• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Aç karnına hiçbir şey yiyip içmeden verdim ben evin yakınsa aile hekiminin tuvaletine Girmek istemiyorsan evde yapip 10 a kadar getir dediler canim.
Benim aile hekimim uzaktı biraz bende kendimi mahalledeki sağlık ocağına aldırdım ama kimse yok iyikide buraya aldırmışim. Bı daha git gel yapmam canım çok temiz ve kimse yok. Bütün herkes benim eski sağlık ocağına toplanmış sanki aşırı kalabalık oluyordu

Benim transfer öncesi ve sonrasına kadar kullandığım bir vitamin var folik asit içeriyor içinde birkaç Vitamin Daha var Şu an hala onu kullanıyorum kan sonuçlarıma göre demir falan iyi çıkmış ama İyi de çıksa 3 aydan sonra genelde kan ilacı veriyorlarmış tüp bebek Doktorum muayene olacağın Doktor vitamini değiştirirse değiştir demişti doktorum kullanabilirsin değiştirmene gerek yok dedi hala onu kullaniyorum ama 3 aydan sonra folik asit bırakılıyor sonrasında sadece kan ve D vitamini verir sanırım
Evet canim folik asit yerine başka birşey vericem demişti aile hekimim. Kann ilacı ben mecbur kullanicam D vitamininide atlamayı düşünmüyorum düzenli kullanirim onu.

Kizlar kafama birşey takılıyor sizde ki durum nedir öğrenebilir miyim?
Dr bana vitamin folik asit yada kan hapı hiç birini vermedi. Bu normal mi?
12. Haftadayim hala destekleyici bı ilacım yok...
Aslında vermesi lazımdı canım. Ben 12ci haftada kontrole gideceğim ayrıdan sağlık ocağına da gideceğim ilaçlarımi almaya. Acaba sen mi hatirlatsan

Benim aile hekimim uzaktı biraz bende kendimi mahalledeki sağlık ocağına aldırdım ama kimse yok iyikide buraya aldırmışim. Bı daha git gel yapmam canım çok temiz ve kimse yok. Bütün herkes benim eski sağlık ocağına toplanmış sanki aşırı kalabalık oluyordu
Tamam ozaman orda yapar verirsin canim🤭

• Beğen
Reactions: Z P
Merhaba bayanlar benim arada pembe lekelenmelerim oluyor sizdede oldumu progestandanmi oluyor acaba içeride birikip lekemi yapıyor şaştım kaldım iki güne bir olup geciyor 5 haftaligim bu arada
Progestan lekelenme yapmaz aksine lekelenmeyi durdurmak için var içeride birikip renk değişimi olabilir ama bunu anlarsınız fitilden mi yoksa lekelenmemi olduğunu doktorunuzla görüşmeniz lazım belki Progestan az geliyordur iğne verebilir

Progestan lekelenme yapmaz aksine lekelenmeyi durdurmak için var içeride birikip renk değişimi olabilir ama bunu anlarsınız fitilden mi yoksa lekelenmemi olduğunu doktorunuzla görüşmeniz lazım belki Progestan az geliyordur iğne verebilir
Vallaha artık bişey snlamadim bu işten daha hiç kontrolünde gitmedim 22sinde kalp atisina çağırdılar korkuyorum bende 😔

• Beğen
Merhaba bayanlar benim arada pembe lekelenmelerim oluyor sizdede oldumu progestandanmi oluyor acaba içeride birikip lekemi yapıyor şaştım kaldım iki güne bir olup geciyor 5 haftaligim bu arada
Progestandann olmaz canım o içerdeki kanamayı lekeyi kesiyor. Onun eksikliğinden gelebilir. İlaç yetersizdir iğneye geçirebilir doktorun. Benim bile anca bitti çok şükür 10 gün olcak nerdeyse gelmiyor. Yani progestan iğnede kullansan ilacsa kullansan hatta haftalık prolutonda kullansan bazı lekelerin gelişini kesemiyorsun. Benim anca bitti yani. Sende endişelenme ama doktruna danış muayene ol canim

İkizmi acaba 13.gun değerim 2390 çıktı tek embriyo dondurulmuş
İnsaAllah canım hakkında hayırlısı olsun sonucun çok güzel cikmisn dondurulmuslarda bazenn sonuç çok yüksek çıkabiliyor. İkiz olup olmadiigni muayne sırasında anlayabilirsinn

Progestandann olmaz canım o içerdeki kanamayı lekeyi kesiyor. Onun eksikliğinden gelebilir. İlaç yetersizdir iğneye geçirebilir doktorun. Benim bile anca bitti çok şükür 10 gün olcak nerdeyse gelmiyor. Yani progestan iğnede kullansan ilacsa kullansan hatta haftalık prolutonda kullansan bazı lekelerin gelişini kesemiyorsun. Benim anca bitti yani. Sende endişelenme ama doktruna danış muayene ol canim
Progestan dex kullanıyorum zaten üç güne bir ama öyle leke değil peceteye gelen bı leke damlamiyor

• Beğen
Sizin kanamanizmi oldu lekelenmenizmi

Back