EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Çok geçmiş olsun. Benim de her an tehlikem var

Reactions: Z P
Allah yardimcimiz olsun, insallah gonlunuze gore bulabilirsinizz

Kızlar benim kesinleşti artık yarın alacaklar bebeği dua edin bana olur mu
Ahh canim benim, cok uzuldum, Rabbim tez zamanda sifani versin, sonra hayirli saglikli evlatlar versin insAllah
korkma hic bende nisan ayinda kurtaj olmustum, hicbirsey anlamiyorsun, sonrasinda agri sizi da olmuyor..

Bende öyleyim kizz . Doktor kontrol et dedi bana da ama nerede. kahvaltı yaptım sabah herşeyden az yedim. Oglenede leblebi üzüm yedim az. Baktm ki doymadım. Çorba yedim bide cacık corbayla cacık olmaz demeyin can isteyince oluyor
Ben gebeligimi ogrendigimde 63 kg’dim, suan 65,5 Doktor kontrollu gitmemiz lazim dedi ama ben pek dikkat edemiyorum

Bende söz verdim kendime. Abur cubur almak yasak 2 haftada bir canım isterse çok yicem ama hayatımdan paketli ürünleri çıkardım bugün karar verdim bunada. su icmeye başladım . Sürekli WC yolundayim. Akşam 7 den sonra yemek yemicem sadece yoğurt cacık tarzı beslenmeyi düşünüyorum

Ben akşam 7den sonra bir şey yemesem mideme kramp giriyor ağzım yüzüm yamuluyor

Ben 58 le basladim dun kontrolde 61 dim benim boyumda yok 1.55 im bilmiyorum nasil olcam daha
Valla ben kendime söz verdim. Şimdi mahallede kimse yok diye çıktım hava almaya. Biraz yürüyüş iyi gelecektir. Hep evdeyiz . İş güç erkenden bitiyor akşama kadar yatıyorum. Bu popo büyümesinde napsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…