EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi olucam ins. tutmayan bir denemem oldu geriye 2 embriyom kaldı tek olursa tutma orani %35-40 çift koyulursa +%10 etkiliyormus yani %10 ihtimal için çift mi koymalıyım bilemedim ayrı koyulunca %35 oranı çünkü kafam karisti başka embriyomda yok ne dersiniz

Son 2 kaldiysa 2 transfer olun derim ben.
Ben 3 deneme yaptim ilk 2 si tek embriyo transferi olmustu bunda 2 transfer yapildi biri tuttu cok sukur sansiniz yuksek olur benmde son 2 kalmisti

Evet canım. Haftada iki kez balık, iki kez kırmızı et. Her gün muz, maden suyu, yoğurt, 1 yumurta mutlaka yiyorum
Yaa ben 1 haftaya kadar balık et tavuk yiyordum şuan onları gözüm gormek istemiyor hiç. Muz kivi mandalina portakal elmayi meyve salatası yaparak yiyorum. İcinede süt atıyorum tarçınla çok güzel oluyor. Maden suyu da içtim şimdi ama midem kazındı ne yicem ben.

Bir kase yoğurt

Reactions: Z P
Benim midem eksimeye başladı Maden suyu da içtim ama geçmedi. Bugün doğru düzgün bişey de yemedim.

B baby girlL Simcik ben mutfağa gittim tam elim yoğurda gidicekken Domatese salatalığı peynire gitti. Bide papatya ekmek yokmu. İçine koydum koydum yedim bide süt içtim yoğurt nedir ya
Duyan da cips yedin sanır Gayet sağlıklı şeyler yemişsin Bugün papatya ekmek bulmam lazım

kızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??

Reactions: Z P
Çok anlamıyorum bu sayılardan ama risk var mı diyor down sendromu için?Ense kalınlığı falan normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…