- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.101
rısk 1/250 sınır ..benım sadece kan sonucuma bakılarak 1/350 riskim..ama butun bılesenler ense kalınlıgı bebek ölcumlerı kan sonucu kombıne risk 1/2139 ..aslında bana normal geldi ama doktor neden fetal dna önerdi bilemedimÇok anlamıyorum bu sayılardan ama risk var mı diyor down sendromu için?Ense kalınlığı falan normal değil mi?
kuzum valla rakamları ben de pek anlamadım. ama ense kalınlığı falan gayet normal çıkmış. acaba sonuçları başka doktoramı göstersen.rısk 1/250 sınır ..benım sadece kan sonucuma bakılarak 1/350 riskim..ama butun bılesenler ense kalınlıgı bebek ölcumlerı kan sonucu kombıne risk 1/2139 ..aslında bana normal geldi ama doktor neden fetal dna önerdi bilemedim
Ayy canin mı çekti insaAllah bulursun kuzuDuyan da cips yedin sanırGayet sağlıklı şeyler yemişsin Bugün papatya ekmek bulmam lazım
Yardımcı olmak isterdim kuzum ama malesef. Ben oğlumda ne ikili test ne üçlü test yaptırdım. Şeker yuklemeside yaptırmadım. Pgt bende yaptırmıştımkızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??
Birde cips diyince aklıma geldi. Hiç canım cekmiyor ya ne çikolata ne bişey . Bakkala gidip artık boş dönüyorum resmen. Bıkkınlık geldi hepsindenDuyan da cips yedin sanırGayet sağlıklı şeyler yemişsin Bugün papatya ekmek bulmam lazım
Evet canım çok istedi. Benimde canım çikolata falan istemiyor hiç. Hep sandviç istiyorum. Peynirli domatesli zeytinliAyy canin mı çekti insaAllah bulursun kuzu
Evet canım ya benimde öyle biliyormusun. Yemek tarzını İnanki zor yiyorum. Hep aklımda domates salatalık zeytin peynir. Salam sucuk sosis görmek bile istemiyorum. Yani markete gitsem canım çeker alırdım. Tiksindim hepsindenEvet canım çok istedi. Benimde canım çikolata falan istemiyor hiç. Hep sandviç istiyorum. Peynirli domatesli zeytinli
Canim sonuctan anlamam ama fetal dna ben her turlu yaptirmak istiyorum. Hem senin ozel sigortan vardi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Doktor onerdigi icin odemesini sigorta karsiliyor bilgin olsun.kızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??
1.2 çıktı ense kalınlığı canım nasıl bilmiyorumİnsallahultrasonla da baktilar mi ense kalinligina falan
Canim bende cok anlamiyorum ama ense kalinligi cok guzel cikmis gerek yok gibi, bi doktora daha danismanda fayda var bencekızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??
Fetal dna nipt testi mi oluyor? Ben sigorta karsilamiyor diye biliyorum, emin misiniz acaba?Canim sonuctan anlamam ama fetal dna ben her turlu yaptirmak istiyorum. Hem senin ozel sigortan vardi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Doktor onerdigi icin odemesini sigorta karsiliyor bilgin olsun.
Bu arada benimde mozaik embriyo oldugu icin buyuk ihtimal yaptiracagimCanim sonuctan anlamam ama fetal dna ben her turlu yaptirmak istiyorum. Hem senin ozel sigortan vardi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam. Doktor onerdigi icin odemesini sigorta karsiliyor bilgin olsun.
Ben de hic bilmiyorum canim umarim cok guzeldir1.2 çıktı ense kalınlığı canım nasıl bilmiyorum
Mozaik embriyo nedir canim? İlk defa duydumBu arada benimde mozaik embriyo oldugu icin buyuk ihtimal yaptiracagim
2.5-in altında normal biliyorum canım1.2 çıktı ense kalınlığı canım nasıl bilmiyorum
Ben biraz arastirdim eger ikili test riskli cikarsa karsiliyormus. Tabi policeyle de alakali. Ama hic ikili test yaptirmadan direkt yaptirirsaniz karsilamiyor. Risk olmasi lazimmis.Fetal dna nipt testi mi oluyor? Ben sigorta karsilamiyor diye biliyorum, emin misiniz acaba?
Kan sonucu önemli asıl heralde ona göre mi yorum yapıyorlar anlamadım2.5-in altında normal biliyorum canım
İnşallah canımBen de hic bilmiyorum canim umarim cok guzeldir
Ya bilmiyorum benim de başıma gelebilir ama ense kalınlığı normal ise sanırım endişelenmem.Bizim bi arkadaşı doktor resmen mahvetti.Ensesi kalın dedi riskli dedi İzmir’e falan gittiler.Yine riskli çıktı.Doğurdu bebek 4,5 kilo iri sapasağlam doğdu.yani sanki doktorlar test yaptırma peşinde gibi geliyor bana.Ücretleri hakkında bilgim yok ama aklımda kalmasın diyorsan yaptır ama bence gerek yok..kızlar benım de ikili test sonucum cıkmıs yaş riskim 1/278 (yaşım 34) kombine risk 1/2139 sadece kan sonucuna göre olanda 1/350 imiş beta mom 2.32 pap mom 1.01 ense kalınlıgı 0.5 mm cıkmıstı doktor fetal dna önerdi..ama embrıyom pgt’li olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum fetal dna’yı pgt yaptırmamıs olsam düşünürdüm belki ama gereği varmı sizce??
Canim genetik taramadan bir kromozomu %30 hataliydi, yuksek oranda kendini duzeltip saglikli olabiliyor. Zaten sagliksizsa erken haftalarda dusuk yada hic tutmaz diyor hocalarimiz.Mozaik embriyo nedir canim? İlk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?