- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.041
Ben de cuma gunu prolutex’i birakiyorum hayirlisiyla. İnsallah benim de bas donmelerim o zaman gecerEvet canim stresimiz bitmiyor, benim Cumartesi randevum nasil beklicem bilmiyorum. Estrofem ve progestan ilaclarinin hepsini biraktim cuma gunu ondan mi oldu acaba bilemiyorumHaktan hayirlisi, senin 2 gun kalmis neyseki, persembe gunu guzel haberlerini beklicemm
Ayyy cok sevindimm canim ya insallah darisi bana da olsunMerhaba kizlar şimdi doktordan geldim bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım geliyor inşallah
Cok teşekkür ederim inşallah sizde en kısa sürede öğrenirsinizYaa cok guzel hadi hayirli olsuuundarisi bizim başımıza
Baya hareketliydi gittiğimizde bugün 14+0 ayaklarını falanda gördük kafası bı sağ taraftaydi bı sol tarafta heryerini gösterdiHadi masaAllah gözün aydın canımErken öğrenmişsin ne güzel .Oğlum 16haftada göstermişti
Benim bugün 14+0 inşallah senin bebeğinde gosterir öğrenirsin Perşembe günü. baya hareketliydi benim kızım doktor gorebildi o yüzdenAyyy cok sevindimm canim ya insallah darisi bana da olsunbenim de persembe gunu randevum 12+6 olacak. Senin bugun kacinci gunun
Allah razı olsun canım yükselir inşallah dualarınızı beklerimTransfer sayilmiyo evet düsuk cikmis ama o onemli degil 2 kat artmasi onemli canm burda 40 larla hamile olan var 2 gun sonra bidaha ver bakalim
Baya hareketliydi gittiğimizde bugün 14+0 ayaklarını falanda gördük kafası bı sağ taraftaydi bı sol tarafta heryerini gösterdi
Kesin mi diye sordum bence öyle dediYaaa yerim ben onujBakalım ben gidince neyle karsilasacagim. Doktor kesin dedimi ona göre ben de 14de gideyim
Selam kızlar hamile olan arkadaşların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim. Benim 2. Tüp bebek deneyimim ilki 3. Gün embriyosu iki transferdi negatif oldu. 3 aralıkta 5. Gün iki embriyo transferi oldum dün kan testi yaptırdım hcg 30 çıkmış değerim normal mi sizce bana düşük gibi geldi biraz
Genelde 12ci haftada söylenen yanıltıcı oluyor. Senin 14haftalik olmuş. Bencede bir yanlıslik yokturKesin mi diye sordum bence öyle dedi
12 de devlete gitmiştim yorum yapmamislardi şimdi özele gittim 14 haftalık olunca kesindir gibi geliyor banada bide ayaklarına kadar gördük net gösterdi cinsiyeti yandan falan görüp tahmin yapmadı yaniGenelde 12ci haftada söylenen yanıltıcı oluyor. Senin 14haftalik olmuş. Bencede bir yanlıslik yoktur
Çok teşekkür ederim inşallahHayır kuzum hiç de düşük değil. Herkesin değeri farklı çıkıyor mesela benim 400cikti bı arkadsin 2bin kusur çıkmış. Bu önemli degil iki katına çıkarsa çok güzel gidiyordur
Aynen ya progesteron bizi cok etkiliyormus demekkievet canım ilaçları bırakınca geçti bendede. Hele o progestan beni mafetmisti. Kafamı kaldıramıyordum. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama iştahım okadar aciktiki. Öyle boyle değil yani. Şimdi sadece coraspirin iciyorum . Kontrole gidince de kan ilacı devit 3 verebilir.
Ayy ne guzel masAllaah, darisi bizlere olsun insAllaaahMerhaba kizlar şimdi doktordan geldim bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım geliyor inşallah
İnşallah darısı sizlere ben zaten kendimi durduramayip alışverişe başlamıştım ortak renklerde beyaz falan biseyler almıştım artık daha fazla alabilirimAyy ne guzel masAllaah, darisi bizlere olsun insAllaaah
Ya artik yavas yavas alisveris olayina baslayabilirsin demek
Ben de ruyamda hep kizim oldugunu goruyorum bakalim nasipte ne var bizim
Ben de aynıyım. Ama artık üç ayı geride bırakacağız. Onunla ilgili olabilirKizlar gunaydinlar hepinize
Size bir sorum olacak, benim dun aksamdan beri gogus hassasiyetim ve siskinligim azaldi, bide uykucu halsiz halim de gitti sanki, enerjim yerine geldi. Acaba diyorum bebise bisey mi oldu?10 gundur goremedim cunku cok endiseliyim
Ben de zor duruyorum ama cinsiyete gore dhaa guzel seyler varİnşallah darısı sizlere ben zaten kendimi durduramayip alışverişe başlamıştım ortak renklerde beyaz falan biseyler almıştım artık daha fazla alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?