EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben kalp atışını duyduktan somra söyledim canım

Ben sadece tiroid ilacı kullanıyorum canım sabah 10 da içiyorum ama benim ilaç kullanmama rağmen 3 den 3,8 e çıktı 50 mg yaptılar dozu

Inanirmisin su an yanimda sehpada bi kase zeytin var benimde mideme tek iyi gelen sey o kraker falan cok bastirmiyo bi tane zeytin atiyorum agzima duruyo hemen yemiyorum seker gibi duruyo agzimda
Bende öyle daha bulanmasina izin vermeden zeytin yiyorum mide yanmasına da süt iciyrm

Kizlar benim bugun 12+0 oldu benden önde olan kimler var?
kuzum bılıyosun benım transferım senden 1gun sonraydı carsamba 11+1 dim ama ultrasonda 12cıktık..suan 12+2 olduk galiba ama ben belkı degısebılır dıye hala adet gunume gore takıp edıyorum..

kuzum bılıyosun benım transferım senden 1gun sonraydı carsamba 11+1 dim ama ultrasonda 12cıktık..suan 12+2 olduk galiba ama ben belkı degısebılır dıye hala adet gunume gore takıp edıyorum..
Yok kuzum önden gidenler pek değişmiyor. Oğlumda hiç değişmemişti. Ama geriden gelen tamamlıyor bazen haftalarino

Yok kuzum önden gidenler pek değişmiyor. Oğlumda hiç değişmemişti. Ama geriden gelen tamamlıyor bazen haftalarino
ya ozaman biz hep öndenmi gidecez ben ozaman ultrasona gore gelısımı takıp edeyım oylemıben de önden gıdıyor dıye sanırım kız dıye dusunmustum ne alakaysasanırım kızlar erken doğuyor derler ya ondandemek erkekte önden gidebiliyor

Reactions: Z P
Evet canım önden gidiyosun hatta doğumu bile öne cekebiliyor doktor. Yani gorumcemin 1 hafta ilerideydi 40 hafta doldurması 39 da aldılar. Bu arada onunda erkekti. Benimde oğlumda 3 4 gün öndeydi. 38+0 da aldı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…