- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.801
Ben kalp atışını duyduktan somra söyledim canımAynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum
Ben sadece tiroid ilacı kullanıyorum canım sabah 10 da içiyorum ama benim ilaç kullanmama rağmen 3 den 3,8 e çıktı 50 mg yaptılar dozuKaç gün arayla kan verdin 7 den 6 ya düştü canım ben 6 da kalkıp levotironu içiyorum 10:30 da estrofemi içiyorum ben ilk başta 7 de levotironu 8 de estrofemi içiyordum öyle olunca 2.18 den 4.60 a çıkmıştı sonra doktorum araya zaman koy dedi bende 4 buçuk saat koydum o zaman 2.24 e düşmüştü 24 gündür ölçtürmemiştim bakalım ne çıkacak canım bende korkmaya başladım
Canim ben transfer oldun 3 gun sonra ev supurmeye basladim, her gun hala supuruyorum, korkma cok egilme Allahin izniyle hic bisey olmazKizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yaniaz parkeleri alsam sorun olurmu sizde
Sagol canim benimCanim ben transfer oldun 3 gun sonra ev supurmeye basladim, her gun hala supuruyorum, korkma cok egilme Allahin izniyle hic bisey olmaz
Bende öyle daha bulanmasina izin vermeden zeytin yiyorum mide yanmasına da süt iciyrmInanirmisin su an yanimda sehpada bi kase zeytin varbenimde mideme tek iyi gelen sey o kraker falan cok bastirmiyo bi tane zeytin atiyorum agzima duruyo hemen yemiyorum seker gibi duruyo agzimda
Hayırlısı canım sağlıklı olsunda inşallahAyy hadi hayırlısı inşallah..Sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun.. Erkek evlatlar annelerine çok düşkün oluyorlar, çok koruyucu oluyorlar..
Bende son kontrolde 11+4 çıktım normalde 11+2 ydim ama ben ona göre hesaplamıyorum canım çünkü o sürekli değişiyor bazen geri bazen ileri çıkıyor normal günüme göre bende yarın 12+0 ımKizlar benim bugun 12+0 oldubenden önde olan kimler var?
Tansiyon a dikkat et ilerleyen haftalarda sıkıntı çokca yıka. Bende deli gibi yerdim 20 li haftalardan sonra yavaş yavaş azaltıp bıraktım.Kızlar bu ara siyah zeytine taktım sürekli onu yiyorum midemi bastırıyor iyi geldi
kuzum bılıyosun benım transferım senden 1gun sonraydı carsamba 11+1 dim ama ultrasonda 12cıktık..suan 12+2 olduk galiba ama ben belkı degısebılır dıye hala adet gunume gore takıp edıyorum..Kizlar benim bugun 12+0 oldubenden önde olan kimler var?
Tuzsuz aldım cnm özellikle tansiyonum değişken diyeTansiyon a dikkat et ilerleyen haftalarda sıkıntı çokca yıka. Bende deli gibi yerdim 20 li haftalardan sonra yavaş yavaş azaltıp bıraktım.
Yok kuzum önden gidenler pek değişmiyor. Oğlumda hiç değişmemişti. Ama geriden gelen tamamlıyor bazen haftalarinokuzum bılıyosun benım transferım senden 1gun sonraydı carsamba 11+1 dim ama ultrasonda 12cıktık..suan 12+2 olduk galiba ama ben belkı degısebılır dıye hala adet gunume gore takıp edıyorum..
ya ozaman biz hep öndenmi gidecez ben ozaman ultrasona gore gelısımı takıp edeyım oylemıYok kuzum önden gidenler pek değişmiyor. Oğlumda hiç değişmemişti. Ama geriden gelen tamamlıyor bazen haftalarino
Helee hergun supuruyoruzKizlr ev supuren varmi aranizda supurgem oyle aman aman cekmiyo haliya yapismiyo yaniaz parkeleri alsam sorun olurmu sizde
Evet canım önden gidiyosun hatta doğumu bile öne cekebiliyor doktor. Yani gorumcemin 1 hafta ilerideydi 40 hafta doldurması 39 da aldılar. Bu arada onunda erkekti. Benimde oğlumda 3 4 gün öndeydi. 38+0 da aldı doktorya ozaman biz hep öndenmi gidecez ben ozaman ultrasona gore gelısımı takıp edeyım oylemıben de önden gıdıyor dıye sanırım kız dıye dusunmustum ne alakaysa sanırım kızlar erken doğuyor derler ya ondan demek erkekte önden gidebiliyor
Oyle yaptm canimHelee hergun supuruyoruzKalk kız süpür evini. Biseycik olmaz. İki kaktir yeter
Ben namazı da ayakta kılmaya başladım. Yavas yavaş kılıyorum. Kendimi böyle daha iyi hissediyorum. Lekelenmelermizde bitti çok şükür yaOyle yaptm canim
Cok sukur canm.insallah daha olmaz insallah gittigimizde hersey yolunda olurBen namazı da ayakta kılmaya başladım. Yavas yavaş kılıyorum. Kendimi böyle daha iyi hissediyorum. Lekelenmelermizde bitti çok şükür ya
Doz düşük gelmiş olabilir canım ondan yükseltmişlerdirBen sadece tiroid ilacı kullanıyorum canım sabah 10 da içiyorum ama benim ilaç kullanmama rağmen 3 den 3,8 e çıktı 50 mg yaptılar dozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?