• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar dondurulmuş embrıyo transferınde gebelık nasıl hesaplanıyo transfere gore mı yoksa son adete gore mı? Benım adetım 28 ekim transferım 21 kasım yanı diğer adetıme 3 gun varken transfer oldum
Adete göre hesaplanıyor canım. Olumlu sonucu aldınız mı acaba.

İlaclarim bitti yenisi için doktora gittim doktor 1 aylık rapor almış kesin hasta başka doktora gittim deli oluyorum başka doktora dert anlatmaya o da bakmam lazım ultrasonda dedi normalde bebek 10+4 du oda 11+1 dedi anlamadım herkes başka diyo ilacı ona göre birakacam hangisini baz alacam ben dedim kafam karışıyor artık ya bu doktorlar sürekli izinli ne zmn gitsem
Ben surekli ayni doktoruma gidiyorum canm onda bile farkli cikiyo olcumler gecen hafta gittigimde 3 gun onden cikti cok onemli degil bunlar dedi doktor adet tarihine gore hesaplamasi yapiliyomus ona gore ilaclar karar veriyolar

Ben şimdi kontrole gidince tekrardan soracağım canim hangi ilaci ne zaman kullanicam diye. Haftaya giderim büyük ihtimal 12+ da. Bana da o kan ilacından verdiler canım. Doğuma kadar mı kullanicaz acaba insaAllah öyle değildir. Bakalım bana ne vericem kontrole gittiğimde
Sormadim ben acikcasi ne zamana kadar kullancam diye 12 ocakta aşı icin cagirdilar o zaman sorarim dedim ama o kan ilacina baslayinca devit 3 un olcusunj yariya indircekmisim ikisini bir kullancakmisim

• Beğen
Reactions: Z P
Adete göre hesaplanıyor canım. Olumlu sonucu aldınız mı acaba.
Olumlu sonuc alsım canım fakat benım adetımın 25. Gunu transfer yapıldı donmuş olarak 3 gun sonra adet olcaktım o kadar yakın transfer yapıldı. Transfer gunune 2 hafta eklenıyo diye hesap yapılıyo denıldı bana

• Beğen
Reactions: Z P
Sordum kafam karışıyor böyle dedim zaten doktor yok hep başkasına gidiyorum herksin cihazı farklı beni korkutuyorsunuz hepsinin başka hafta diyorsunuz neye inanacam dedim bidaha baktı boyu 4.3 cm 11 haftanin özelliklerini taşıyor dedi kalbi 170 10 haftadan fazla dedi
Tamam ozaman canm sen o doktorda devam et bence. 11 haftanin ozelliklerini tasiyosa 12. Haftanda birak zaten kanaman lekelenmen yok tehlikeli bi durumda degilsn

Yaa hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah kizini 🤲 bende gecen hafta gittim gostermedi donmedi bize yuzunu 😂 bi ay sonra gel dedi ama dayanamicam sanirim 10 gunluk ucretsiz muayene suresi bitmeden yarin gitcem yine gostermezse 3 hafta klsonra nasip artik 😂
İnşallah gösterir benim çok hareketliydi gittiğimde sürekli hareket ediyordu ters dönüyordu o yüzden gorebildik sanırım. Kahvaltıda bal yemiştim belki onun etkisidir kahvaltı yapıp direk gittim çünkü ☺️☺️

Olumlu sonuc alsım canım fakat benım adetımın 25. Gunu transfer yapıldı donmuş olarak 3 gun sonra adet olcaktım o kadar yakın transfer yapıldı. Transfer gunune 2 hafta eklenıyo diye hesap yapılıyo denıldı bana
Sen bence adetine göre hesapla kuzum. Kontrole ne zaman gidiceksin orda tam net belli olur. Bebek ölçüsü yapilirken

Sormadim ben acikcasi ne zamana kadar kullancam diye 12 ocakta aşı icin cagirdilar o zaman sorarim dedim ama o kan ilacina baslayinca devit 3 un olcusunj yariya indircekmisim ikisini bir kullancakmisim
Anladım canım. Hayırlısi olsun bakalım. İlaçlardan kurtulmamiz doğumu bulur gibi

İnşallah gösterir benim çok hareketliydi gittiğimde sürekli hareket ediyordu ters dönüyordu o yüzden gorebildik sanırım. Kahvaltıda bal yemiştim belki onun etkisidir kahvaltı yapıp direk gittim çünkü ☺️☺️
Bende tatlı yicem bakalım kontrolde. Oğlumdada tatlı yemiştim bağdaş kurmustu 15ci haftada. 16 da bişey yemeden gitmiştim hemen göstermişti 😂

İlla o hastaneye mi gitmen lazım canım başka hastane baksan olmuyormu acaba.
Kız buldum başka doktor hastane ama doktor bir ay raporlu kesin covit oldu tamamda benm kontrolüm var her seferinde başka doktora mi gidecem eski doktoruma gittim oda haftada bir izinli onun zevkine göre ben randevu mu ayarlayacam bu üçüncü doktor dedim karar verin izinli olacaksınız sürekli gelmeyeyim

Ben surekli ayni doktoruma gidiyorum canm onda bile farkli cikiyo olcumler gecen hafta gittigimde 3 gun onden cikti cok onemli degil bunlar dedi doktor adet tarihine gore hesaplamasi yapiliyomus ona gore ilaclar karar veriyolar
Adetimi ayarlayamadilar ki transfer günü ve adet günü uzun diyo ben rahim dinlendirme yaptım dedim ama böyle tam belli olmuyor işte dedi ee dedim neye göre bakacam ben

Banaada donmeyince tatli bisyler ye tekrar gel dedi doktor yarim saat sonra tekrar girdim ama ikna olmamis 👶

Adetimi ayarlayamadilar ki transfer günü ve adet günü uzun diyo ben rahim dinlendirme yaptım dedim ama böyle tam belli olmuyor işte dedi ee dedim neye göre bakacam ben
Anladim canm o da kotu ya bi doktpr belirlicen artik ona devam etcen tabi izne falan ayrilmazsa doktorda

Yaa oyle heyecanli bir bekleyis ki❤️❤️ Onu ekranda gorunce herseyi unutuyorum🙏🙏 allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
I izmir3590 kızlar sizde benim giib doktora gitcektiniz gittiniz mi benim bebek önden gidymş 12 haftalık olmşz her şey yolundaymş şükürler olsun siz naptnz🥰🥰🥰

Kizlarrr doktordan ciktim. Cok sukurrr bebisi gorduk kocaman olmusss🥰🥰 yine kipir kipirdii cok hareketliydii. Detayli ultrason yapildi. Doktor heryerini olctu bakti. Cok sukur bir sikinti yok dedi. Hersey cok guzelmis🙏🙏🙏 bacak arasini gosterdii pipisini gordukk❤️❤️😍😍 erkek annesi olacagim insallahh🙏🙏🙏
Ay cok guzel hadi gozun aydin🥰🥰 darisi bana insallah dua et ❤

Kizlarrr doktordan ciktim. Cok sukurrr bebisi gorduk kocaman olmusss🥰🥰 yine kipir kipirdii cok hareketliydii. Detayli ultrason yapildi. Doktor heryerini olctu bakti. Cok sukur bir sikinti yok dedi. Hersey cok guzelmis🙏🙏🙏 bacak arasini gosterdii pipisini gordukk❤️❤️😍😍 erkek annesi olacagim insallahh🙏🙏🙏
Yaaaa Gözün aydın 😍 sağlıkla kucağına al inşallah 😀

Ayy canim benim cok sevindimmm masAllaaah❤️❤️🧿
Darisi bizlere olsun insAllaah🤲🏼🤲🏼
Ya burdan okuyunca benide heyecan basiyor, Cumartesi bi gelse artikkk🤲🏼 Kalp atisi kacti canim soyledi mi? 🙈

Back