• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Çok anlamıyorum bu sayılardan ama risk var mı diyor down sendromu için?Ense kalınlığı falan normal değil mi?
rısk 1/250 sınır ..benım sadece kan sonucuma bakılarak 1/350 riskim..ama butun bılesenler ense kalınlıgı bebek ölcumlerı kan sonucu kombıne risk 1/2139 ..aslında bana normal geldi ama doktor neden fetal dna önerdi bilemedim🙄

rısk 1/250 sınır ..benım sadece kan sonucuma bakılarak 1/350 riskim..ama butun bılesenler ense kalınlıgı bebek ölcumlerı kan sonucu kombıne risk 1/2139 ..aslında bana normal geldi ama doktor neden fetal dna önerdi bilemedim🙄
kuzum valla rakamları ben de pek anlamadım. ama ense kalınlığı falan gayet normal çıkmış. acaba sonuçları başka doktoramı göstersen.

kızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??
Yardımcı olmak isterdim kuzum ama malesef. Ben oğlumda ne ikili test ne üçlü test yaptırdım. Şeker yuklemeside yaptırmadım. Pgt bende yaptırmıştım

Duyan da cips yedin sanır 😄 Gayet sağlıklı şeyler yemişsin 👍🏻 Bugün papatya ekmek bulmam lazım 😬
Birde cips diyince aklıma geldi. Hiç canım cekmiyor ya ne çikolata ne bişey . Bakkala gidip artık boş dönüyorum resmen. Bıkkınlık geldi hepsinden

Evet canım çok istedi. Benimde canım çikolata falan istemiyor hiç. Hep sandviç istiyorum. Peynirli domatesli zeytinli 😊
Evet canım ya benimde öyle biliyormusun. Yemek tarzını İnanki zor yiyorum. Hep aklımda domates salatalık zeytin peynir. Salam sucuk sosis görmek bile istemiyorum. Yani markete gitsem canım çeker alırdım. Tiksindim hepsinden

kızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??
Canim sonuctan anlamam ama fetal dna ben her turlu yaptirmak istiyorum. Hem senin ozel sigortan vardi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Doktor onerdigi icin odemesini sigorta karsiliyor bilgin olsun.

Canim bende cok anlamiyorum ama ense kalinligi cok guzel cikmis gerek yok gibi, bi doktora daha danismanda fayda var bence

Canim sonuctan anlamam ama fetal dna ben her turlu yaptirmak istiyorum. Hem senin ozel sigortan vardi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Doktor onerdigi icin odemesini sigorta karsiliyor bilgin olsun.
Fetal dna nipt testi mi oluyor? Ben sigorta karsilamiyor diye biliyorum, emin misiniz acaba?

Bu arada benimde mozaik embriyo oldugu icin buyuk ihtimal yaptiracagim

Ya bilmiyorum benim de başıma gelebilir ama ense kalınlığı normal ise sanırım endişelenmem.Bizim bi arkadaşı doktor resmen mahvetti.Ensesi kalın dedi riskli dedi İzmir’e falan gittiler.Yine riskli çıktı.Doğurdu bebek 4,5 kilo iri sapasağlam doğdu.yani sanki doktorlar test yaptırma peşinde gibi geliyor bana.Ücretleri hakkında bilgim yok ama aklımda kalmasın diyorsan yaptır ama bence gerek yok..

• Beğen
Reactions: Z P
Back