- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.261
Tamam canımBen de yiyorum hatta çok yararlıymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımBen de yiyorum hatta çok yararlıymış
Ben simdilik sadece organik hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Catlatlar icin haftaya lierac alacagim.Kızlar duş sonrası ne kremi sürüyorsunuz elim yüzüm çok dukulmeye başladı kuruluktan
Günaydın canım. Baya fark çıkmış ama arada niye böyle çıktı anlamadım . Genelde çok az oynuyordu benim. Ben özelde yaptırmıştım . Sağlık ocağında ki de hep nerdeyse aynı çıkarıyordu aşağı yukarı.
canım ölcturdugun saatler de önemlı..en dogru sabah verıyormus sen bu testlerı hangı saatlerde verdin??Kızlar geçen hafta sağlık ocağında TSH 3.2 çıktı kadın doğum uzmanı riskli dahiliyeye git ilaç başlansin dedi gittim dahiliye sağlık ocağı testleri genelde yüksek çıkıyor birde burda yapalm dedi ve 1.7 çıktı arada baya fark var dahiliye daha gerek yok normal dedi ama bu kadar fark olurmu yada aynı şey başına gelen varmi
Çatlak kremi için belirli bir zaman mi varBen simdilik sadece organik hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Catlatlar icin haftaya lierac alacagim.
Bende her dus sonrasi lierac kullaniyorum gobek ve bel cevreme suruyorumBen simdilik sadece organik hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Catlatlar icin haftaya lierac alacagim.
Benim karnim kasinmaya basladi o yuzden ben simdiden baslayacagim canim. Haftaya olmasinin sebebi kredi karti ekstremin dönmesini bekliyorumÇatlak kremi için belirli bir zaman mi var
Yazsana canim bi bakalim bizdeKızlar benim ikili sonuç çıkmış ama hiç bişey anlamadım ya yorum yapabilecek var mı bilen oranları falan
Bu şekilde canım doktora yazdım bakalım dizinde bilginiz varsa yorumlarsınız ben hiç anlamadım bilgim yokYazsana canim bi bakalim bizde
Canım bende hiç anlamıyorum ama insaAllah bişey yoktur Doktorundan haber alırsan bizede haber verBu şekilde canım doktora yazdım bakalım dizinde bilginiz varsa yorumlarsınız ben hiç anlamadım bilgim yok
Tamam kuzumCanım bende hiç anlamıyorum ama insaAllah bişey yoktur Doktorundan haber alırsan bizede haber ver
Cevap geldi kuzum normalmişCanım bende hiç anlamıyorum ama insaAllah bişey yoktur Doktorundan haber alırsan bizede haber ver
Canim bence degerlerin cok iyi cikmis, risk degerlerin baya dusuk, insAllah doktorun da boyle guzel seyler soylerBu şekilde canım doktora yazdım bakalım dizinde bilginiz varsa yorumlarsınız ben hiç anlamadım bilgim yok
Çok şükür kuzumCevap geldi kuzum normalmiş
Valla canım çok şükür bir ay sonra gel dedi bakalım nasıl dayancamÇok şükür kuzum
Normal dedi kuzum çok şükürCanim bence degerlerin cok iyi cikmis, risk degerlerin baya dusuk, insAllah doktorun da boyle guzel seyler soyler
ohh iyi iyi bekleyinValla canım çok şükür bir ay sonra gel dedi bakalım nasıl dayancam
Aa öylemi yüksek çıkani sabah verdim diğeri öğleden sonra. Ama birşey demedi dahiliye bu konuda banacanım ölcturdugun saatler de önemlı..en dogru sabah verıyormus sen bu testlerı hangı saatlerde verdin??
Bekleyemem kesin hiç güvenim yok kendime bu konudaohh iyi iyi bekleyin