- Konu Sahibi karamel Latte
- #18.121
Kızlar bugün benim tsh tekrar bakıldı bir haftadır 50 mg geçmiştim. 1 haftada 3,7 den 1,56 ya düşmüş tsh. Doktor düşürür mü acaba mg daha. fazla düşmesin tsh değeri diye başına gelen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya embrıyo pgt’li baCanim sonuctan anlamam ama fetal dna ben her turlu yaptirmak istiyorum. Hem senin ozel sigortan vardi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Doktor onerdigi icin odemesini sigorta karsiliyor bilgin olsun.
ya doğal gebe kalsam kesin yaptırırım diyordum ama tüp bebek pgt yaptırdık ikili test bile düşünmüyordum doktor önerdi diye yaptırdım ama fetan dna’ya sıcak bakmıyorum basit bir kan testi belki benim özel sigortam canım banka çalışanı olduğumdan tamamını karşılamıyormus sanırım doktor önerdiği için belli bir kısmı dediler..O parayla bebeğime bir şeyler almak için kullanmayı daha mantıklı buluyorum şuan.Ayrıntılı ultrasona girerim peritonolog’a giderim zaten..Canim sonuctan anlamam ama fetal dna ben her turlu yaptirmak istiyorum. Hem senin ozel sigortan vardi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Doktor onerdigi icin odemesini sigorta karsiliyor bilgin olsun.
benim embriyolar da pgtli oldugu için doktor ikili yada üçlü test önermedi ense kalınlıkları bize yeter dedi. gerçi bende ikiz oldugu için ikili test zaten önerilmiyor ama ikiz olmasa bile pgt+ultrasonda ense ve burun kemikleri yeter bize dediya embrıyo pgt’li ba
ya doğal gebe kalsam kesin yaptırırım diyordum ama tüp bebek pgt yaptırdık ikili test bile düşünmüyordum doktor önerdi diye yaptırdım ama fetan dna’ya sıcak bakmıyorum basit bir kan testi belki benim özel sigortam canım banka çalışanı olduğumdan tamamını karşılamıyormus sanırım doktor önerdiği için belli bir kısmı dediler..O parayla bebeğime bir şeyler almak için kullanmayı daha mantıklı buluyorum şuan.Ayrıntılı ultrasona girerim peritonolog’a giderim zaten..
aynen ense kalınlıgı 0.5mm olculerı ıyı yaşım 34 muhtemelen bundan yaş rıskım cıkıyor hadı doktor yanlıs olcmus olsun 1mm olsun hadı 1.5mm olsun yıne sıkıntı yok yani..bide ben şişli memorıalde yaptırdım tup bebegı pgt’de tüm kromozomlara bakıldı ıkılı testım yıne şişli de bakılmıs yani ..bana tüp bebek doktorum ikili test yaptır ama fetal dna,amnıyosentez vs bunlara gerek yok dedi.benim embriyolar da pgtli oldugu için doktor ikili yada üçlü test önermedi ense kalınlıkları bize yeter dedi. gerçi bende ikiz oldugu için ikili test zaten önerilmiyor ama ikiz olmasa bile pgt+ultrasonda ense ve burun kemikleri yeter bize dedi
Başka bi doktora daha göstersen bi en azmdam soru işareti kalmaz kafanda.aynen ense kalınlıgı 0.5mm olculerı ıyı yaşım 34 muhtemelen bundan yaş rıskım cıkıyor hadı doktor yanlıs olcmus olsun 1mm olsun hadı 1.5mm olsun yıne sıkıntı yok yani..bide ben şişli memorıalde yaptırdım tup bebegı pgt’de tüm kromozomlara bakıldı ıkılı testım yıne şişli de bakılmıs yani ..bana tüp bebek doktorum ikili test yaptır ama fetal dna,amnıyosentez vs bunlara gerek yok dedi.
özel hastaneler test yaptırma peşinde bencekız kardesım tıp fakultesınde memur hemen sordurdum perıtonologa sordu risk düşük çıkmış gerek yok bence demişgel kendi tüp bebek doktorum da gerek yok demıstı yaptırmayacamBaşka bi doktora daha göstersen bi en azmdam soru işareti kalmaz kafanda.
Ayy masallah ne guzel, kalp atis hizini hatirliyor musunuz? Ben ne zaman gitsem 178 cikiyor, internette arastirdim 140-170 arasi olmasi beklenir diyor, bi skinti olabilir mi acabaKızlar çok şükür. Minnoş kocaman olmuş Oyuncak bir bebek gibiydi, hareket ediyordu yuvarlak koca kafalı bir şey olmuş ya. Bir haftada nasıl büyümüş inanamadım
O zaman hic yaptirma bende biraz, ozel hastanelerin test dayattiklarini dusunuyorum. Icin ferahsa hic bosuna yaptirma, Allahin izniyle sagliklidir insAllah bebisinözel hastaneler test yaptırma peşinde bencekız kardesım tıp fakultesınde memur hemen sordurdum perıtonologa sordu risk düşük çıkmış gerek yok bence demişgel kendi tüp bebek doktorum da gerek yok demıstı yaptırmayacam
Şimdiye kadar hiçbir doktor kaç attığını söylemedi canım. Benim de bilgim olmadığı için sormadım. Sorun olsa doktor söylerdi Allah korusunAyy masallah ne guzel, kalp atis hizini hatirliyor musunuz? Ben ne zaman gitsem 178 cikiyor, internette arastirdim 140-170 arasi olmasi beklenir diyor, bi skinti olabilir mi acaba
Aa gercekten mi? Benimki hep soyluyor, hatta raporlarina da yaziyor, bilemedim bende acikcasi..Şimdiye kadar hiçbir doktor kaç attığını söylemedi canım. Benim de bilgim olmadığı için sormadım. Sorun olsa doktor söylerdi Allah korusun
Benimki de hep 170 cikiyor. Senin cinsiyet belli miydiAyy masallah ne guzel, kalp atis hizini hatirliyor musunuz? Ben ne zaman gitsem 178 cikiyor, internette arastirdim 140-170 arasi olmasi beklenir diyor, bi skinti olabilir mi acaba
Yok canim belli degil, senin belli oldu mu?Benimki de hep 170 cikiyor. Senin cinsiyet belli miydi
Yok canim yarin gidicez kontrole ama daha 12+6 erken benceYok canim belli degil, senin belli oldu mu?
Benim de en son 162 cıktı. Haziran anneleri grubunda bu tezi çürüttüler, 140 in üzerinde atıp erkek çıkan çok oldu140 ve uzeri kiz diyorlar, 140in altina erkek diyorlar oyle bisey okumustum ne kadar dogru bilemiyorum..
Hakkimizda hayirlisi
Violett90
Benim de 166 çıkmıştı.Hadi bakalım140 ve uzeri kiz diyorlar, 140in altina erkek diyorlar oyle bisey okumustum ne kadar dogru bilemiyorum..
Hakkimizda hayirlisi
Violett90
Hayirlisi insallah saglikli olsunlar da ama kiz olursa da guzel olur tabi ben surekli tursu yiyorum ve aci istiyor canim ki normalde aciyi agzima surmem. Tatli hic canim istemiyor. Bakalim ne cikacakk140 ve uzeri kiz diyorlar, 140in altina erkek diyorlar oyle bisey okumustum ne kadar dogru bilemiyorum..
Hakkimizda hayirlisi
Violett90