- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.081
Son 2 kaldiysa 2 transfer olun derim ben.Kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi olucam ins. tutmayan bir denemem oldu geriye 2 embriyom kaldı tek olursa tutma orani %35-40 çift koyulursa +%10 etkiliyormus yani %10 ihtimal için çift mi koymalıyım bilemedim ayrı koyulunca %35 oranı çünkü kafam karisti başka embriyomda yok ne dersiniz
İnşallah benimde tutar hadi ins.hayirlisiSon 2 kaldiysa 2 transfer olun derim ben.
Ben 3 deneme yaptim ilk 2 si tek embriyo transferi olmustu bunda 2 transfer yapildi biri tuttu cok sukur sansiniz yuksek olur benmde son 2 kalmisti
İlk basindan beri vermedi herkes kullanıyor bende şaşkınım....En başından beri mi folik asit vermedi cnm ilk üç ay veriyorlar hep
aa bende perşembe gidicem az kaldıBenimki de persembe gunu yapilacak. Hadi insallah guzel haberlerle gel. Kac haftalik olacak yarin?
11 haftan bitmis ama zaten 12’ye giriyorsun. Doktor bilir merak etme bir araligi var onun ona gore cagiriyorlar11+6 olacağım yarın canım erken mi çağırdı acaba dedim
Yaa oyle heyecanli bir bekleyis kiaa bende perşembe gidicem az kaldı
Insallah insallahİnşallah benimde tutar hadi ins.hayirlisi
Zaten ilk 3 ay kullaniliyor canim cok onemli keske sorsaydin en basindanİlk basindan beri vermedi herkes kullanıyor bende şaşkınım....
Yarın soracağım bakalim
Yaa ben 1 haftaya kadar balık et tavuk yiyordum şuan onları gözüm gormek istemiyor hiç. Muz kivi mandalina portakal elmayi meyve salatası yaparak yiyorum. İcinede süt atıyorum tarçınla çok güzel oluyor. Maden suyu da içtim şimdi ama midem kazındı ne yicem ben.Evet canım. Haftada iki kez balık, iki kez kırmızı et. Her gün muz, maden suyu, yoğurt, 1 yumurta mutlaka yiyorum
Bir kase yoğurtYaa ben 1 haftaya kadar balık et tavuk yiyordum şuan onları gözüm gormek istemiyor hiç. Muz kivi mandalina portakal elmayi meyve salatası yaparak yiyorum. İcinede süt atıyorum tarçınla çok güzel oluyor. Maden suyu da içtim şimdi ama midem kazındı ne yicem ben.
İçine bari kuru üzüm atayımBir kase yoğurt
Duyan da cips yedin sanırB baby girlL Simcik ben mutfağa gittim tam elim yoğurda gidicekkenDomatese salatalığı peynire gitti. Bide papatya ekmek yokmu. İçine koydum koydum yedim bide süt içtim yoğurt nedir ya
Ben dun yedim bi kase cipsDuyan da cips yedin sanırGayet sağlıklı şeyler yemişsin Bugün papatya ekmek bulmam lazım
Bugün gittim kan aldılar canım 1 hafta sonra çıkarmış sonuç beklıyoruz bakalım Allah’ın izniyle hersey iyi çıkar inşallah11 haftan bitmis ama zaten 12’ye giriyorsun. Doktor bilir merak etme bir araligi var onun ona gore cagiriyorlarGuzel haberler ver bize
İnsallahBugün gittim kan aldılar canım 1 hafta sonra çıkarmış sonuç beklıyoruz bakalım Allah’ın izniyle hersey iyi çıkar inşallah
Çok anlamıyorum bu sayılardan ama risk var mı diyor down sendromu için?Ense kalınlığı falan normal değil mi?kızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?