• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Aynen bende acikinca elime ne gecerse saldiriyorum, doymak nedir bilmiyorum😔
Dun 6,5 aylik bi arkadasimla konustum toplam 4 kg almis, sok oldum, diyemedim ben daha 10 haftalik 3,5 kg aldim.
Kizlar bu arada gebe oldugunuuzu aileniz disinda baskalarina soylediniz mi??
Ben hala soyleyemiyorum, 3 ayi doldurmayi bekliyorum🤔
Ben kalp atışını duyduktan somra söyledim canım

Kaç gün arayla kan verdin 7 den 6 ya düştü canım ben 6 da kalkıp levotironu içiyorum 10:30 da estrofemi içiyorum ben ilk başta 7 de levotironu 8 de estrofemi içiyordum öyle olunca 2.18 den 4.60 a çıkmıştı sonra doktorum araya zaman koy dedi bende 4 buçuk saat koydum o zaman 2.24 e düşmüştü 24 gündür ölçtürmemiştim bakalım ne çıkacak canım bende korkmaya başladım
Ben sadece tiroid ilacı kullanıyorum canım sabah 10 da içiyorum ama benim ilaç kullanmama rağmen 3 den 3,8 e çıktı 50 mg yaptılar dozu

Kizlar benim bugun 12+0 oldu😌 benden önde olan kimler var?
kuzum bılıyosun benım transferım senden 1gun sonraydı carsamba 11+1 dim ama ultrasonda 12cıktık..suan 12+2 olduk galiba ama ben belkı degısebılır dıye hala adet gunume gore takıp edıyorum..

kuzum bılıyosun benım transferım senden 1gun sonraydı carsamba 11+1 dim ama ultrasonda 12cıktık..suan 12+2 olduk galiba ama ben belkı degısebılır dıye hala adet gunume gore takıp edıyorum..
Yok kuzum önden gidenler pek değişmiyor. Oğlumda hiç değişmemişti. Ama geriden gelen tamamlıyor bazen haftalarino

Yok kuzum önden gidenler pek değişmiyor. Oğlumda hiç değişmemişti. Ama geriden gelen tamamlıyor bazen haftalarino
ya ozaman biz hep öndenmi gidecez ben ozaman ultrasona gore gelısımı takıp edeyım oylemı☺️ben de önden gıdıyor dıye sanırım kız dıye dusunmustum ne alakaysa🙈sanırım kızlar erken doğuyor derler ya ondan😀demek erkekte önden gidebiliyor

• Komik
Reactions: Z P
ya ozaman biz hep öndenmi gidecez ben ozaman ultrasona gore gelısımı takıp edeyım oylemı☺️ben de önden gıdıyor dıye sanırım kız dıye dusunmustum ne alakaysa🙈sanırım kızlar erken doğuyor derler ya ondan😀demek erkekte önden gidebiliyor
Evet canım önden gidiyosun hatta doğumu bile öne cekebiliyor doktor. Yani gorumcemin 1 hafta ilerideydi 40 hafta doldurması 39 da aldılar. Bu arada onunda erkekti. Benimde oğlumda 3 4 gün öndeydi. 38+0 da aldı doktor 😍

Back