- 12 Mart 2019
- 14.836
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.761
Bende 2 oda supurdum oturdum hemen dinlene dinlene supurcemBen ilk defa dun viledayla sildim evi ama yavas yavas. Supurmuyorum hic canim robot var allahtan. Onu alarak hayatimin en mantikli ev aletini almsiimiki vilada yaptim nefes nefese kaldim
Aman yavas yavas kendini yorma sakinBende 2 oda supurdum oturdum hemen dinlene dinlene supurcemsilmeye korkarm ama mopu sıktiriyoken biraz guc uygulamam gerekiyo onu yapamam
Sagol canimAman yavas yavas kendini yorma sakinkolay gelsinn
Bazi doktor biraktirmiyo canim ben kalp atisini duyunca biraktim.Selamın aleyküm kızlar ben geldim..
Bütün yazdıklarınızı okuyor ama dahil olamıyordum.. Çok şükür benim tiroid problemim geçti..1.7 ye kadar düştü elhamdülillahBugün 11+1 günlük olduk.. Bu zamana kadar kanamam lekelenmem falan hiçbirşeyini olmamıştı dün doktor kanama alanları görüyorum çok hafif dedi.. Biraz endişelendim.. Ama buna da şükür tabii o kadar zorlu zamanlarım geçti.. Bu zaman kadar estrofem i bıraktırmadılar 12 hafta olana kadar kullan dediler.. Ama burda okudum çoğu kişi bırakmış..
Ben hala kullanıyorum canım estrofem günde 2 tane doktorun vardır bi bildiğiSelamın aleyküm kızlar ben geldim..
Bütün yazdıklarınızı okuyor ama dahil olamıyordum.. Çok şükür benim tiroid problemim geçti..1.7 ye kadar düştü elhamdülillahBugün 11+1 günlük olduk.. Bu zamana kadar kanamam lekelenmem falan hiçbirşeyini olmamıştı dün doktor kanama alanları görüyorum çok hafif dedi.. Biraz endişelendim.. Ama buna da şükür tabii o kadar zorlu zamanlarım geçti.. Bu zaman kadar estrofem i bıraktırmadılar 12 hafta olana kadar kullan dediler.. Ama burda okudum çoğu kişi bırakmış..
Ben söyledim herkes biliyoAynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum
hangi model robotu aldın cnm hem süpürüp hem silenler varmış fiyatları çok çeşitli ilerde elime para geçerse almak istiyorum çocuğumuzda olursa çok yardımcı olur bizeBen ilk defa dun viledayla sildim evi ama yavas yavas. Supurmuyorum hic canim robot var allahtan. Onu alarak hayatimin en mantikli ev aletini almsiimiki vilada yaptim nefes nefese kaldim
Bende sabahtan beri diyorm ki onceden heryer bukadar kıl olmuyoduKızlar saçları dökülen var mı ?? Saçlarım uzunda kestim omuz hizamda ama hala çok dökülüyor anlamış değilim
annem korona olduğu için 1 hafta süpüremedik cnm sonra eşime süpürttürdüm istediğim gibi süpüremesede hiç yoktan iyidir dedim bende arkasından mopla sildim, halıya yapışmıyorsa belinden çok güç vermen gerekmiyorsa üstten üstten süpür istersen parkeler kolay süpürülür cnmKizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yaniaz parkeleri alsam sorun olurmu sizde
evet alınabiliyor ben 2 kez aldım cnmKizlar coraspini recetesiz alabilirmiyim biliyomusunuz
Benim doğuma kadar riskli olduğu için açıkça söylemeyeceğim. Bir kuzenimle yakın arkadaşım biliyor. Allah nasip eder de o günleri görürsek 5.ay karnım çıkmaya başlayınca fark edilir. Zaten evden çıkmıyoruz şu an.Aynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum
Süpürge ağır iş canım. Bizde hep eşim yapar. Yani koltukların altları, arkaları derken yoruyorKizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yaniaz parkeleri alsam sorun olurmu sizde
bende genelde geç saatlerde kasığımda batmalar oluyor bebiş büyüdüğü için normalmiş cnm bu tür ağrılar kendine yer yapıyor heraldeDunden beri sag tarafimda bi agri oluyo batma gibi giriyo cikiyo sag kasıgimda sanki yumurtaligimmis gibi sizdede oluyomu
Normalde esim supuruyoda daha yeni supurmustu her yer batmis bu sefer ben aliyim dedim lekem filan yok sukur.annem korona olduğu için 1 hafta süpüremedik cnm sonra eşime süpürttürdüm istediğim gibi süpüremesede hiç yoktan iyidir dedim bende arkasından mopla sildim, halıya yapışmıyorsa belinden çok güç vermen gerekmiyorsa üstten üstten süpür istersen parkeler kolay süpürülür cnm
Oralari almadim canm yeni supurmustu esim parkeleri açik alanlari aldim kırntı ve sac vardi hepSüpürge ağır iş canım. Bizde hep eşim yapar. Yani koltukların altları, arkaları derken yoruyor
Ay insallah ondandrbende genelde geç saatlerde kasığımda batmalar oluyor bebiş büyüdüğü için normalmiş cnm bu tür ağrılar kendine yer yapıyor heralde
Artık kötü düşünmüyorum zaten canım.. Böyle yapınca daha rahat hissediyorum.. Rabbim ne der ise o.. Cinsiyet öğrenen yok sanırım daha..Bazi doktor biraktirmiyo canim ben kalp atisini duyunca biraktim.
Kanama alanina cok takilma kendi kendine rahim emiyo onu yada az lekelenmen oluyo bizim lekemiz oldugunda rahimde kanama alani gozukmuyodu bile sen hep iyi dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?