- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.061
Allah korusun canim boyle seyler dusunme. Bebegin oracikta kendine yer edinmistir. Doktor kontrolun ne zaman bir dahakineEvden çıkmıyorum. Çıksam alır mıyım bilmiyorum. Hâlâ hamileliğe adapte olmadım. Hatta içimde saatli bomba varmış gibi hissediyorumHer an dikiş patlayıp ameliyata alınabilirim. Rahmimin alınma ihtimali %50
Yaz tabi rahatlarsin burda en iyi biz anliyoruz birbirmiziAy Kızlar yazdım sonra pişman oldum. Canınızı sıkmak istemem
Allah korusun kotu dusunme canmEvden çıkmıyorum. Çıksam alır mıyım bilmiyorum. Hâlâ hamileliğe adapte olmadım. Hatta içimde saatli bomba varmış gibi hissediyorumHer an dikiş patlayıp ameliyata alınabilirim. Rahmimin alınma ihtimali %50
İlaç dozunu arttırırlarsa düşer hiç korkmaMerhaba 14 çıktı
Yaa gerçekten işe yarar mı acaba ben ne kadar stres yapmıyim desende hep ağlama tutuyo saçma sapan şeylereİnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın cnm eğer kitap okumayı seviyorsan transfer öncesi rahatlaman pozitif düşünmen için sana louise hay’ın düşünce gücüyle tedavi kitabını önerebilirim bana çok iyi geldi bu kitap transfer öncesi psikolojik olarak çok rahatlatmıştı
Bende 1 kilo almışım ama enlestim gibi kesin bende yerim bir fırça. Bence tartı bozuk hiç 1 kilo almış gibi değilimAynen ya progesteron bizi cok etkiliyormus demekki
Benim istahim hep acik, bi ara bulantilarim oldu ama cok kisa gecti hemen, acayip kilo aldim, bu gidisimde bi firca yerim diye dusunuyorum, cunku dikkay ediyorsun dimi uyarida bulunuyor hep
Hakkimizda hayirlisi insAllah artik yaa
Allah korusun canım insaAllah öyle olmazEvden çıkmıyorum. Çıksam alır mıyım bilmiyorum. Hâlâ hamileliğe adapte olmadım. Hatta içimde saatli bomba varmış gibi hissediyorumHer an dikiş patlayıp ameliyata alınabilirim. Rahmimin alınma ihtimali %50
İnsaAllah canım benim. Hayırlı haberler alalım insaAllahAllah korusun kotu dusunme canm
Senin riskin var hadi benim bildigim kadariyla bi riskim yok ama icim hep sıkntili ya kalbi durduysa ya gelisimi durduysa diye aklim hep dolu bende hic hamile gibi degilim ne alisveris dusunebilirim ne baska bisey tek dusuncem 15 gun gecsin herseyin yolunda oldugunu goreyim
kantaron yağı kullanıyorum ben iyi geliyo güzdl nemlendryo aklında bulunsun canımBir sey suruyor musun canim nemlendirmek icin? Ben hindistan cevizi yagi suruyorum ama yetmiyor sanki bu hafta bir de catlak kremi alacagim
hayırlı olsun canım kızçenMerhaba kizlar şimdi doktordan geldim bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım geliyor inşallah
Bende mide bulantım kesilince o hisse kapılıyorumCanim bu sabah ben de ayni endiseyle uyandimbu stresimiz bitmeyecek bizim sanirim. İcini ferah tut onlar kucuk birer melek ve Allah’a emanetler hep oyle dusunuyorum. Benim persembe randevum var. Senin ne zaman?
Amin hepimize nasip etsin Allah'ım inşallahhayırlı olsun canım kızçenrabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Yok canım. Ben iyiyim Allah’a şükür. Şimdi 7 saat ders işledim. İnşallah iyi ihtimaller gerçekleşirAllah korusun canım insaAllah öyle olmazBiz herşeyin iyisini düşünelim. Peki doktor haricinde sen hissediyormusun dikislere yakın oldugunu
İnsaAllah canım benim. Bu arada yediklerine dikkat etmeye devam mıYok canım. Ben iyiyim Allah’a şükür. Şimdi 7 saat ders işledim. İnşallah iyi ihtimaller gerçekleşirsağ ol
İnşallah göreceksin canım. Allah sağlıklı şekilde kavuştursunAllah korusun kotu dusunme canm
Senin riskin var hadi benim bildigim kadariyla bi riskim yok ama icim hep sıkntili ya kalbi durduysa ya gelisimi durduysa diye aklim hep dolu bende hic hamile gibi degilim ne alisveris dusunebilirim ne baska bisey tek dusuncem 15 gun gecsin herseyin yolunda oldugunu goreyim
Evet canım. Haftada iki kez balık, iki kez kırmızı et. Her gün muz, maden suyu, yoğurt, 1 yumurta mutlaka yiyorumİnsaAllah canım benim. Bu arada yediklerine dikkat etmeye devam mıNeler yiyorsun bakalım gün içinde .
İnşallah canım. Her çarşamba kontrolüm var. Yani yarın. 11 hafta bitiyorAllah korusun canim boyle seyler dusunme. Bebegin oracikta kendine yer edinmistir. Doktor kontrolun ne zaman bir dahakine
Benimki de persembe gunu yapilacak. Hadi insallah guzel haberlerle gel. Kac haftalik olacak yarin?Bende mide bulantım kesilince o hisse kapılıyorumAllahım korusun yavrularımızı herseye razıyız onlar iyi olsun yeter ki benimde yarın ikili tarama olacak sen yaptırmışmıydın canım
Dogrudur canm gercekten hic bisey belli degil suanda insan tedirgin oluyi ama ne gelirse Allahtan diyorum her zamanİnşallah göreceksin canım. Allah sağlıklı şekilde kavuştursun16 haftadan sonra insan daha çok hissediyor hamile olduğunu
11+6 olacağım yarın canım erken mi çağırdı acaba dedimBenimki de persembe gunu yapilacak. Hadi insallah guzel haberlerle gel. Kac haftalik olacak yarin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?