• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Canim bu sabah ben de ayni endiseyle uyandim😔 bu stresimiz bitmeyecek bizim sanirim. İcini ferah tut onlar kucuk birer melek ve Allah’a emanetler hep oyle dusunuyorum. Benim persembe randevum var. Senin ne zaman?
Evet canim stresimiz bitmiyor, benim Cumartesi randevum nasil beklicem bilmiyorum. Estrofem ve progestan ilaclarinin hepsini biraktim cuma gunu ondan mi oldu acaba bilemiyorum😔 Haktan hayirlisi, senin 2 gun kalmis neyseki, persembe gunu guzel haberlerini beklicemm❤️🤲🏼🤲🏼

Canım benimde öyle hepsi geçti cok şükür. Kafamı kaldıramıyordum halsizlikten. Göğüs hassasiyetim de geçen hafta vardı geçti o da . Artık normal ama geçmesi. Hep böyle ağrılar beklemeyin. 😍Sen 10 gündür görmemişsin ben 6+6 da gitmiştim en son 😂😂
Masallaah canim sende peygamber sabri var😭
Ayy icim ferahladi biraz sizde gecti dediniz ya, insAllah normal bi surectir. İlaclari biraktik ondan oldu heralde emin olamadim bende😔 Ya doktoruma da sormayi utaniyorum, zaten evhamli diye adimi cikardi😔
Bu hikayede sabretmek dusuyor bize yine🤲🏼😅🥰

Bir sey suruyor musun canim nemlendirmek icin? Ben hindistan cevizi yagi suruyorum ama yetmiyor sanki bu hafta bir de catlak kremi alacagim
Ben nekadar su icersem iceyim cildim kışın pul pul dökulur onun icin her dustam sonra vucudumu ayaklarimdan boynuma kadar nemlendirirm 😂 ben Neutrogena vucut losyonu kullaniyorm yıllardir uzun sure nemli tutuyo kaşıntısıda baya azaldı arada bi oluyo sadece

Kizlar iyi geceler. Benim son iki haftadir inanilmaz derecede karnim kasiniyor. Baslarda ne oldugunu anlamadim. Geceleri kasintiya uyaniyorum o derece. En az iki uc kez uyanip hindistan cevizi yagina buluyorum kendimi. Bir kac gundur de goguslerim kasinmaya basladi.
bu arada hamileligi ilk ogrendigimde dar bir elbise giyip yandan foto cekmistim. Ayni elbiseyi dun giydim inanamadik esimle resmen karnim buyumus. Biraz erken basladi bence ama acaba normalde zayifim diye mi cildim bu kadar cok geriliyor anlamadim. Sizde durumlar nasil?
Bende kaşıntı olmuyor ama çok kuru bir cildim yoktur. duştan sonra hindistancevizi yağı sürüyorum şimdilik yetiyor canım.
Kizlar gunaydinlar hepinize🌺
Size bir sorum olacak, benim dun aksamdan beri gogus hassasiyetim ve siskinligim azaldi, bide uykucu halsiz halim de gitti sanki, enerjim yerine geldi. Acaba diyorum bebise bisey mi oldu?😔😔😔 10 gundur goremedim cunku cok endiseliyim😔😔😔
Canım her hafta belirtiler şikayetler değişecek bence. Ben kendimde her hafta farklı bi belirti hissediyorum 😂 göğüs hassasiyetim benim de azaldı.benim doktorum da ayda bir çağırıyor ama ilaç yazdırmak için farklı bir doktora gidip bebisi gördüm 🙈 haftaya salı ikili teste gidicem 12+6 oluyorum. Sen ikili test yaptıracak mıydın?

Selam kızlar hamile olan arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim. Benim 2. Tüp bebek deneyimim ilki 3. Gün embriyosu iki transferdi negatif oldu. 3 aralıkta 5. Gün iki embriyo transferi oldum dün kan testi yaptırdım hcg 30 çıkmış değerim normal mi sizce bana düşük gibi geldi biraz 🥺

Bende kaşıntı olmuyor ama çok kuru bir cildim yoktur. duştan sonra hindistancevizi yağı sürüyorum şimdilik yetiyor canım.

Canım her hafta belirtiler şikayetler değişecek bence. Ben kendimde her hafta farklı bi belirti hissediyorum 😂 göğüs hassasiyetim benim de azaldı.benim doktorum da ayda bir çağırıyor ama ilaç yazdırmak için farklı bir doktora gidip bebisi gördüm 🙈 haftaya salı ikili teste gidicem 12+6 oluyorum. Sen ikili test yaptıracak mıydın?
Evet canim Allah nasip ederse ikili test yaptircam, cumartesi gunu randevum var 11+0 olucam o gun insAllah, doktor o gun kontrol ettikten sonra ikili test icin gun belirleyecek o zaman yapacagiz insAllaah🤲🏼❤️
Rabbim hayirlisiyla guzel sonuclar almayi nasip etsin🤲🏼❤️

Selam kızlar hamile olan arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim. Benim 2. Tüp bebek deneyimim ilki 3. Gün embriyosu iki transferdi negatif oldu. 3 aralıkta 5. Gün iki embriyo transferi oldum dün kan testi yaptırdım hcg 30 çıkmış değerim normal mi sizce bana düşük gibi geldi biraz 🥺
Kaçinci gununuzdu

Masallaah canim sende peygamber sabri var😭
Ayy icim ferahladi biraz sizde gecti dediniz ya, insAllah normal bi surectir. İlaclari biraktik ondan oldu heralde emin olamadim bende😔 Ya doktoruma da sormayi utaniyorum, zaten evhamli diye adimi cikardi😔
Bu hikayede sabretmek dusuyor bize yine🤲🏼😅🥰
😂😂evet canım ilaçları bırakınca geçti bendede. Hele o progestan beni mafetmisti. Kafamı kaldıramıyordum. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama iştahım okadar aciktiki. Öyle boyle değil yani. Şimdi sadece coraspirin iciyorum . Kontrole gidince de kan ilacı devit 3 verebilir.

Back