EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Evet cok haklisin.. O zaman bana sabretmek dusuyor Rabbimden hep hayirlisini istiyorum, insAllaah hayirlisiyla evlatlarimizi saglikla sihhatle kucagimiza almak nasip olur

Reactions: Z P
Ohoo haftada iki kere idrar testi veriyorum merakimdan dusmusmu bakteri diye doktor ilac falan vermedi dusuyo nasilsa onemli degil dedi dama gelde anlat
Alemsin kız. Bende veririm kontorlden önce yaŞimdilik bol su içmeye calisiyorum ama sadece calisiyorum hep icraat yok

Yok canim hala devam
Oksapari dogum yapan bi arkadasimin elinde 3 kutu kalmis o gondericek sagolsun onlarida kullanirim daha almam

Reactions: Z P
Kızlar hep yatmam gerekiyor ama çocukla mümkün değil böyle bir şey. Eve bir yardımcı tutsam diyorum ama etrafımızdaki herkes virüslü. Bu zamana kadar dikkat ettik, kapmadık. Yardımcı yüzünden virüs kaparsak çok kötü olur.
Okulları kapattılar, yasaklar getirdiler. Hiç azalmıyor aksine artıyor. Bu nasıl bir illetmiş ya

Aslında ben de korkuyorum,hiç başıma gelmedi.Ama burda okuduklarım çok korkutuyor.Ama doktorum en son 4 hafta sonra gel demişti.Ben de bekliyorum.Bir şey olsa erken görmek isterdi diyorum.Ayrıca kendimi şöyle bekletiyorum.Kalbi duracaksa buna hiç bir şey engelleyemez.Doktora her gün de gitsek engelleyemeyiz.Her şey olacağına varır kuzum.Sen içini rahat tut.Sonra bugünlerimizi çok ararız.Aslında en rahat günlerimizmiş diye

Evet canim cok haklisin
Doktorum da ayni seyi dedi, bu kapidan ciktiktan sonra da durabilir kalbi ve sen 1 hafta beklemis olursun dedi, ben biraz sabretmeliyim bu durumda, Rabbime emanet zaten, bu arada seninle de gunlerimiz ayniymiss

Malesef virus hayatimizi perisan etti hepimizin
Ben mecbur yardimci aliyorum, yillardir gelen bi abla var, korona doneminde de aldim, ayni odada bulunmuyorum cok, beraber yemek yemiyoruz, temizledigi odayi havalandiriyorum. Bu sekilde idare ettik hep, elhamdulillah bi skinti yasamadim, o gelmezse ben mahvolurum bence, o yuzden riski goze almak zorundayim, sizinde tanidik bildik biri varsa bence baslatabilirsiniz, bende haftada 2 ye cikarmayi dusunuyorum, bakalim artik

Ben de okullar kapanınca temizlikçiye gelme dedim. Robot süpürge her gün evi süpürüyor. Banyoyu da eşim hallediyor. Çok sorun olmuyor ama yemek yapılması lazım, çamaşır, ütü, çocuk hiç durmuyor. Her gün gelecek bir yardımcıya ihtiyacımız var. İlan versem diye düşündüm. Aldığımız kişinin yalnız yaşaması ve kimseyle görüşmemesi gibi bir şart yazmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…