EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Amin canım inşallah sonrasında kanaman felan oldu mu bir daha hamile kalmak için sıkıntı olmuyor demi
Bende kürtaj oldum kuzum. Bı daha hamile kalmıştım. Hiç korkma sen canım benim Hemen toparlanmaya bak Rabbim hayirlisiyla nasip etsin

Amin canım yok pes etmiyecem zaten ilk hamileliğimdi Allah razı olsun sizden de
Heeh iyi kuzum ne kadar güçlüsün. Pes etnek bize yakışmaz. Ben 5 bebek dusurdum. Ama hiç bir zaman pes etmedim. Yerlere kapandım ağla ağla içim dışıma çıkıyordu. Kalkıyorum doktor buluyordum. Hey gidi günler. Hadi bakalım sana inanıyoruz. Bı araştırılsın bakalim. Neden kalbi durmuş neden gelisememis

Cok şükür kuzum Herkes kilolarını yazsın kızlar hadi bakalımKacta bitircez bakalım hamileliği. Benim en az 20 olur
benim 48-48,5 değişiyor canım ama boyumda 1,53 boyuma göre kilom normal yani, böbrek hastalığımdan dolayı böbrek boyutlarım büyük doktorum fazla kilo almamaya dikkat et dedi böbreklere baskı yaparmış 58kg ile doğururum inşallah, zaten ben migrenden dolayı gluteni ölçülü yiyorum organik ekmek veya atalık unlardan bir şeyler yapıyorum, abur cubur hiç yemem, rafine şekerli şeyleri çok nadir yiyorum.

Reactions: Z P
Cok şükür kuzum Herkes kilolarını yazsın kızlar hadi bakalımKacta bitircez bakalım hamileliği. Benim en az 20 olur
62 başladım 7.haftaya kadar 1,5 kilo almıştım bile şu an ne oldum bilmiyorum ama boyum 174 daha kilonun yolu var diye avunuyorum

Reactions: Z P
Amin canım inşallah sonrasında kanaman felan oldu mu bir daha hamile kalmak için sıkıntı olmuyor demi
merhaba canım benim 2. transferim kimyasal gebelik olmuştu kendiliğinden düşmeyince memorialde kürtaj olmuştum hem sebebini öğrenmek için patalojiye göndermiştik, hiç ağrılı bir işlem değil anestezide vermediler sedasyon altında yapıldı 1saat dinlenip eve gittik kürtaj öncesi rahim ağzının açılması için bir ilaç içirmişlerdi işlem sonrası da hiç ağrım olmamıştı sonrasında 1ay rahmi dinlendirip transfer olabilirsin demişti doktorum, hakkında hayırlısı olsun cnm asla pes etme bir çoğumuz bu yollardan geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…