip bisey bile diyemedim izlemekten🥰 allahim sizlere de nasip etsin. Bu sefer kalp atisi 159 cikti. Oncekilerde 170 cikiyordu
Hayy masAllaah yaa tabiki tarifi olmayan duygular bunlar🥰
Rabbim devamini saglikla getirsin insAllah, darisi bizlere ❤️

Kizlarrr doktordan ciktim. Cok sukurrr bebisi gorduk kocaman olmusss🥰🥰 yine kipir kipirdii cok hareketliydii. Detayli ultrason yapildi. Doktor heryerini olctu bakti. Cok sukur bir sikinti yok dedi. Hersey cok guzelmis🙏🙏🙏 bacak arasini gosterdii pipisini gordukk❤️❤️😍😍 erkek annesi olacagim insallahh🙏🙏🙏
Yaa çok sevindim cnm benmki de el sallıyor ne gulduk sağ elini de altına almış göstermedi doktor cinsiyeti biraz zor goruruz hiç izin vermiyor dedi

Kız buldum başka doktor hastane ama doktor bir ay raporlu kesin covit oldu tamamda benm kontrolüm var her seferinde başka doktora mi gidecem eski doktoruma gittim oda haftada bir izinli onun zevkine göre ben randevu mu ayarlayacam bu üçüncü doktor dedim karar verin izinli olacaksınız sürekli gelmeyeyim
Ee en sonki gittiğin doktor ne dedi peki senin için belki izin kullanmaz 😂😂Şanssız bacım 🙈Benim doktorumda randevu bulmak zor oluyor. Koca hastanede bir tane kadın doğumcu var

Kizlarrr doktordan ciktim. Cok sukurrr bebisi gorduk kocaman olmusss🥰🥰 yine kipir kipirdii cok hareketliydii. Detayli ultrason yapildi. Doktor heryerini olctu bakti. Cok sukur bir sikinti yok dedi. Hersey cok guzelmis🙏🙏🙏 bacak arasini gosterdii pipisini gordukk❤️❤️😍😍 erkek annesi olacagim insallahh🙏🙏🙏
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.. 🤲👣🙃Kaç haftada gösterdi acaba?
Ben de pazartesiye randevu aldım ikili test için peritinoloji ye.. 12+5 olacağım o zamana.. İnşallah benimki de gösterir 😊

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.. 🤲👣🙃Kaç haftada gösterdi acaba?
Ben de pazartesiye randevu aldım ikili test için peritinoloji ye.. 12+5 olacağım o zamana.. İnşallah benimki de gösterir 😊
Amin canim darisi sana da insallahh🙏🙏 aslinda 12+6 idi ama doktor 12+4 dedi. Ama doktor yuzde yuz kesin demedi. Hazirlik yapma daha dedi. Benim doktorum da perinatlog normal kontrellerime de ona gidiyorum.

Kizlar normalde olmasi gereken yumurtlama donemlerinde bel agrisi olurmu ya adet gunleri geldiginde kasiklarim agriyoduda bu ay yumrutlama doneminde bel agrimda cok fazla olmaya basladi

Benim belim hic agirmiyor ama karin agrilarimin gunlerine hic dikkat etmemisim
Bende adet takvimini kaldirmistim bugun cok fazla agirinca merak ettim tekrar yukleyip baktim su an adet dönemindeyim ve bugun yumurtlama gunu olarak gozukuyo biraz baktim siddetli agri tehlikeli olabilir yaziyo o kadar dayanilmaz bi agrim yok cok sukur ama artmaz insallah daha

Cinsiyeti insan merak ediyor tabi ama çokça önemli mi bilemiyorum.
Bir tanesi sürekli oynuyordu. Diğer hiç yerinde kıpırdamadı...
Ultrason da ense kalınlığına bakacaklar hareket etmediği için atıştırmalık birşeyler yememi istediler.
Beyefendinin keyfi için bekledik resmen :)
Ama oynaması falan herseyi unutturuyor....
Canım senin ikizler arasında zar var mı doktor ne diyor
Bu arada benimkiler de erkekmiş
Her hafta perinatologa gidiyorum çok riskli gebelik olduğu icin

Kizlar bu arada size bahsetmism cok kasiniyor karnim ve kollarim gece uykumdan uyaniyorum diye. Doktor bu kadari normal degil dedi . Butun ilaclari ve yumurta sut gibi alerji yapabilecek herseyi birakiyorum bugun itibariyla. Karaciger degerleri icin kan testi istedi. Kan sonucu gelene kadar yediklerime dikkat edecegim

Back