EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben de cuma gunu prolutex’i birakiyorum hayirlisiyla. İnsallah benim de bas donmelerim o zaman gecer bu hafta guzel haberler alacagiz insallah

Yaaa yerim ben onuj Bakalım ben gidince neyle karsilasacagim. Doktor kesin dedimi ona göre ben de 14de gideyim
Baya hareketliydi gittiğimizde bugün 14+0 ayaklarını falanda gördük kafası bı sağ taraftaydi bı sol tarafta heryerini gösterdi

Hayır kuzum hiç de düşük değil. Herkesin değeri farklı çıkıyor mesela benim 400cikti bı arkadsin 2bin kusur çıkmış. Bu önemli degil iki katına çıkarsa çok güzel gidiyordur

Genelde 12ci haftada söylenen yanıltıcı oluyor. Senin 14haftalik olmuş. Bencede bir yanlıslik yoktur
12 de devlete gitmiştim yorum yapmamislardi şimdi özele gittim 14 haftalık olunca kesindir gibi geliyor banada bide ayaklarına kadar gördük net gösterdi cinsiyeti yandan falan görüp tahmin yapmadı yani

Hayır kuzum hiç de düşük değil. Herkesin değeri farklı çıkıyor mesela benim 400cikti bı arkadsin 2bin kusur çıkmış. Bu önemli degil iki katına çıkarsa çok güzel gidiyordur
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizin

Aynen ya progesteron bizi cok etkiliyormus demekki
Benim istahim hep acik, bi ara bulantilarim oldu ama cok kisa gecti hemen, acayip kilo aldim, bu gidisimde bi firca yerim diye dusunuyorum, cunku dikkay ediyorsun dimi uyarida bulunuyor hep
Hakkimizda hayirlisi insAllah artik yaa

Reactions: Z P
Merhaba kizlar şimdi doktordan geldim bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım geliyor inşallah
Ayy ne guzel masAllaah, darisi bizlere olsun insAllaaah
Ya artik yavas yavas alisveris olayina baslayabilirsin demek
Ben de ruyamda hep kizim oldugunu goruyorum bakalim nasipte ne var bizim

Bugün hayla lekelenmem var ilkekez bukadar uzun sürdü fitili koyarken eldivene kan lekesi geldi doktora gittim kanmaa alanı görünmüyor nedir acaba

Ayy ne guzel masAllaah, darisi bizlere olsun insAllaaah
Ya artik yavas yavas alisveris olayina baslayabilirsin demek
Ben de ruyamda hep kizim oldugunu goruyorum bakalim nasipte ne var bizim
İnşallah darısı sizlere ben zaten kendimi durduramayip alışverişe başlamıştım ortak renklerde beyaz falan biseyler almıştım artık daha fazla alabilirim

Ben de aynıyım. Ama artık üç ayı geride bırakacağız. Onunla ilgili olabilir

İnşallah darısı sizlere ben zaten kendimi durduramayip alışverişe başlamıştım ortak renklerde beyaz falan biseyler almıştım artık daha fazla alabilirim
Ben de zor duruyorum ama cinsiyete gore dhaa guzel seyler var ogrenir ogrenmez hemen deuxlapins’ten muslinler alicam ins nasip olur

Evden çıkmıyorum. Çıksam alır mıyım bilmiyorum. Hâlâ hamileliğe adapte olmadım. Hatta içimde saatli bomba varmış gibi hissediyorum Her an dikiş patlayıp ameliyata alınabilirim. Rahmimin alınma ihtimali %50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…