- 24 Eylül 2019
- 133
- 125
- 33
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.781
Ben de günde 3 tane kullanıyorum canım.. Öyle tabi vardır bir bildikleri zaten 12 haftaya ne kaldı ki.. İyi olsunlar da kullanalım..Ben hala kullanıyorum canım estrofem günde 2 tane doktorun vardır bi bildiği
Bilen biliyor kuzum ama bilmeyende baya var.Aynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum
Bende hep oyle dusunuyorum ne gelirse Allahtan kasmiyorum kendimi rahatca muayene gunumu bekliyorumArtık kötü düşünmüyorum zaten canım.. Böyle yapınca daha rahat hissediyorum.. Rabbim ne der ise o.. Cinsiyet öğrenen yok sanırım daha..
Ne kadara aldın kuzum robotu. Ya o robot beni hasta eder diye almak istemedim açıkçası gittim Philips maraton aldım. Hani alışmışım süpürgenin sapını sağa sola kakmayaBen ilk defa dun viledayla sildim evi ama yavas yavas. Supurmuyorum hic canim robot var allahtan. Onu alarak hayatimin en mantikli ev aletini almsiimiki vilada yaptim nefes nefese kaldim
Bende de oluyor canım.. Hatta Bi ara çok şiddetliydi.. Sanki içime iğne batıryorlarmış gibi hissediyordum.. Doktoruma sordum Rahim büyürken böyle şeyler olabiliyormuş gayet normal dedi bana doktorum.. Yine de geçmezse sancıyla beraber kanaman gelirse gelirsin demişti.Dunden beri sag tarafimda bi agri oluyo batma gibi giriyo cikiyo sag kasıgimda sanki yumurtaligimmis gibi sizdede oluyomu
Bencede rahat bekle daha oooo çok var çokBende hep oyle dusunuyorum ne gelirse Allahtan kasmiyorum kendimi rahatca muayene gunumu bekliyorumyok daha cinsiyet haberi almadik☺
Ben oğluma hamileyken başından beri bu çocuk erkek diye hissediyordum.. Ama bunda hiçbişey hissedemiyorum.. Hatta sanki hiç 6 7 aylık olduğum anları hayal edemiyorum.. Acaba çok zor elde ettik ondan mıdırBende hep oyle dusunuyorum ne gelirse Allahtan kasmiyorum kendimi rahatca muayene gunumu bekliyorumyok daha cinsiyet haberi almadik☺
Olabilir canim evet bende hala hamile oldugumu idrak edemiyorum hep bi korku icimde bekliyo ya bisey olduysa diye rabbim kotu gunler gostermesinBen oğluma hamileyken başından beri bu çocuk erkek diye hissediyordum.. Ama bunda hiçbişey hissedemiyorum.. Hatta sanki hiç 6 7 aylık olduğum anları hayal edemiyorum.. Acaba çok zor elde ettik ondan mıdır
Sus beBencede rahat bekle daha oooo çok var çok
İnanmıyorum tabikideSus berhat dedigime inaniyomusun
Benım büyük ihtimal erkek doktor öyle dediBen oğluma hamileyken başından beri bu çocuk erkek diye hissediyordum.. Ama bunda hiçbişey hissedemiyorum.. Hatta sanki hiç 6 7 aylık olduğum anları hayal edemiyorum.. Acaba çok zor elde ettik ondan mıdır
Ayy hadi hayırlısı inşallah..Benım büyük ihtimal erkek doktor öyle dedi
Ailem ve bazı samimi arkadaşlarıma dedim eşimin tarafı hiç bilmiyor ya biz ilaç kullanıyoruz normal hamilelikle ilgimiz yok ben transfer öncesi bile almaya başladım doğum sonrası sağlam bir hoca tutup spor yapacam o yüzden dusunmuyrm he fazla kilo zararlı ama sebze meyve çok kilo aldırmaz ya ekmek yemeyin fazlaAynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum
Inanirmisin su an yanimda sehpada bi kase zeytin varKızlar bu ara siyah zeytine taktım sürekli onu yiyorum midemi bastırıyor iyi geldi
Evet canim benimki de hem supuruyor hem siliyor. Kesinlikle imkaniniz varsa oneririm. Modeli xiaomi roborock s50. Suan 5-6bin civari ama baska modeller de var artik. Biz aldigimizda cok model yoktu 2 yil kadar oldu. Dha uygun fiyatlilari da var.hangi model robotu aldın cnm hem süpürüp hem silenler varmış fiyatları çok çeşitli ilerde elime para geçerse almak istiyorum çocuğumuzda olursa çok yardımcı olur bize
Robotu ben de kesinlikle öneriyorum,bu zamana kadar süpürgeye harcadığım vakte ve enerjiye üzüldüm aldıktan sonrahangi model robotu aldın cnm hem süpürüp hem silenler varmış fiyatları çok çeşitli ilerde elime para geçerse almak istiyorum çocuğumuzda olursa çok yardımcı olur bize
Canim ben iki sene once robotlar daha ilk ciktiginda aldim. Yoga yaparken omzum sakatlanmisti. Simdiki fiyati 5-6bin ama daha bir suru model cikmis sonradan. Uygun fiyatli olanlar da var. Vallahi bu oyle boyle bir rahatlik degil ruya gibi bisey gerisini siz dusununNe kadara aldın kuzum robotu. Ya o robot beni hasta eder diye almak istemedim açıkçası gittim Philips maraton aldım. Hani alışmışım süpürgenin sapını sağa sola kakmaya
Supurgemide yeni aldım ama bakalım bende istiyorum bı taneCanim ben iki sene once robotlar daha ilk ciktiginda aldim. Yoga yaparken omzum sakatlanmisti. Simdiki fiyati 5-6bin ama daha bir suru model cikmis sonradan. Uygun fiyatli olanlar da var. Vallahi bu oyle boyle bir rahatlik degil ruya gibi bisey gerisini siz dusunun
Merhaba canım hoşgeldin. Benim de tiroid problemim var değerim 3 iken 25 mg başlattılar iki hafta kullanıp tekrar kan verdim 3.8 e çıkmıştı. 50 mg çıkardılar ilacın dozunu bakalım suan nasıl bilmiyorum. Senin değerler nasıldıSelamın aleyküm kızlar ben geldim..
Bütün yazdıklarınızı okuyor ama dahil olamıyordum.. Çok şükür benim tiroid problemim geçti..1.7 ye kadar düştü elhamdülillahBugün 11+1 günlük olduk.. Bu zamana kadar kanamam lekelenmem falan hiçbirşeyini olmamıştı dün doktor kanama alanları görüyorum çok hafif dedi.. Biraz endişelendim.. Ama buna da şükür tabii o kadar zorlu zamanlarım geçti.. Bu zaman kadar estrofem i bıraktırmadılar 12 hafta olana kadar kullan dediler.. Ama burda okudum çoğu kişi bırakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?