- 28 Şubat 2020
- 692
- 965
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.601
Evet cok haklisin.. O zaman bana sabretmek dusuyorKizz her hafta doktora gitmeye usenmiyormusunEvham iyi bişey değildir kuzum. Biz Allah a güvendik. Rabbim önümüze ne çıkarır bilemeyiz ama hayırlısını çıkarsın diye duadan başka birşey gelmez elimizden. O yüzden sende evinde rahat oturup namaz kılıp Kur'an okuyup film seyredip iş güç yapıp vakit gecirebilirsin. Ben oğlumda bile bu kadar sık gitmedim kontrole aydan aya hatta 1.5 ayda bir gidiyordum. Ve virüs bu kadar kol geziyorken etrafta ben sürekli dışarı çıkmayı normal görmüyorum. Doktorlara çalışanlarada yazık. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Kötü şeyler dusunme herşeyin iyisini düşün canım
Ohoo haftada iki kere idrar testi veriyorum merakimdan dusmusmu bakteri diye doktor ilac falan vermedi dusuyo nasilsa onemli degil dedi dama gelde anlatGeçer geçerBenim 2 hafta kalmış valla ben ne ara geçiyor zaman anlamıyorum. İdrar testi de vermedim daha üşeniyorum
Ohoo haftada iki kere idrar testi veriyorum merakimdan dusmusmu bakteri diye doktor ilac falan vermedi dusuyo nasilsa onemli degil dedi dama gelde anlat
Yok canim hala devamÇünkü pıhtılaşma sorunumuz yok kuzum çok şükür. Rabbim pıhtilasmasi olanlara yardım etsin. Ben okmeydanina oturuyorum bulamayanlar olursa yine çıktığımda hep sorarım ezcanelere. Coraspirin çok daha iyi iğneler can yakıyordu artık. Kuzum sen progestan iğneyi kestinmi
Sabret sabret biseycik olmaz. Yatiyoruz kalkıyoruz akşam oluyorEvet cok haklisin.. O zaman bana sabretmek dusuyorRabbimden hep hayirlisini istiyorum, insAllaah hayirlisiyla evlatlarimizi saglikla sihhatle kucagimiza almak nasip olur
Ay ne güzel tabikide varsa al kuzum için daha rahat eder. 12de son zaten ne kaldiki surdaYok canim hala devam
Oksapari dogum yapan bi arkadasimin elinde 3 kutu kalmis o gondericek sagolsun onlarida kullanirim daha almam
Gercekten oyle ya varsads yok diyolar artikBende aldim ama icinden 4 tane kullandim sadece sonra kontrolde kesti onuda pihtilasma sorunum yok diye kalaninida eczaneye vercem bulamayan olursa bulana kadar kullansin hic degilse bildigin karaborsada igneler
Evet canim az kaldi ama gunler gecmiyoAy ne güzel tabikide varsa al kuzum için daha rahat eder. 12de son zaten ne kaldiki surda
2 haftacikEvet canim az kaldi ama gunler gecmiyo
Aslında ben de korkuyorum,hiç başıma gelmedi.Ama burda okuduklarım çok korkutuyor.Ama doktorum en son 4 hafta sonra gel demişti.Ben de bekliyorum.Bir şey olsa erken görmek isterdi diyorum.Ayrıca kendimi şöyle bekletiyorum.Kalbi duracaksa buna hiç bir şey engelleyemez.Doktora her gün de gitsek engelleyemeyiz.Her şey olacağına varır kuzum.Sen içini rahat tut.Sonra bugünlerimizi çok ararız.Aslında en rahat günlerimizmiş diyeYa senin sabrina hayranim ben
Ben her hafta doktora gidiyorum, gecen hafta doktor kizdi, 2 haftada bir goruselim dedi, simdi bu hafta nasil gecicek bilmiyorum bana..
Acayip pimpirikli oldum, muayenede ilk sordugum hocam kalbi atiyor mu oluyor? Nedense hep korkuyorum kalbi duracak diye..
Kizlar siz de oyle misiniz? Yoksa ben mi asiri evhamliyim
Evet canim cok haklisinAslında ben de korkuyorum,hiç başıma gelmedi.Ama burda okuduklarım çok korkutuyor.Ama doktorum en son 4 hafta sonra gel demişti.Ben de bekliyorum.Bir şey olsa erken görmek isterdi diyorum.Ayrıca kendimi şöyle bekletiyorum.Kalbi duracaksa buna hiç bir şey engelleyemez.Doktora her gün de gitsek engelleyemeyiz.Her şey olacağına varır kuzum.Sen içini rahat tut.Sonra bugünlerimizi çok ararız.Aslında en rahat günlerimizmiş diye
Aynen oyle, zaman su gibi geciyor, hep dusunurdum bir gun hamile kalicak miyim bu gunleri gorecek miyim diyim, Elhamdulillah rabbim nasip etti, hayirlisiyla devami da gelsin insAllaahSabret sabret biseycik olmaz. Yatiyoruz kalkıyoruz akşam oluyor
Malesef virus hayatimizi perisan etti hepimizinKızlar hep yatmam gerekiyor ama çocukla mümkün değil böyle bir şey. Eve bir yardımcı tutsam diyorum ama etrafımızdaki herkes virüslü. Bu zamana kadar dikkat ettik, kapmadık. Yardımcı yüzünden virüs kaparsak çok kötü olur.
Okulları kapattılar, yasaklar getirdiler. Hiç azalmıyor aksine artıyor. Bu nasıl bir illetmiş ya
Rabbime hamd olsun, bu gunleri nasip etti bizeOzaman şuan 9+5 iz4 haftalıktik daha ne ara 10 hafta olduk ya
1 ay sonra dedi ocak 1 e denk geliyo2 haftacikkaçında gidiceksin kontrole
Ben de okullar kapanınca temizlikçiye gelme dedim. Robot süpürge her gün evi süpürüyor. Banyoyu da eşim hallediyor. Çok sorun olmuyor ama yemek yapılması lazım, çamaşır, ütü, çocuk hiç durmuyor. Her gün gelecek bir yardımcıya ihtiyacımız var. İlan versem diye düşündüm. Aldığımız kişinin yalnız yaşaması ve kimseyle görüşmemesi gibi bir şart yazmamız lazımMalesef virus hayatimizi perisan etti hepimizin
Ben mecbur yardimci aliyorum, yillardir gelen bi abla var, korona doneminde de aldim, ayni odada bulunmuyorum cok, beraber yemek yemiyoruz, temizledigi odayi havalandiriyorum. Bu sekilde idare ettik hep, elhamdulillah bi skinti yasamadim, o gelmezse ben mahvolurum bence, o yuzden riski goze almak zorundayim, sizinde tanidik bildik biri varsa bence baslatabilirsiniz, bende haftada 2 ye cikarmayi dusunuyorum, bakalim artik
Bende belki 1 inde giderim1 ay sonra dedi ocak 1 e denk geliyo
Cok şükür kuzumRabbime hamd olsun, bu gunleri nasip etti bize
İnsaAllah canım benimmAynen oyle, zaman su gibi geciyor, hep dusunurdum bir gun hamile kalicak miyim bu gunleri gorecek miyim diyim, Elhamdulillah rabbim nasip etti, hayirlisiyla devami da gelsin insAllaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?