• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Evet canim stresimiz bitmiyor, benim Cumartesi randevum nasil beklicem bilmiyorum. Estrofem ve progestan ilaclarinin hepsini biraktim cuma gunu ondan mi oldu acaba bilemiyorum😔 Haktan hayirlisi, senin 2 gun kalmis neyseki, persembe gunu guzel haberlerini beklicemm❤️🤲🏼🤲🏼
Ben de cuma gunu prolutex’i birakiyorum hayirlisiyla. İnsallah benim de bas donmelerim o zaman gecer🙏🙏 bu hafta guzel haberler alacagiz insallah

Hayır kuzum hiç de düşük değil. Herkesin değeri farklı çıkıyor mesela benim 400cikti bı arkadsin 2bin kusur çıkmış. Bu önemli degil iki katına çıkarsa çok güzel gidiyordur 😍😍
Selam kızlar hamile olan arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim. Benim 2. Tüp bebek deneyimim ilki 3. Gün embriyosu iki transferdi negatif oldu. 3 aralıkta 5. Gün iki embriyo transferi oldum dün kan testi yaptırdım hcg 30 çıkmış değerim normal mi sizce bana düşük gibi geldi biraz 🥺

Genelde 12ci haftada söylenen yanıltıcı oluyor. Senin 14haftalik olmuş. Bencede bir yanlıslik yoktur 😍
12 de devlete gitmiştim yorum yapmamislardi şimdi özele gittim 14 haftalık olunca kesindir gibi geliyor banada bide ayaklarına kadar gördük net gösterdi cinsiyeti yandan falan görüp tahmin yapmadı yani

Hayır kuzum hiç de düşük değil. Herkesin değeri farklı çıkıyor mesela benim 400cikti bı arkadsin 2bin kusur çıkmış. Bu önemli degil iki katına çıkarsa çok güzel gidiyordur 😍😍
Çok teşekkür ederim inşallah ❤️🥰 Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizin🤲🏻

😂😂evet canım ilaçları bırakınca geçti bendede. Hele o progestan beni mafetmisti. Kafamı kaldıramıyordum. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama iştahım okadar aciktiki. Öyle boyle değil yani. Şimdi sadece coraspirin iciyorum . Kontrole gidince de kan ilacı devit 3 verebilir.
Aynen ya progesteron bizi cok etkiliyormus demekki🤔
Benim istahim hep acik, bi ara bulantilarim oldu ama cok kisa gecti hemen, acayip kilo aldim, bu gidisimde bi firca yerim diye dusunuyorum, cunku dikkay ediyorsun dimi uyarida bulunuyor hep🙃
Hakkimizda hayirlisi insAllah artik yaa🤲🏼

• Beğen
Reactions: Z P
Merhaba kizlar şimdi doktordan geldim bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım geliyor inşallah ☺️ 💃💃
Ayy ne guzel masAllaah, darisi bizlere olsun insAllaaah🤲🏼❤️🧿
Ya artik yavas yavas alisveris olayina baslayabilirsin demek😅
Ben de ruyamda hep kizim oldugunu goruyorum bakalim nasipte ne var bizim❤️

Bugün hayla lekelenmem var ilkekez bukadar uzun sürdü fitili koyarken eldivene kan lekesi geldi doktora gittim kanmaa alanı görünmüyor nedir acaba

Ayy ne guzel masAllaah, darisi bizlere olsun insAllaaah🤲🏼❤️🧿
Ya artik yavas yavas alisveris olayina baslayabilirsin demek😅
Ben de ruyamda hep kizim oldugunu goruyorum bakalim nasipte ne var bizim❤️
İnşallah darısı sizlere ben zaten kendimi durduramayip alışverişe başlamıştım ortak renklerde beyaz falan biseyler almıştım artık daha fazla alabilirim☺️

Kizlar gunaydinlar hepinize🌺
Size bir sorum olacak, benim dun aksamdan beri gogus hassasiyetim ve siskinligim azaldi, bide uykucu halsiz halim de gitti sanki, enerjim yerine geldi. Acaba diyorum bebise bisey mi oldu?😔😔😔 10 gundur goremedim cunku cok endiseliyim😔😔😔
Ben de aynıyım. Ama artık üç ayı geride bırakacağız. Onunla ilgili olabilir

İnşallah darısı sizlere ben zaten kendimi durduramayip alışverişe başlamıştım ortak renklerde beyaz falan biseyler almıştım artık daha fazla alabilirim☺️
Ben de zor duruyorum ama cinsiyete gore dhaa guzel seyler var😍😍 ogrenir ogrenmez hemen deuxlapins’ten muslinler alicam😍 ins nasip olur🙏

Evden çıkmıyorum. Çıksam alır mıyım bilmiyorum. Hâlâ hamileliğe adapte olmadım. Hatta içimde saatli bomba varmış gibi hissediyorum 😔 Her an dikiş patlayıp ameliyata alınabilirim. Rahmimin alınma ihtimali %50 😔

Back