EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben ilk defa dun viledayla sildim evi ama yavas yavas. Supurmuyorum hic canim robot var allahtan. Onu alarak hayatimin en mantikli ev aletini almsiim iki vilada yaptim nefes nefese kaldim
Bende 2 oda supurdum oturdum hemen dinlene dinlene supurcem silmeye korkarm ama mopu sıktiriyoken biraz guc uygulamam gerekiyo onu yapamam

Selamın aleyküm kızlar ben geldim..
Bütün yazdıklarınızı okuyor ama dahil olamıyordum.. Çok şükür benim tiroid problemim geçti..1.7 ye kadar düştü elhamdülillah Bugün 11+1 günlük olduk.. Bu zamana kadar kanamam lekelenmem falan hiçbirşeyini olmamıştı dün doktor kanama alanları görüyorum çok hafif dedi.. Biraz endişelendim.. Ama buna da şükür tabii o kadar zorlu zamanlarım geçti.. Bu zaman kadar estrofem i bıraktırmadılar 12 hafta olana kadar kullan dediler.. Ama burda okudum çoğu kişi bırakmış..

Bazi doktor biraktirmiyo canim ben kalp atisini duyunca biraktim.
Kanama alanina cok takilma kendi kendine rahim emiyo onu yada az lekelenmen oluyo bizim lekemiz oldugunda rahimde kanama alani gozukmuyodu bile sen hep iyi dusun.

Ben hala kullanıyorum canım estrofem günde 2 tane doktorun vardır bi bildiği

Ben söyledim herkes biliyo

Ben ilk defa dun viledayla sildim evi ama yavas yavas. Supurmuyorum hic canim robot var allahtan. Onu alarak hayatimin en mantikli ev aletini almsiim iki vilada yaptim nefes nefese kaldim
hangi model robotu aldın cnm hem süpürüp hem silenler varmış fiyatları çok çeşitli ilerde elime para geçerse almak istiyorum çocuğumuzda olursa çok yardımcı olur bize

Kizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yani az parkeleri alsam sorun olurmu sizde
annem korona olduğu için 1 hafta süpüremedik cnm sonra eşime süpürttürdüm istediğim gibi süpüremesede hiç yoktan iyidir dedim bende arkasından mopla sildim, halıya yapışmıyorsa belinden çok güç vermen gerekmiyorsa üstten üstten süpür istersen parkeler kolay süpürülür cnm

Benim doğuma kadar riskli olduğu için açıkça söylemeyeceğim. Bir kuzenimle yakın arkadaşım biliyor. Allah nasip eder de o günleri görürsek 5.ay karnım çıkmaya başlayınca fark edilir. Zaten evden çıkmıyoruz şu an.

Normalde esim supuruyoda daha yeni supurmustu her yer batmis bu sefer ben aliyim dedim lekem filan yok sukur.
El supurgem cok cekmiyo onu oyle gezdirdim evde biraz

Bazi doktor biraktirmiyo canim ben kalp atisini duyunca biraktim.
Kanama alanina cok takilma kendi kendine rahim emiyo onu yada az lekelenmen oluyo bizim lekemiz oldugunda rahimde kanama alani gozukmuyodu bile sen hep iyi dusun.
Artık kötü düşünmüyorum zaten canım.. Böyle yapınca daha rahat hissediyorum.. Rabbim ne der ise o.. Cinsiyet öğrenen yok sanırım daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…