- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.821
İyi olmaya çalışıyorum canım aldılar bebeği genetiğe gönderdiler bakalım sonuç ne çıkacakKAYRAMMMM nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmaya çalışıyorum canım aldılar bebeği genetiğe gönderdiler bakalım sonuç ne çıkacakKAYRAMMMM nasılsın canım
Toparlan bi an evvel inşallah canımİyi olmaya çalışıyorum canım aldılar bebeği genetiğe gönderdiler bakalım sonuç ne çıkacak
İnsaAllah kuzumCok sukur canm.insallah daha olmaz insallah gittigimizde hersey yolunda olur
Hadi bakalım güzel haberler alırsın insaAllah. Genetiği ne bakilmismiydi kuzumİyi olmaya çalışıyorum canım aldılar bebeği genetiğe gönderdiler bakalım sonuç ne çıkacak
56 ile transfer oldum şu an 54 üm ama şu bulantılar bitrse ben 70 e daynrm çnkü normalde güzel yiyorumCok şükür kuzum Herkes kilolarını yazsın kızlar hadi bakalımKacta bitircez bakalım hamileliği. Benim en az 20 olur
çok giremedim şu bi kaç gündr ay çok sevndm canım benim sen gene dikkat etmeye devam et3 günlük diyetle 108 olan şekerimi 88 e düşürdüm boşa şeker yüklemesi yapacaklardi
Evet degisiyor cok bakalim benim de persembe gunu kontrolum var ikili test yapilack. Sen yaptircak misin?kuzum bılıyosun benım transferım senden 1gun sonraydı carsamba 11+1 dim ama ultrasonda 12cıktık..suan 12+2 olduk galiba ama ben belkı degısebılır dıye hala adet gunume gore takıp edıyorum..
günlerdir o agrıdan var özellikle geceleri şiddetlenşyorDunden beri sag tarafimda bi agri oluyo batma gibi giriyo cikiyo sag kasıgimda sanki yumurtaligimmis gibi sizdede oluyomu
rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benimde erkek kzuucmBenım büyük ihtimal erkek doktor öyle dedi
canım benim çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlarsınİyi olmaya çalışıyorum canım aldılar bebeği genetiğe gönderdiler bakalım sonuç ne çıkacak
kzucm perşembe günü kaç haftalık olacaksınEvet degisiyor cok bakalim benim de persembe gunu kontrolum var ikili test yapilack. Sen yaptircak misin?
Ya evet benim bu gece gecti korktum bu nedir diyegünlerdir o agrıdan var özellikle geceleri şiddetlenşyor
Ay çok sevindim hayırlı olsun canım hepimiz sağsalim alalım kucağımızarabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benimde erkek kzuucm
normal diyorlar bende ondan korkmuyom artık geceleri oluyo genelde benim bu gece olmadı ilk kezYa evet benim bu gece gecti korktum bu nedir diye
Alısicaz artik ☺normal diyorlar bende ondan korkmuyom artık geceleri oluyo genelde benim bu gece olmadı ilk kez
benim pgt+ngs oldugundan transferden sonra söylediler cinsiyetiAy çok sevindim hayırlı olsun canım hepimiz sağsalim alalım kucağımıza
aynen mecbur,evde durdukça iyice kendimi mi dinler oldum bilemiyom işe başlynca bakalm nasl olcakAlısicaz artik ☺
Cok dikkat et canm bu dönemde cok risklisinaynen mecbur,evde durdukça iyice kendimi mi dinler oldum bilemiyom işe başlynca bakalm nasl olcak
Beğenmedim seni de dışlıyorum56 ile transfer oldum şu an 54 üm ama şu bulantılar bitrse ben 70 e daynrm çnkü normalde güzel yiyorum