• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Evden çıkmıyorum. Çıksam alır mıyım bilmiyorum. Hâlâ hamileliğe adapte olmadım. Hatta içimde saatli bomba varmış gibi hissediyorum 😔 Her an dikiş patlayıp ameliyata alınabilirim. Rahmimin alınma ihtimali %50 😔
Allah korusun canim boyle seyler dusunme. Bebegin oracikta kendine yer edinmistir. Doktor kontrolun ne zaman bir dahakine

Evden çıkmıyorum. Çıksam alır mıyım bilmiyorum. Hâlâ hamileliğe adapte olmadım. Hatta içimde saatli bomba varmış gibi hissediyorum 😔 Her an dikiş patlayıp ameliyata alınabilirim. Rahmimin alınma ihtimali %50 😔
Allah korusun kotu dusunme canm 😔
Senin riskin var hadi benim bildigim kadariyla bi riskim yok ama icim hep sıkntili ya kalbi durduysa ya gelisimi durduysa diye aklim hep dolu bende hic hamile gibi degilim ne alisveris dusunebilirim ne baska bisey tek dusuncem 15 gun gecsin herseyin yolunda oldugunu goreyim

İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın cnm eğer kitap okumayı seviyorsan transfer öncesi rahatlaman pozitif düşünmen için sana louise hay’ın düşünce gücüyle tedavi kitabını önerebilirim bana çok iyi geldi bu kitap transfer öncesi psikolojik olarak çok rahatlatmıştı
Yaa gerçekten işe yarar mı acaba ben ne kadar stres yapmıyim desende hep ağlama tutuyo saçma sapan şeylere 🤣 sonra bide agladigim için üzülüp ağlıyorum acaba iğnelerin yan etkisi mi buu 🙀

Aynen ya progesteron bizi cok etkiliyormus demekki🤔
Benim istahim hep acik, bi ara bulantilarim oldu ama cok kisa gecti hemen, acayip kilo aldim, bu gidisimde bi firca yerim diye dusunuyorum, cunku dikkay ediyorsun dimi uyarida bulunuyor hep🙃
Hakkimizda hayirlisi insAllah artik yaa🤲🏼
Bende 1 kilo almışım ama enlestim gibi kesin bende yerim bir fırça. Bence tartı bozuk hiç 1 kilo almış gibi değilim😅

Allah korusun canım insaAllah öyle olmaz ☹️Biz herşeyin iyisini düşünelim. Peki doktor haricinde sen hissediyormusun dikislere yakın oldugunu

Senin riskin var hadi benim bildigim kadariyla bi riskim yok ama icim hep sıkntili ya kalbi durduysa ya gelisimi durduysa diye aklim hep dolu bende hic hamile gibi degilim ne alisveris dusunebilirim ne baska bisey tek dusuncem 15 gun gecsin herseyin yolunda oldugunu goreyim
İnsaAllah canım benim. Hayırlı haberler alalım insaAllah

Canim bu sabah ben de ayni endiseyle uyandim😔 bu stresimiz bitmeyecek bizim sanirim. İcini ferah tut onlar kucuk birer melek ve Allah’a emanetler hep oyle dusunuyorum. Benim persembe randevum var. Senin ne zaman?
Bende mide bulantım kesilince o hisse kapılıyorum:( Allahım korusun yavrularımızı herseye razıyız onlar iyi olsun yeter ki🤲🤲🤲 benimde yarın ikili tarama olacak sen yaptırmışmıydın canım

İnşallah göreceksin canım. Allah sağlıklı şekilde kavuştursun 🤲 16 haftadan sonra insan daha çok hissediyor hamile olduğunu

Bende mide bulantım kesilince o hisse kapılıyorum:KK43: Allahım korusun yavrularımızı herseye razıyız onlar iyi olsun yeter ki🤲🤲🤲 benimde yarın ikili tarama olacak sen yaptırmışmıydın canım
Benimki de persembe gunu yapilacak. Hadi insallah guzel haberlerle gel. Kac haftalik olacak yarin?

Back